- 19 Nisan 2013
- 45
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filmi cektirdiniz mi? Bazi enfeksiyonlarin tupleri kspattigini ve rahimde yapisiklik yaptigini biliyorum oyle birseyfir belki
Devlet hastanelerine bosa gitme 15 yasimda ayni sorun bendede vardi yasmin verdiler mahvetti beni suan 25 yasindayim 2 yillik evliyim tarlusal kullanaarak adet goruyorum doktorumda unlu biri ankara maltepe baskent universitesi hastanesi hulisi bulent zeynel oglu fiyatlar yariyariya ve dermoid kistim varmis
Evli degilsen cekemezler zaten vajinadan giriliyor islem icin bekarlara da cekeceklerini sanmiyorum hic.onu çekmediler ilk sizden duydum
Evli degilsen cekemezler zaten vajinadan giriliyor islem icin bekarlara da cekeceklerini sanmiyorum hic.
Sorun hormonel olsa bir sekilde hormon ilaclariyla olman gerekiyor ama hic olmasiysan rahimde yapisal bir problem olabilir.
Yok canim daha neler. Hayatinda hic mi olmadi peki? Biraz surecten bahsedersenevet evli değilim. umarım rahim kanseri teşhisi koymazlar bundan çok korkuyorum
Yok canim daha neler. Hayatinda hic mi olmadi peki? Biraz surecten bahsedersen
Erken menapoz olabilir mi? Kesin arastirmislardir gerci ama yumurtaliklarin calisiyor mu ona da bakmak lazim. Bende adet olmuyorum ama ilac ictigimde mutlaka oluyor.söyle ki ben endokrin hastasıyım ve doğuştan KAH hastasıyım ilaçlar kulalndım ameliyat oldum çocukluğumda biri dogdugumda diğüeri 10 yaşındayken neyse en son 2010 da adet oldum o zamana kadar düzenli olmuyordum yaklaşık altı yıldır hasta olamıyorum. ultrasona girdim bir sonuca varamadılar yasmin ve dediğiniz ilacı da kullandım hiç faydası olmadı. endokrin ise ilacı kesti değerler normale yakın diğerekten tüylenmeler fazlalaştı. bu şekilde
Erken menapoz olabilir mi? Kesin arastirmislardir gerci ama yumurtaliklarin calisiyor mu ona da bakmak lazim. Bende adet olmuyorum ama ilac ictigimde mutlaka oluyor.