Merhaba sizdede cok sanci oluyomuarkadaşlar iyi geceler 23 yaşındayım 1 yaşında kızım var polikistik over rahatsızlığım mevcut kızıma tedavi sonucu hamile kalmıştım.. sorum şu yaklaşık 1.5 aydır adet olamıyorum 5 adet gebelik testi yaptım negatif çıktı 5 adet testin yanılma ihtimali varmı yahut polikistik over rahatsızlığı adet olmasına engel olur mu başından geçenler bilgi verebilir mi
evet çok oluyo birde tek taraflı kasığım da batma oluyorMerhaba sizdede cok sanci oluyomu
Yumurtlama zamanını takip ederek ilişkiye girebilirsiniz. Ayrıca vitamin eksikliği varsa ona yönelik vitaminleri alabilirsin. Eşinde de bir sorun var mı baktırdıniz mi?Arkadaş merhaba bir konuda yardımcı olursanız sevinirim
Bende polikistik over var her ay düzenli adet oluyorum hormon sonuclarim hep normal geliyor 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor lütfen nasıl hamile kaldınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Eşime bakıldı onda hiç sıkıntı yok soğan kürü uyguladım onunlada olmadıYumurtlama zamanını takip ederek ilişkiye girebilirsiniz. Ayrıca vitamin eksikliği varsa ona yönelik vitaminleri alabilirsin. Eşinde de bir sorun var mı baktırdıniz mi?
Eşime bakıldı onda hiç sıkıntı yok soğan kürü uyguladım onunlada olmadı
Evet adet olamıyorum bende pcosluyum :/arkadaşlar iyi geceler 23 yaşındayım 1 yaşında kızım var polikistik over rahatsızlığım mevcut kızıma tedavi sonucu hamile kalmıştım.. sorum şu yaklaşık 1.5 aydır adet olamıyorum 5 adet gebelik testi yaptım negatif çıktı 5 adet testin yanılma ihtimali varmı yahut polikistik over rahatsızlığı adet olmasına engel olur mu başından geçenler bilgi verebilir mi
Evet hsg çekildi tıkanıklık yok dedi ama kist var dedi bu ay kaşık ağrısı ile doktora gittim kist olduğunu söyledi antibiyotik verdi oda engel oluyor mu bilginiz var mı acaba bu konudaTabi önce Allah bilir de soğan kürü 1 ay mi kullandınız. İbrahim Saraçoğlunun bir sürü tarifi var soğan kürü ile testere dişli aslan pençesi öneriyor.Kimisi hayit içmiş,kimisi çakşır herkeste farklı farklı uygulamalar etkili olmuş. Doktora gidip hsg cektirdiniz mi peki?
Valla bu konuda bilgim yok. Ama kist için soğan kürü 3 ay kullansaydın belki faydasını görürdun hani kullandigin için önerdim. Ben Saraçoğlunun bilgilerine inanıyorum yapıp faydasını gören çok kişi var çünkü buna tanıdığım insanlarda dahil :)Evet hsg çekildi tıkanıklık yok dedi ama kist var dedi bu ay kaşık ağrısı ile doktora gittim kist olduğunu söyledi antibiyotik verdi oda engel oluyor mu bilginiz var mı acaba bu konuda
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinValla bu konuda bilgim yok. Ama kist için soğan kürü 3 ay kullansaydın belki faydasını görürdun hani kullandigin için önerdim. Ben Saraçoğlunun bilgilerine inanıyorum yapıp faydasını gören çok kişi var çünkü buna tanıdığım insanlarda dahil :)
Evet engel olur polikistik over zaten yumurtlama problemi e yumurtalama gecikince adet de gecikiyor otomatik olarak bende de var polikistik over normalde 3 ay önce adet oldum ve bi daha olmadım ama şuan 1 aylık hamile oldugumu ögrendim aradaki bi ay yumurtlama olmamış dogal olarak adet de olmadımarkadaşlar iyi geceler 23 yaşındayım 1 yaşında kızım var polikistik over rahatsızlığım mevcut kızıma tedavi sonucu hamile kalmıştım.. sorum şu yaklaşık 1.5 aydır adet olamıyorum 5 adet gebelik testi yaptım negatif çıktı 5 adet testin yanılma ihtimali varmı yahut polikistik over rahatsızlığı adet olmasına engel olur mu başından geçenler bilgi verebilir mi
merhaba ben de pcosum 26 yasındayım 4 aylık evliyim. polikistik over malesef ki adet olmasına başlıca engel. ben de regl olamıyorumarkadaşlar iyi geceler 23 yaşındayım 1 yaşında kızım var polikistik over rahatsızlığım mevcut kızıma tedavi sonucu hamile kalmıştım.. sorum şu yaklaşık 1.5 aydır adet olamıyorum 5 adet gebelik testi yaptım negatif çıktı 5 adet testin yanılma ihtimali varmı yahut polikistik over rahatsızlığı adet olmasına engel olur mu başından geçenler bilgi verebilir mi
regl olmadan mı gebe kaldınız yaniEvet engel olur polikistik over zaten yumurtlama problemi e yumurtalama gecikince adet de gecikiyor otomatik olarak bende de var polikistik over normalde 3 ay önce adet oldum ve bi daha olmadım ama şuan 1 aylık hamile oldugumu ögrendim aradaki bi ay yumurtlama olmamış dogal olarak adet de olmadım
Yumurtan gelişiyor mu baktılar mi? Doktorun demedi mi hiç yumurtlama olmuş değerlendirin falan diye.Arkadaş merhaba bir konuda yardımcı olursanız sevinirim
Bende polikistik over var her ay düzenli adet oluyorum hormon sonuclarim hep normal geliyor 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor lütfen nasıl hamile kaldınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet normalde 3 ayda 2 defa regl olmam gerekiyor ama ben sadece ilk ay regl oldum ondan sonra olmadım hamile kaldım polikistik over oldugu için yumurtlama olmadı bi ay öyle olunca da o ay regl olmadım sonraki ay da Yumurta olunca hamile kaldıgım için zaten regl olmadım polikistik over da öyle oluyor genelde zaten ogluma hamile kalmadan önce doktor tavsiyesi ile 4 ay dogum kontrol hapı kullandım ki Yumurtlama düzene girsin öyle hamile kalmıştım daha açıklayıcı olsun diye yazıyorum oglum dogduktan sonra ilk regli o 10 aylık oldugunda oldum oglum 3 aralıkta yaşına girdi ve ben ilk regl den sonra hiç olmadım şuan da 1 aylık hamileyim hesaplamayı kendiniz yaparsınızregl olmadan mı gebe kaldınız yani
Hic bakilmadi bı kez klomen kullandım günde 1 kez verdi onuda ama ondanda sonuç alamadımYumurtan gelişiyor mu baktılar mi? Doktorun demedi mi hiç yumurtlama olmuş değerlendirin falan diye.