• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamamak ne iyi gelir adet olmaya

cnsu23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
31
13
3
29
merhaba arkadaslar 2 ay once kadin dgm dr gittim adet olmadigim icin yumurtaliklarin zayif calisiyor deyip tarlusal vermsti adetin 2gunu hormon testi yapacagiz dedi 12 gn sonra adet olsum tabi virus ilde arttigi icin sira alip gidemedim . Bu ay iki ve ya 3defa ella kullandim ve yine adet olmadim bu durumda olan

O ilaç o kadar masum bi ilaç değil o kadar sık kullanmasaydınız keşke. Bir de o hormon tahlillerini yaptırmanızı öneririm. Varsa bir anormali düzeltilir.

Evet 1 kere içince bile dönhüyü etkiliyor burda gördüğüm kadarıyla. Hatta bi kaç ay bile normal regl olamadım az geldi diyen var.
dogum kontrol hapi oldugu icin en pahalisi o oldugundan en iyisi o olur diye dusunup aslinda hormonlarimi etkiliyormus demek sagolun

Hormon testi yaptırman gerek hemde acil. Pko varmı sizde? Daha önceden gitmişmiydiniz Dr a?

dogum kontrol hapi oldugu icin en pahalisi o oldugundan en iyisi o olur diye dusunup aslinda hormonlarimi etkiliyormus demek sagolun
Ertesi gün hapı ekstra bir kaza olduğunda kullanılır prezervatif yırtıldığında filan. Hapla korunmak istiyorsanız yasmin yazz kullanın. Doktora da danışın tabi hem bunlar adet de düzenliyor.

2 ay once gitmistim adet olmadigim icin dr alttan muayene edip yumurtaliklarin biraz tembel dedi adetin ikinci gunu gel hormon testi yapalim dedi

Ertesi gün hapı ekstra bir kaza olduğunda kullanılır prezervatif yırtıldığında filan. Hapla korunmak istiyorsanız yasmin yazz kullanın. Doktora da danışın tabi hem bunlar adet de düzenliyor.
Anladim Allah razi olsun cok sagolun

pko ne demek oluyor kusura baayin bir de hormon testi icin adetin 2gununu beklemem gerekiyor degil mi

2 ay once gitmistim adet olmadigim icin dr alttan muayene edip yumurtaliklarin biraz tembel dedi adetin ikinci gunu gel hormon testi yapalim

Instangramda birgebeningünlüğū var ebru hanım ismi orayı takip edin.Orda da adet söktürücü masaj var bir deneyin derim.You tube da ebru ceylan videoları var yumurtlama ile.ilgili herşey var bir göz atın derim

doğum kontrol hapı değil ki o , yok artık. usenmeyen biri acılasın bi zahmet.

Back