Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var bu sorun 15 gün gecikti adetim hamilemiyim diye düşünmekten bıktım artık((
arkadaşlar adetten 45 gün geçti dr.a gittim gebe degilmişim farlutal verdi kullandım ilaç bitti ama ben daha regl olamadım bunalıyorum arkadaşlar 60 gündür regl olmadım ya yokmu bi fikir verecek nasıl regl olucam
canım önceden bendede gecikme oluyordu farlutalla bende adet olamıyordum yani bana iyi gelmedi başka bi söktürücü kullandım oda bittikten 12 sonra oluyordum yani ilaç bitince hemen gelmez adetin.daha sonra adetimin 2.günü bal çörekotu tarçın karışımını kullandım 12 gün boyunca 2ay süreyle ondan sonra çok şükür adetim düzene girdi tavsiye ederim
slm arkadaşlar benimde 8 gün geçti adet im 4 tane gebelik testi yaptım hepsi negatifdi bugün doktora gitttim her iki yumurtalıktada kist var dedi % 60 gebe değilsin bence dedi adet 11 12 gün geçtikten sonra ultrasonda belli olur dedi 2 doktor da bişi göremedii daha önce hiç gecikme olmazdı kan idrar verdim bakalım sonuçlar cumaya
bende de var bu sorun 15 gün gecikti adetim hamilemiyim diye düşünmekten bıktım artık((
arkadaşlar adetten 45 gün geçti dr.a gittim gebe degilmişim farlutal verdi kullandım ilaç bitti ama ben daha regl olamadım bunalıyorum arkadaşlar 60 gündür regl olmadım ya yokmu bi fikir verecek nasıl regl olucam
benımde tarlusal bıttı pazar gunu hala adet olamadım,en son 2 aralıkta adet oldum..çörekotu oyle poğacaların uzerıne falan koydugumuz sekıldemı yutucaz..bende denıyeyım belkı ıse yarar,adet olup tahlıl yaptırmam lazım ama olamadım bı turlu![]()
Adet söktürücü ilaç diye geçiyo ama faydasını göremedim diyosun yani?
Bende kullandım daha bugün bitti ne zaman olurum diye merak içindeym açıkcası...
Bende en son 14 Aralık'ta oldum ve Ocak ayı biticek hala adet olamadım.Normalde adetlerim pek düzensiz değildr bir kaç gün gecikmeyle de olsa olurdum.Bu ay sınavım vardı ona çok stres yaptım ondan mı bu kadar gecikti bilmiorum 10 gün Tarlusal kullandım daha bugün bitti.Umarım faydasını görürüm adetimi söktürür de olurum.Bir yandan da korkuorm kist vardır falan diye
Hamile de değilim,sadece stresten bu kadar gecikmiş olabilir mi?
benimde en sonki adetim 1 aralık dahada olamadım
canım tarlusal gunde kac tane ıctın? Ben 2 tane ıcmıstım,Benımde pazar gunu bıtmıstı,bugun hastalandım cok sukur
Bende aynı durumdayım.. En son ekimin 2'sinde olmuştum. Ve ocağın 6sında oldum tam 15 gün sürdü. Sürekli böyleyim 3-4 ayda bi oluyorum. Farlutal bende kullandım hap kullanmak istemiyorum aslında bekar olduğum için korkuyorum ama çok fena stres yapıyo bu durum bende..
Bende aynı durumdayım.. En son ekimin 2'sinde olmuştum. Ve ocağın 6sında oldum tam 15 gün sürdü. Sürekli böyleyim 3-4 ayda bi oluyorum. Farlutal bende kullandım hap kullanmak istemiyorum aslında bekar olduğum için korkuyorum ama çok fena stres yapıyo bu durum bende..