En son 23 agustos oldum bidaha olmadım. Yumurtalıklarda bi sıkıntı olmadığı söylendi. Ilaç olarak da sadece femara verdi başka bişey vermedi oda zaten yumurtalık güçlendirmek için vermiş adet için değil , onuda kullandm adet olamadım tekrar gittim alttan muayene etti hiç bir sıkıntı olmadığını yumurtaliklarin kişiden kişiye değişim gösterdiğini söyledi.Hormon tahlilleriniz reglin 3. günü yapıldı değil mi, o kısım önemli. Eğer hormonlarda ve yumurtalıklarda bir sorun yoksa doktor regli düzenlemek için herhangi bir ilaç vermedi mi? Hangi aralıklarla regl oluyorsunuz
En son 23 ağustos oldum.Hormon tahlilleriniz reglin 3. günü yapıldı değil mi, o kısım önemli. Eğer hormonlarda ve yumurtalıklarda bir sorun yoksa doktor regli düzenlemek için herhangi bir ilaç vermedi mi? Hangi aralıklarla regl oluyorsunuz
Baya olmuş, bence kesinlikle başka doktora görünün. Çünkü 3 ay olduğunu duyan herhangi bir doktor adet olmanız için ilaç verirdi diye düşünüyorum. Özelden ziyade bir eğitim araştırma veya üniversite hastanesine muayene olun derim.En son 23 agustos oldum bidaha olmadım. Yumurtalıklarda bi sıkıntı olmadığı söylendi. Ilaç olarak da sadece femara verdi başka bişey vermedi oda zaten yumurtalık güçlendirmek için vermiş adet için değil , onuda kullandm adet olamadım tekrar gittim alttan muayene etti hiç bir sıkıntı olmadığını yumurtaliklarin kişiden kişiye değişim gösterdiğini söyledi.
Onada gittim oda yumurtaliklarin yavaş çalışıyor dedi ama hic biri adet söktürücü vermedi, biraz daha bekliycem baska doktora görünmekte fayda var çünkü banada normal gelmiyor bu kadar uzun sureBaya olmuş, bence kesinlikle başka doktora görünün. Çünkü 3 ay olduğunu duyan herhangi bir doktor adet olmanız için ilaç verirdi diye düşünüyorum. Özelden ziyade bir eğitim araştırma veya üniversite hastanesine muayene olun derim.
Benim yakın arkadaşımda 2-3 ayda bir adet oluyordu bekarlığıda aynıydı hatta ufak kist var bile dedi doktor fakat şuan hamile:)Arkadaşlar bebek istiyorum ama adet olamıyorum doktora gittim fakat hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi ne yapmam gerekiyor adet olabilmek için yardım edermisiniz?
Ama farklı doktorlara da görünün benceArkadaşlar bebek istiyorum ama adet olamıyorum doktora gittim fakat hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi ne yapmam gerekiyor adet olabilmek için yardım edermisiniz?
Ne kadar güzel allahm isteyen herkeze nasip etsin içinde banada inşallah herkezde aynı olmuyor demekkiBenim yakın arkadaşımda 2-3 ayda bir adet oluyordu bekarlığıda aynıydı hatta ufak kist var bile dedi doktor fakat şuan hamile:)
Hacamat, sülük yada akapunktur denemenizi tavsiye ederim güvenilir biyerde tabiOnada gittim oda yumurtaliklarin yavaş çalışıyor dedi ama hic biri adet söktürücü vermedi, biraz daha bekliycem baska doktora görünmekte fayda var çünkü banada normal gelmiyor bu kadar uzun sure
Onuda deneyelim artık inşallah olumlu sonuçlar olurHacamat, sülük yada akapunktur denemenizi tavsiye ederim güvenilir biyerde tabi
Benmde düzensizdi fakat ben 12-15 günde bir oluyordum artık gına gelmişti. En yakınımda hacamat yapan var diye onu tercih ettim zaten seans gibi yapıyolar tedavi yöntemi bildiğin. Faydasını görmüştüm çok şükürOnuda deneyelim artık inşallah olumlu sonuçlar olur
Anladım çok teskkur ediyorum en kısa zamanda bende deniycem inşallah bide kaplıcaları önerenler var acaba onun faydası varmı?Benmde düzensizdi fakat ben 12-15 günde bir oluyordum artık gına gelmişti. En yakınımda hacamat yapan var diye onu tercih ettim zaten seans gibi yapıyolar tedavi yöntemi bildiğin. Faydasını görmüştüm çok şükür
Kaplıcalarda iyi gelebilir başk rahatszlığın yoksa ama gerçekten faydalı olanlara git şimdi kaplıca adı altında yer açıyolar sanki sade sıcak suAnladım çok teskkur ediyorum en kısa zamanda bende deniycem inşallah bide kaplıcaları önerenler var acaba onun faydası varmı?
