• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olamıyorum

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
arkadaşlar adetten 45 gün geçti dr.a gittim gebe degilmişim farlutal verdi kullandım ilaç bitti ama ben daha regl olamadım bunalıyorum arkadaşlar 60 gündür regl olmadım ya yokmu bi fikir verecek nasıl regl olucam

pko da olabiliyo..ben geçince her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörekotu yutuyorum o söküyo

sanırım normalde duzenlı bı perıyodunuz var, belkı havalardan, belkı bıseye stres yapmışsınızdır..
ben genelde 2-3 ayda bır adet görürüm, yumurtalıklarım tembel. o kadar da stres yapmayın. stres yaparsanız daha da gecıkebılır.

Benımde tarlusal bıttı pazar gunu hala adet olamadım,en son 2 aralıkta adet oldum..çörekotu oyle poğacaların uzerıne falan koydugumuz sekıldemı yutucaz..bende denıyeyım belkı ıse yarar,adet olup tahlıl yaptırmam lazım ama olamadım bı turlu:(

Bende de var bu sorun 15 gün gecikti adetim hamilemiyim diye düşünmekten bıktım artık :(((

slm arkadaşlar benimde 8 gün geçti adet im 4 tane gebelik testi yaptım hepsi negatifdi bugün doktora gitttim her iki yumurtalıktada kist var dedi % 60 gebe değilsin bence dedi adet 11 12 gün geçtikten sonra ultrasonda belli olur dedi 2 doktor da bişi göremedii daha önce hiç gecikme olmazdı kan idrar verdim bakalım sonuçlar cumaya

arkadaşlar adetten 45 gün geçti dr.a gittim gebe degilmişim farlutal verdi kullandım ilaç bitti ama ben daha regl olamadım bunalıyorum arkadaşlar 60 gündür regl olmadım ya yokmu bi fikir verecek nasıl regl olucam

canım önceden bendede gecikme oluyordu farlutalla bende adet olamıyordum yani bana iyi gelmedi başka bi söktürücü kullandım oda bittikten 12 sonra oluyordum yani ilaç bitince hemen gelmez adetin.daha sonra adetimin 2.günü bal çörekotu tarçın karışımını kullandım 12 gün boyunca 2ay süreyle ondan sonra çok şükür adetim düzene girdi tavsiye ederim

canım önceden bendede gecikme oluyordu farlutalla bende adet olamıyordum yani bana iyi gelmedi başka bi söktürücü kullandım oda bittikten 12 sonra oluyordum yani ilaç bitince hemen gelmez adetin.daha sonra adetimin 2.günü bal çörekotu tarçın karışımını kullandım 12 gün boyunca 2ay süreyle ondan sonra çok şükür adetim düzene girdi tavsiye ederim

dr bana adet düzenleyici diana 35 verdi 6 ay kullanıcam ama içim bi tuhaf hem hamile kalmak istiyorum hemde 6ay korunucam adetler düzene girsn diye kafam çok karışık

slm arkadaşlar benimde 8 gün geçti adet im 4 tane gebelik testi yaptım hepsi negatifdi bugün doktora gitttim her iki yumurtalıktada kist var dedi % 60 gebe değilsin bence dedi adet 11 12 gün geçtikten sonra ultrasonda belli olur dedi 2 doktor da bişi göremedii daha önce hiç gecikme olmazdı kan idrar verdim bakalım sonuçlar cumaya

Bende en son 14 Aralık'ta oldum ve Ocak ayı biticek hala adet olamadım.Normalde adetlerim pek düzensiz değildr bir kaç gün gecikmeyle de olsa olurdum.Bu ay sınavım vardı ona çok stres yaptım ondan mı bu kadar gecikti bilmiorum 10 gün Tarlusal kullandım daha bugün bitti.Umarım faydasını görürüm adetimi söktürür de olurum.Bir yandan da korkuorm kist vardır falan diye :(
Hamile de değilim,sadece stresten bu kadar gecikmiş olabilir mi?

Adet söktürücü ilaç diye geçiyo ama faydasını göremedim diyosun yani?
Bende kullandım daha bugün bitti ne zaman olurum diye merak içindeym açıkcası...

benımde tarlusal bıttı pazar gunu hala adet olamadım,en son 2 aralıkta adet oldum..çörekotu oyle poğacaların uzerıne falan koydugumuz sekıldemı yutucaz..bende denıyeyım belkı ıse yarar,adet olup tahlıl yaptırmam lazım ama olamadım bı turlu:(

benimde en sonki adetim 1 aralık dahada olamadım

Bende en son 14 Aralık'ta oldum ve Ocak ayı biticek hala adet olamadım.Normalde adetlerim pek düzensiz değildr bir kaç gün gecikmeyle de olsa olurdum.Bu ay sınavım vardı ona çok stres yaptım ondan mı bu kadar gecikti bilmiorum 10 gün Tarlusal kullandım daha bugün bitti.Umarım faydasını görürüm adetimi söktürür de olurum.Bir yandan da korkuorm kist vardır falan diye :(
Hamile de değilim,sadece stresten bu kadar gecikmiş olabilir mi?

canım tarlusal gunde kac tane ıctın? Ben 2 tane ıcmıstım,Benımde pazar gunu bıtmıstı,bugun hastalandım cok sukur

Bende aynı durumdayım.. En son ekimin 2'sinde olmuştum. Ve ocağın 6sında oldum tam 15 gün sürdü. Sürekli böyleyim 3-4 ayda bi oluyorum. Farlutal bende kullandım hap kullanmak istemiyorum aslında bekar olduğum için korkuyorum ama çok fena stres yapıyo bu durum bende..

benimde en sonki adetim 1 aralık dahada olamadım

canım ben bugun hastalandım ama ılac her bunyeye aynı etkı etmıyormus,doktorum oyle demıstı bana,kımı bıtırınce hemen olur kımı 10-15 gun sonra olur dedı..bu arada bence corekotunu dene,genelde ıyı geldıgını soyluyo herkes

janx adetın kac gun gecmıstı de tarlusal kullanmaya basladın bnde kullanıyorumm suan tarlusalı 3. gunum ama adet belırtısı ble yok bunaldım stresten ılactan kac gun sonra adet oldun cnm ?

Bende aynı durumdayım.. En son ekimin 2'sinde olmuştum. Ve ocağın 6sında oldum tam 15 gün sürdü. Sürekli böyleyim 3-4 ayda bi oluyorum. Farlutal bende kullandım hap kullanmak istemiyorum aslında bekar olduğum için korkuyorum ama çok fena stres yapıyo bu durum bende..

bende bekarım canım ama ılac kullanmayınca benımde 2 bazen 3 ayda bır oluyo ve bu daha da stres yapıyo bana,karnım,vucudum hep şiş oluyo:( hayıt tohumu kullanmayı denedın mı? Benım tanıdıklarım var bunun sayesınde her ay duzenlı olan..bende adetım bıtınce baslamayı dusunuyorum

bence sen haplara başlamadan incir ve havuç suyuna başla

Back