- 24 Kasım 2021
- 76
- 28
- 8
- 23
- Konu Sahibi Hayalprstw
-
Çok saçma üç tane testin üçünde de çizgi yok mu.Kizlar 2 aydır adet olamıyorum en son 17 eylül delirmeme ramak.kaldi 3 test birden yaptim digerleri hic cizfi cikmadi bunda böyle göğüslerim felaket ağrıyor kasiklarim ona keza adet olacakmiim ama olamiyorum gibi ne dusuniyosunuz idrarda çıkmayıp kanda cikma ihtimali varmı sizce
Eki Görüntüle 2958515
Canım bn iki çizgi görüyorum ama köyü olması gerekende kötü değil başka marka test al yap benceKizlar 2 aydır adet olamıyorum en son 17 eylül delirmeme ramak.kaldi 3 test birden yaptim digerleri hic cizfi cikmadi bunda böyle göğüslerim felaket ağrıyor kasiklarim ona keza adet olacakmiim ama olamiyorum gibi ne dusuniyosunuz idrarda çıkmayıp kanda cikma ihtimali varmı sizce
Eki Görüntüle 2958515
Evet şansima 3 ude bozuk cıktı garantinopsun diye 3 tane aldım bide yaÇok saçma üç tane testin üçünde de çizgi yok mu.
Bu foto attığınız testte bile çizgi yok ki
Bozuk bunlar
Canm başka marka al yap benceEvet şansima 3 ude bozuk cıktı garantinopsun diye 3 tane aldım bide ya
Yarin sabah kan vermeyi düşünüyorum bidaha bidaha teste para vermemek icijCanm başka marka al yap bence
En kesin sonuç benimde bu şekilde çıkmıştı ama köyü olması gwreken kötüydü diğeri de aynı bu sekildeydi negatif çıkmıştı onn için inanmiyorm bu testlereYarin sabah kan vermeyi düşünüyorum bidaha bidaha teste para vermemek icij
Bende hamile gibi hissediyorum kendimi ilm defa adetim bu kdr gecti goguslerim aşırı hassas pembe lekelenmem oldu kasiklarim ağrıyor ümitlenmeyim diyorum ama tum belirtiler var mide bulantisi hariçEn kesin sonuç benimde bu şekilde çıkmıştı ama köyü olması gwreken kötüydü diğeri de aynı bu sekildeydi negatif çıkmıştı onn için inanmiyorm bu testlere
Evet ucunu de ayni eczaneden aldim aynu marka sanirim hepsi bozukÇok saçma üç tane testin üçünde de çizgi yok mu.
Bu foto attığınız testte bile çizgi yok ki
Bozuk bunlar
Pembe lekelenmeniz ne zamn oldu pekiBende hamile gibi hissediyorum kendimi ilm defa adetim bu kdr gecti goguslerim aşırı hassas pembe lekelenmem oldu kasiklarim ağrıyor ümitlenmeyim diyorum ama tum belirtiler var mide bulantisi hariç
Ilişkiden sonra 2 defa oldu ikiside iliski sonrasi 3-4gün oluyor pembemsi leke kan reng8 değilPembe lekelenmeniz ne zamn oldu peki
Çalışıyorum eve kendimi zoe atıyorumşu siralar2 aydır adet olmamak uzun bir süre. İlla hamile olanlar mı adet olmuyor? Bir çok hormonal durum var, bir hastalık da olabilir. 2 aydır doktora gitmemen niye peki?
Çalışıyorum eve kendimi zoe atıyorumşu siralar
AşıdandırrKizlar 2 aydır adet olamıyorum en son 17 eylül delirmeme ramak.kaldi 3 test birden yaptim digerleri hic cizfi cikmadi bunda böyle göğüslerim felaket ağrıyor kasiklarim ona keza adet olacakmiim ama olamiyorum gibi ne dusuniyosunuz idrarda çıkmayıp kanda cikma ihtimali varmı sizce
Eki Görüntüle 2958515
Aşi ile ne alakasi olabilirAşıdandırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?