adet olamama ve polikistik over

Ne yazıkki pcos adet görmeyi engelliyor. Ben İbrahim saracın kürleribi kullandım adet düzenim oturdu sanada öneririm

Polikistik overde adet olmama belirtilerinden biri zaten bende pkoluyum ve 1 sene adet görmedim haberimde yoktu bu sendromdan suan ilac kullaniyorum geciktirmeden doktora görünmenizi öneririm cünkü ilerleyince daha zorlasiyo hersey suan kendinize yapabilceginiz en iyi sey koenzimQ10 takviyesi ve Omega 3 kullanmak ve doktora basvurmak

Merhaba sizin adiniza cok sevindim özellikle bisey yaptiniz mi hamile kalmak icin bende ileri pkoluyum kilo cok aldim esimde cok istiyo cocuk ama suan benden dolayi olmuyor .. bebeginiz saglikla gelsin insallah❤

Merhaba sizin adiniza cok sevindim özellikle bisey yaptiniz mi hamile kalmak icin bende ileri pkoluyum kilo cok aldim esimde cok istiyo cocuk ama suan benden dolayi olmuyor .. bebeginiz saglikla gelsin insallah❤
Ogluma hamile kalmak için doktor kontrolünde 4 ay dogum kontrol hapı kullandım ki Yumurtlama düzene girsin öyle hamile kalmıştım 2. Ye süpriz oldu beklemiyordum bu hamileligi özel bişey yapmadım ama kilonuz varsa vermeye çalışın çok etkiliyor bende zamanında çok kilo almıştım ama düzenli beslenerek verdim o kiloları sonra da almadım oglumdan sonra iyice zayıfladım zaten belki 2.ye bu kadar hızlı hamile kalma sebebi bu kilo vermiş olmak da olabilir emin değilim inşallah en kısa zamanda kavuşursun mucizene ama stres yapma düşünme bunun gerçekten etkisi oluyor 2 hamilelikte de hiç aklımda olmadıgı dönemde gerçek oldu hep çok yogun oldugum dönemlere denk geldi düşünmek stres yapmak etkiliyor vücudu

Anladim canim ya cok zorlaniyorum kilo vermekde napcam bilmiyorum sonra üzülüp iycene yiyorum sinirden cok aglamakliyim bu aralar

Anladim canim ya cok zorlaniyorum kilo vermekde napcam bilmiyorum sonra üzülüp iycene yiyorum sinirden cok aglamakliyim bu aralar
Yemek sorun değil inanın bende çok yiyen biriyim ama yedigin şeylere dikkat etmelisin ve bol bol hareket et suyu bol iç böyle olunca kilo verebilirsin kilo vermek için aç kalmaya gerek yok beslenme düzeni ve dogru şeyler yemek yeterli ben hep şişman bi çocuktum sonra yeme düzenini degiştirdim ondan sonra kilo problemi kalmadı çocukken elma yesem kilo yapıyor modunda hep aç kalıp kilo vermeye çalıştım ama hiç veremedim tam tersine aç kalıp sonradan yedigin zaman vücut depoluyo yediklerini kilo vermek zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…