Adet olamiyorum gebeliğe engelmidir?

En son 23 agustos oldum bidaha olmadım. Yumurtalıklarda bi sıkıntı olmadığı söylendi. Ilaç olarak da sadece femara verdi başka bişey vermedi oda zaten yumurtalık güçlendirmek için vermiş adet için değil , onuda kullandm adet olamadım tekrar gittim alttan muayene etti hiç bir sıkıntı olmadığını yumurtaliklarin kişiden kişiye değişim gösterdiğini söyledi.

En son 23 ağustos oldum.
Yumurtalıklarda bi sıkıntı olmadığı söylendi.
Ilaç olrak yumurtalıkları güçlendirmek icin femara verdi onuda kullandım ama adet olamadım hala tekrar gittim alttan muayene etti hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi bazı insanlarda yumurtalık yapısı böyleymiş sorun yok dedi

Baya olmuş, bence kesinlikle başka doktora görünün. Çünkü 3 ay olduğunu duyan herhangi bir doktor adet olmanız için ilaç verirdi diye düşünüyorum. Özelden ziyade bir eğitim araştırma veya üniversite hastanesine muayene olun derim.

Onada gittim oda yumurtaliklarin yavaş çalışıyor dedi ama hic biri adet söktürücü vermedi, biraz daha bekliycem baska doktora görünmekte fayda var çünkü banada normal gelmiyor bu kadar uzun sure

Arkadaşlar bebek istiyorum ama adet olamıyorum doktora gittim fakat hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi ne yapmam gerekiyor adet olabilmek için yardım edermisiniz?
Benim yakın arkadaşımda 2-3 ayda bir adet oluyordu bekarlığıda aynıydı hatta ufak kist var bile dedi doktor fakat şuan hamile:)

Onada gittim oda yumurtaliklarin yavaş çalışıyor dedi ama hic biri adet söktürücü vermedi, biraz daha bekliycem baska doktora görünmekte fayda var çünkü banada normal gelmiyor bu kadar uzun sure
Hacamat, sülük yada akapunktur denemenizi tavsiye ederim güvenilir biyerde tabi

Onuda deneyelim artık inşallah olumlu sonuçlar olur
Benmde düzensizdi fakat ben 12-15 günde bir oluyordum artık gına gelmişti. En yakınımda hacamat yapan var diye onu tercih ettim zaten seans gibi yapıyolar tedavi yöntemi bildiğin. Faydasını görmüştüm çok şükür

Anladım çok teskkur ediyorum en kısa zamanda bende deniycem inşallah bide kaplıcaları önerenler var acaba onun faydası varmı?

Anladım çok teskkur ediyorum en kısa zamanda bende deniycem inşallah bide kaplıcaları önerenler var acaba onun faydası varmı?
Kaplıcalarda iyi gelebilir başk rahatszlığın yoksa ama gerçekten faydalı olanlara git şimdi kaplıca adı altında yer açıyolar sanki sade sıcak su

Arkadaşlar bebek istiyorum ama adet olamıyorum doktora gittim fakat hiç bir sıkıntı olmadığını söyledi ilaç da vermedi ne yapmam gerekiyor adet olabilmek için yardım edermisiniz?
Sabahları uyandığınızda bir çubuk tarçını kaynamış suyun içine atın ve aç karnına için daha sonra gün içerisinde 3 4 defa için tabi bunu son adet tarihinize göre yapın mesela ayın 8 inde mi oldunuz düzene girebilmek adına gelecek ayın 8 inden 1 hafta önce içmeye başlayın bende pko var böyle yapıyorum arada geçiyor günüm ama pko engelliyor szde çok şükür bir sorun olmadığından işe yarayacaktır ALLAHın izni ile

Allah inşallah onuda deneyeyim bakayım

pko lu birine bile yarar sağladıysa deneyin derim RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. doktorunuza şaşırdım nasıl oluyor da adet gecikmesine adet düzenleyici ilaç vermiyor
Yok vermedi fitil verdi enfeksiyon dedi oda başka doktora gittim enfeksiyon yok dedi femara verdi

Tarçınlı zencefilli su benimde adetimi erken yapıyordu faydalı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…