Adet olamiyorum deliricem :((((

lolita555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
7.525
5.469
198
Kizlar selam ben ergenligimden beri polikistik overim.zaten ilk adetlerim hep sorunluydu.6ay gelmezdi.doktora gttim kizken diane35 werir yollardi bende bikac ay kullanir brakirdim.smdi evlendim 4sene oldu hala adetim gelmiyorrrr kendiliginden.sizce nedir sebebi????benim gibi olanlar warmi????mesela benim gibi kisti olup duzenli aset gorenlerde var.ama benim asla gelmiyor.2kere asilama oldum.nasip olmadi.aylardir gunde 2000 mg glukofen iciyorum.varmi benim gibi olan ve adetin neden gelmedigi hakkinda bilgisi olan?????

Canim bende ayni senin gibiyim hatta gelinimiz ve gorumcem de boyle su an ikisi de bebek bekliyor hatta gelinimizle bir hafta arayla hamile kalmistik ama ben kaybettim bebegimi. Doktorlar neden adet olmadigim sorusuna cevap veremiyorlar yumurtlamiyorsundur dedi bir kaci ama kendi doktorum yumurtlamasan hamile kalmazdin diyor. Ustelik ovulasyon testiyle yumurtladigimi goruyorum ve yumurtlama akintimi bu ay 3 farkli zamanda yakaladim ama adet olmuyorum

Bende yumurta gelisim yavas oldugundan olmuyorum
Yani 6 ayda bir 4 ayda bir olurum
Sizinde oyledir buyuk ihtimalle.yunurtalarin buyumemesi.kist varsa eger yumurta buyuyup catlamiosa kist olur diye duymustum.
Arkadaslar ben bekarken adet olmadigimda teyzem bana zorla sogan suyu icirirdi.kisti temizlio.bir ay kullanin bence cok faydasini gorursunuz.doktorlarin verdigi ilaclar daha sonra.onlar hormonlarla oynuyorlar.oncelikle bence iceriyi temizlemek ve sogan suyu birebir deneyin vee en onemlisi sabirla deneyin.gunde iki bardak yemekten yarim saaat once kaynatip sogani kabuguyla duyunu iciyorsunuz bu kadar.ben faysadini gordum.herkese de yaziyorum bunu cunku denedim gordum tavsiye ederim.vakit kaybetneden yapin.ben bir seeene olmadigmi bilirim yani.

Canım rahatsızlığını bilmyrm ama inşalahh herşey isteğin gibi olur ben civanperçemi die bir bitki bilyrm adet söktüryr diyorlar herkes bunu söyler istersen her sabah aç karna bir bardak kaynatıp iç ama araştır eğer sana zararı yoksa

Iste banada bu garip geliyor cnm.adet olamayan nasil yumurtluyor ???gene kalirsin ins uzulme.bak kalmissin ne mutlu sana.tedaviylemi hamile kalmistin?

Yaptim cnm ben sogan kuru banamisin demedi bende

Saol cnm genede

bende kizken adetlerim çok duzensizdi
uç ayda bir geldigi olurdu asla ayni gununu bulmazdi ayda bir oalrak yani
zaten ilk oldugumdada lise 2 deydim

evlenince ilk denemede oldu hatta ben alisik oldugum için gecikmeelere 7 haftalikdi ogrendigimde , yeni evliydim ben pek bisey anlamadan strese yol açmadigi için oldu belkide bilmiyirum
ama ben kizken verilen dogum kobtrolunu hiç kullanmadil , ilerde çocugum olmaz diye dusundim kullanirsam cahillik iste ne alakasi v ar :)

neyse ilk digumla benim adetlerim duzene girdi
uç evladim var diger ikiside beklemeden gelmisti
bence en buyuk etken stres
ilk çocuk olunca 6 aykikken korunmayi brakdim emziriyordum daha adet olmamistim dogumdan sonra, conra 1 yasina gelince dr a gittim ikiniyi istiyorum ama daha adet bile olamadim diye
dr bakdi inceledi adet olmamaniz normal hamilesiniz dedi oda çikdi 7 haftalik :))) dpgumdan sonraki ilk yumurtlamada hamile olmusum ama ben adet fln olmadiigm için ahberim yokdu tabi
sonrada hep duzenli oldu zaten adetlerim
hani derler ya dogum la için temizlnir diye eskielr oyle der bende oyle oldu galiba

Suppeerr yaa benimde oyle oluur inssallahh bekliyorum bakalim.hamile oldugnuzda belirti felan olmuomuydu anlamamissiniz.emzirirken mesela hic bir degisiklik olmadimi

Suppeerr yaa benimde oyle oluur inssallahh bekliyorum bakalim.hamile oldugnuzda belirti felan olmuomuydu anlamamissiniz.emzirirken mesela hic bir degisiklik olmadimi
valla iki numara 6.5 yasinda 7 yill olmus:)
ramazanlikdi oruç tuutuyordum çalisiyordum, kilo falan verdim bas donmem oldu bi iki defa ama hepp açlikdan diye dusundum :)))
kizimdazaten acemiydim pek bisey bilmiyordum ondada belirti hatirlammiyorum 9 sene oldu onada :)

insallahh Rabbbim her isteyene nasip etsin anne baba olmayi

Rabbim guzel günlerini göstersin insallah ne kadar güzel birsey yasadiginiz.rabbim hasret ceken herkese anneligi taddirsin insallah

Ne guzel cnm umut oldun.Rabbim evlatlarini size bagislasin.senin gene geliyormis 3 ayda da olsa adetlerin benim 1sene gelmese gelmez hap icmesem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…