• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamiyorum gebeliğe engelmidir?

Femera verdiğinde yumurta kontrolü için seni çağırıp bakması lazım ve yumurtalar istenilen boyutta olduğunda çatlatma iğnesi vermesi lazım .iğneden de 14..17 gün sonra regl olman lazım . Femera adet söktürücü değil çünkü.

Yo hayır o anlamda demedim lütfen yanlış anlamayın yani bende sizin gibi şaşkınım
dilerseniz tahlil sonuçlarınızı farklı bir doktora gönderin telefondan bazı sitelerdeki doktorlar yorumluyorlar ya da doktor bir şey yok diyorsa yoktur inŞALLAH kalbimizi ferah tutalım siz tarçını deneyin TEVEKKEL ALLAH

dilerseniz tahlil sonuçlarınızı farklı bir doktora gönderin telefondan bazı sitelerdeki doktorlar yorumluyorlar ya da doktor bir şey yok diyorsa yoktur inŞALLAH kalbimizi ferah tutalım siz tarçını deneyin TEVEKKEL ALLAH
Evet onu deniycem inşallah

Iste bende öyle biliyorum yani yumurtalıkta bi sıkıntı olması lazm fakat hiç bi sıkıntı bulamadılar ama adet de göremiyorum, hamilede kalamıyorum
Benm annem 2 3 ayda iģneyle olurmus.
Ama o 2 3 ayda da hamile kalmis hep.

Yani olurmu diyorsunuz bide ben antibiyotik kullandım onun etkisi de olur diye tahmin ediyorum
Valla 5 kardeşiz. En sonunculari biziz 29 yasindayim ikizim var yani olmus demekki.
Yani abilerimizle aramizda 4 5 6 yas var.
Ve korunmayi birakir birakmaz gene kalmis bize ikiz olarak. Annem kendisi derdi

Valla 5 kardeşiz. En sonunculari biziz 29 yasindayim ikizim var yani olmus demekki.
Yani abilerimizle aramizda 4 5 6 yas var.
Ve korunmayi birakir birakmaz gene kalmis bize ikiz olarak. Annem kendisi derdi
Hmm anladm

Canım benim de adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim de var 16 aydır çocuk istiyoz 2 yıllık eviliyim yumurtlama takibi yapabilirsin ben de bu ay deniycem ovülasyon testi ile bi de bal tarçın çörek otu kürünü yapıcam yarın bu gün adet oldum 2. Günü başlayacam eşimin iznine denk gelmesi gerek ama bi diğer taraftan da hesapla olmuyor bu işler nasiple oluyor bakalım nasipse bu ay tutar bide canım şey diycem hemen adet olup bişeyler denemek istiyorsan maydanoz kaynat iç bi de kekik çayı ben onları yaptım 3. Gün yani bu gün adet oldum

Canım benim de adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim de var 16 aydır çocuk istiyoz 2 yıllık eviliyim yumurtlama takibi yapabilirsin ben de bu ay deniycem ovülasyon testi ile bi de bal tarçın çörek otu kürünü yapıcam yarın bu gün adet oldum 2. Günü başlayacam eşimin iznine denk gelmesi gerek ama bi diğer taraftan da hesapla olmuyor bu işler nasiple oluyor bakalım nasipse bu ay tutar bide canım şey diycem hemen adet olup bişeyler denemek istiyorsan maydanoz kaynat iç bi de kekik çayı ben onları yaptım 3. Gün yani bu gün adet oldum
Maydanoz denedim faydasını görmedim şimdi incir yiyorum inşallah hepimiz hamile kalırız 2020 de

Back