Inşallah faydası olurKaplıcalarda iyi gelebilir başk rahatszlığın yoksa ama gerçekten faydalı olanlara git şimdi kaplıca adı altında yer açıyolar sanki sade sıcak su
Sabahları uyandığınızda bir çubuk tarçını kaynamış suyun içine atın ve aç karnına için daha sonra gün içerisinde 3 4 defa için tabi bunu son adet tarihinize göre yapın mesela ayın 8 inde mi oldunuz düzene girebilmek adına gelecek ayın 8 inden 1 hafta önce içmeye başlayın bende pko var böyle yapıyorum arada geçiyor günüm ama pko engelliyor szde çok şükür bir sorun olmadığından işe yarayacaktır ALLAHın izni ileArkadaşlar bebek istiyorum ama adet olamıyorum doktora gittim fakat hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi ne yapmam gerekiyor adet olabilmek için yardım edermisiniz?
inşallah onuda deneyeyim bakayımSabahları uyandığınızda bir çubuk tarçını kaynamış suyun içine atın ve aç karnına için daha sonra gün içerisinde 3 4 defa için tabi bunu son adet tarihinize göre yapın mesela ayın 8 inde mi oldunuz düzene girebilmek adına gelecek ayın 8 inden 1 hafta önce içmeye başlayın bende pko var böyle yapıyorum arada geçiyor günüm ama pko engelliyor szde çok şükür bir sorun olmadığından işe yarayacaktır ALLAHın izni ile
pko lu birine bile yarar sağladıysa deneyin derim RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. doktorunuza şaşırdım nasıl oluyor da adet gecikmesine adet düzenleyici ilaç vermiyorAllah inşallah onuda deneyeyim bakayım
Yok vermedi fitil verdi enfeksiyon dedi oda başka doktora gittim enfeksiyon yok dedi femara verdipko lu birine bile yarar sağladıysa deneyin derim RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. doktorunuza şaşırdım nasıl oluyor da adet gecikmesine adet düzenleyici ilaç vermiyor
hmm iltihap da engeller doğru. ama öteki doktor yok demiş sizin idrar da yanma koku akıntı kaşıntı falan var mıYok vermedi fitil verdi enfeksiyon dedi oda başka doktora gittim enfeksiyon yok dedi femara verdi
Sadece kaşıntı var gerisi yokhmm iltihap da engeller doğru. ama öteki doktor yok demiş sizin idrar da yanma koku akıntı kaşıntı falan var mı
Tarçınlı zencefilli su benimde adetimi erken yapıyordu faydalı gerçektenSabahları uyandığınızda bir çubuk tarçını kaynamış suyun içine atın ve aç karnına için daha sonra gün içerisinde 3 4 defa için tabi bunu son adet tarihinize göre yapın mesela ayın 8 inde mi oldunuz düzene girebilmek adına gelecek ayın 8 inden 1 hafta önce içmeye başlayın bende pko var böyle yapıyorum arada geçiyor günüm ama pko engelliyor szde çok şükür bir sorun olmadığından işe yarayacaktır ALLAHın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?