• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamadım, test yaptım negatif...

lugesya11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
40
5
6
32
Merhabalar hanımlar. Nisanın 3ünde adet olmuştum ancak bu zaman geldi hala adet olamadım. Stresten desem benim hep adetin erken gelmesi ya da uzun olması sorunum oldu stresten. Bu şekilde gecikme işti hiç. Kaç gündür göğüslerim ağrıyor. Kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı geçti gibi. Ama göğüslerim dolgun ve hassas dokununca acıyor. 2 gün önce test yaptım negatif çıktı. Böyle göğüslerimin şiş olması ve hala adet olamamam normal mi. Kist filan var da gecikti ya da stresten gecikti desem göğüslerim bu kadar hassas olur muydu. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. :110:

Bu durumda p.ertesi tekrar test yapin negatifse, kist ola bilir. Tekrar zuhur etmiş ola bilir.

Normal canım. Bende bulantı kusma göğüs şişkinliği bel ağrısı hepsi oluyordu adet de gecikti kesin hamileyim dedim kist çıktı.. Umarım seninkini hamileliktendir

Normal canım. Bende bulantı kusma göğüs şişkinliği bel ağrısı hepsi oluyordu adet de gecikti kesin hamileyim dedim kist çıktı.. Umarım seninkini hamileliktendir
Cevap için teşekkürler. Peki kist için ne ilaç verdi doktor. Geçti mi. Hamileliğe engel bir durum olur mu. Çok endişeleniyorum. Bulunduğumuz yerde kadın doğumcu yok doktora da gidemiyorum. İçime su serpecek bişeyler duymak istiyorum açıkçası

Cevap için teşekkürler. Peki kist için ne ilaç verdi doktor. Geçti mi. Hamileliğe engel bir durum olur mu. Çok endişeleniyorum. Bulunduğumuz yerde kadın doğumcu yok doktora da gidemiyorum. İçime su serpecek bişeyler duymak istiyorum açıkçası
Ben devlet hastanesine gittim doğum kontrol ilacı verdi ama bu ilaç 2.5 cm olan kisti 3.5 cm yaptı Bi de yanında 2. 5 cmlik yeni kistle berbiaber göğüs kistleri oluşturdu.. Doktora gittim baştan başlicaz ilaca dedi bıraktım özele gittim sakın dokunma bile doğum kontrol ilacına dedi göğüslerde ki kistler büyümesin diye.. İlaç da alamıyorum soğan suyuyla geçti

Bildiğim kadarıyla hamileliğe engel Bi durum olmaz içiniz rahat olsun ama kist varsa tedavi olmak lazım bazıları kendiliğinden gider ama bazıları ilaç ister

Bildiğim kadarıyla hamileliğe engel Bi durum olmaz içiniz rahat olsun ama kist varsa tedavi olmak lazım bazıları kendiliğinden gider ama bazıları ilaç ister
Çok teşekkür ederim cevap için içimi rahatlattınız Allah bu sıkıntıları yaşayan herkese şifa versin

Back