adet olamiyorum ama hic bir sorun yok.

ruyaea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
Merhabalar. 20yasinda bekar bi kizim . Benim sorunum adet olamama. Ilk regl oldugum bir iki sene surekli duzensizdi fakat sonradan duzene girmisti son 3yildir gayet duzenliydim. Ta ki kasim 2013e kadar kasimda regl oldum ve 4 ay boyunca olmadim en sonunda doktora gittim martta.baba tarlusal verdi bu seni adet yapar 3.gunu hormon testi yaptir dedi ve yaptrdim hic bi sorun cikmadi doktorda bir ilac kullanmana gerek yok stres ten ve eksik kilodan olabilir dedi. bi kac aydir kilo vermistim cunku. Neyse kilomu artirmaya calisiyorum ama mayis oldu ve ben yine 2 aydir adet olmadim . Bitkisel bi kur bilenlerden tavsiye istiyorum simdiden tesekkurler

Merhaba Rüya,

Öncelikle geçmiş olsun. Bu kadar uzun süre adet olamaman ortada bir sorun olduğu ihtimalini akla getirse de moralini bozmamanı tavsiye ederim. Bu sorunu şifalı bitkilerle çözmek bir alternatif olabilir ancak bunu doktor kontrolünde yapmalısın. http://kurtajfiyatları.com/sikca-sorulan-sorular/ burada kadın sağlığı konusunda hemen her konuda soruya cevap verilmiş. İstersen bir incele senin sorununla ilgili cevaplar da mevcut. Ayrıca mesaj ya da telefonla ücretsiz soru da sorabiliryorsun. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…