- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
Evet çok şükür aslında tüm hastalıkların cevabı doğa da ama biz kıymetini bilemiyoruz.Tarçınlı zencefilli su benimde adetimi erken yapıyordu faydalı gerçekten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür aslında tüm hastalıkların cevabı doğa da ama biz kıymetini bilemiyoruz.Tarçınlı zencefilli su benimde adetimi erken yapıyordu faydalı gerçekten![]()
Kaşıntı varsa mantar ya da ıltihap olabilir. Bence siz araştırın ve iyi bir doktora gidinSadece kaşıntı var gerisi yok
Yani buranın en iyi doktorlarından birine gittim artık bilmiyorum oda bişey yok dediKaşıntı varsa mantar ya da ıltihap olabilir. Bence siz araştırın ve iyi bir doktora gidin
yok ben bir şey var demedim ama adet düzenleyici vermemesine şaşırdımYani buranın en iyi doktorlarından birine gittim artık bilmiyorum oda bişey yok dedi
Yo hayır o anlamda demedim lütfen yanlış anlamayın yani bende sizin gibi şaşkınımyok ben bir şey var demedim ama adet düzenleyici vermemesine şaşırdım
dilerseniz tahlil sonuçlarınızı farklı bir doktora gönderin telefondan bazı sitelerdeki doktorlar yorumluyorlar ya da doktor bir şey yok diyorsa yoktur inŞALLAH kalbimizi ferah tutalım siz tarçını deneyin TEVEKKEL ALLAHYo hayır o anlamda demedim lütfen yanlış anlamayın yani bende sizin gibi şaşkınım
Evet onu deniycem inşallahdilerseniz tahlil sonuçlarınızı farklı bir doktora gönderin telefondan bazı sitelerdeki doktorlar yorumluyorlar ya da doktor bir şey yok diyorsa yoktur inŞALLAH kalbimizi ferah tutalım siz tarçını deneyin TEVEKKEL ALLAH
Benm annem 2 3 ayda iģneyle olurmus.Iste bende öyle biliyorum yani yumurtalıkta bi sıkıntı olması lazm fakat hiç bi sıkıntı bulamadılar ama adet de göremiyorum, hamilede kalamıyorum
Yani olurmu diyorsunuz bide ben antibiyotik kullandım onun etkisi de olur diye tahmin ediyorumBenm annem 2 3 ayda iģneyle olurmus.
Ama o 2 3 ayda da hamile kalmis hep.
Valla 5 kardeşiz. En sonunculari biziz 29 yasindayim ikizim var yani olmus demekki.Yani olurmu diyorsunuz bide ben antibiyotik kullandım onun etkisi de olur diye tahmin ediyorum
Hmm anladmValla 5 kardeşiz. En sonunculari biziz 29 yasindayim ikizim var yani olmus demekki.
Yani abilerimizle aramizda 4 5 6 yas var.
Ve korunmayi birakir birakmaz gene kalmis bize ikiz olarak. Annem kendisi derdi
Maydanoz denedim faydasını görmedim şimdi incir yiyorum inşallah hepimiz hamile kalırız 2020 deCanım benim de adet düzensizliğim ve yumurtalık tembelliğim de var 16 aydır çocuk istiyoz 2 yıllık eviliyim yumurtlama takibi yapabilirsin ben de bu ay deniycem ovülasyon testi ile bi de bal tarçın çörek otu kürünü yapıcam yarın bu gün adet oldum 2. Günü başlayacam eşimin iznine denk gelmesi gerek ama bi diğer taraftan da hesapla olmuyor bu işler nasiple oluyor bakalım nasipse bu ay tutar bide canım şey diycem hemen adet olup bişeyler denemek istiyorsan maydanoz kaynat iç bi de kekik çayı ben onları yaptım 3. Gün yani bu gün adet oldum
İnşallah canımMaydanoz denedim faydasını görmedim şimdi incir yiyorum inşallah hepimiz hamile kalırız 2020 de