Adet olamıyorum arkadaşlar acil yardım :((

Esrdbkkk

Biricik'le
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
494
232
53
Kızlar yardımm Bugün 3 ay oldu adet görmüyorum. Bekarım 21 yaşındayım. Küçüklüğümden beri böyle ama inanın artık çook sıkıldım. Yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş. Defalarca Uzman dr a gittim ama Dİane veya progestan verip gönderiyorlar. Bundan başka çare yok diyorlar. Bende ilaç kullanmadan artık normal insanlar gibi adet görmek istiyorum Soğan kürü deneyeceğim ama etkili olur mu bilmiyorum Bi fikri olan.. daha önce deneyen.. var mı ? Şimdiden teşekkürler..

Gorumcemde de adet düzensizliği var maydanoz kaynatip içiyor bu şekilde adet olduğunu söyledi ama tarifi tam olarak bilmiyorum. Arastir istersen

Soğan kürünü baya araştırdım ama maydanozu duymamıştım. Ona da bakayım. Teşekkürler yorumun için Bana tecrübeli yaptım oldu diyenlerdende lazım..

Hareketsızlık kilo stres ve genetik gibi nedenlere bağlı. Bıraz spor yapıp duzene gır tarlusal ıcmıştım olmuştum ben. Prolaktin yuksek cıkmıştı onu dusurduk. Kılo vermiştim 25 kılo buyuzden olamadım boyle ani birsey yasamadıysan asla ıhmal etme

Hormon testi yaptir. Prolaktin diye bi hormon var o adet olmani engeller. Benimde ayni akintim vardi doktor doktor dolastim en son gittigm doktor hormon testi olmadan bisi diyemem dedi testi oldum. Prolaktin yuksek cikti ilac verdi bitince duzene girdi. Stres vardi bende o yukseltmis hormonu.

doktora gidin ..

hormonlar normal değildir ..

yada menepoz baslangıcı olabilir ..

yasın kücük,doktora gitmelisin cnm ..

Kilolu değilim.. 1.65 boyum 55 klioyum.
Daha önce dr dr dolaştım ama hormonal bişey yok dendi derfalarca. Yavaş çalışıyormuş yumurtalıklarım. Diane başayıp gönderdiler bende artık içmek istemiyorum bu yaşımda kutu kutu ilaç :/ Aslında annem teyzelerimde böyle, genetik mi diyede düşünmüyor değilim :)
Hepinize Teşekkür ederim kızlar..

Hayit otunu tavsiye ediyorum
Nette arastir birsürü bilgiler bulursun ..
Allah sifa versin

Hepinize çook tşk ederim. Araştırcam söylediklerinizi..

Genetik faktoru cok onemli bence.
Benim de annem neredeyse evlenene kadar uc dort ayda bir regl oldugu bile olurmus. Hic doktora gitmemis ama hicbir zaman cocugu olmayacagini dusunurmus, sonra nasil olduysa bir sekilde duzene girmis. Benim de duzenli adet olmam 20 yasimi buldu.Her insanda adetin duzene girmesi farkli zamanlar aliyor, ilk adetini gec olduysan o da etkili olabilir.
Gene de fayda var doktora gidip hormon testi uaptirmanda.

benim annemde aynı benim gibi düzensiz adet görüyor dr çocuğun olmaz demiş ve iki yıl sonra olmuş. Teyzelerimde aynı, hormonlarda bi sıkıntı olmadığına göre galiba genetik..

Soğan kürünü yapayım dedim 5 gün içebildim ne olacak benim bu halim

Ben denedim soğan kurunude maydanozuda..çok faydalı denemende fayda var bi kaç gün iç aç karnına sabah akşam unutma..soğanı ikiye bol bi bardak suda biraz kaynat maydanozuda aynı şekilde. Acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…