- 25 Eylül 2024
- 395
- 305
- 28
Yarın yazcam sana burdan predictor early alırım bulursam sımdılık iyi geceler arkadasımTamam canım bekleyelim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yazcam sana burdan predictor early alırım bulursam sımdılık iyi geceler arkadasımTamam canım bekleyelim bakalım
Ay canım benim de öyle, sağ göğsümün kahverengi kısmı soldan daha geniş ve ucu koyu renk geldi gözüme ama daha once dikkat etmemiştim yeni bi şey mi zaten öyle miydi çok bilmiyorum rengini o yüzden. Ama bugün birden bire anlık bi karıncalanma gibi sızı hissi oldu göğüs ucumda ve kasık ağrısı yaşıyorum hala ara ara. Ya regl ya hamilelik bakalım 4 gün kaldı yarından itibarenKızlar bende de aynı şekilde adete 9 gün var bir kasık ağrım var yumurtlama günüm 3/4 arasındaydı gerçi öncesini ve sonrasını full değerlendirdik ama bu ay bugün özellikle göğüs ucumda hassasiyet ve dikleşme var büyük ucum ve dimdik
Nasılsınnn var mı bugün bi belirti gariplik vs.Olur tamamm yapalım cuma günü birlikte
Yani ara ara karın kasık devam ediyor sıcak basıyor bilemiyorum sende var mı bir değişiklikNasılsınnn var mı bugün bi belirti gariplik vs.
Ya benim meme ucunda elektrik çarpması gibi his oluyo dünden beri az once iki kere yine oldu han icok şişkinlik falan yok göğüsün kendisinde ama uçlarında ve altında his var bi de kasık ağrısı ve gaz sancısıyla uyandım yine az az oluyoYani ara ara karın kasık devam ediyor sıcak basıyor bilemiyorum sende var mı bir değişiklik
Adet belirtisi ve hamilelik aşırı benziyor inşallah hamile çıkarız dua ediyorum hep eşimde çok istiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bebek bekleyen tüm anneler sevinçli haberler alsın inşallahYa benim meme ucunda elektrik çarpması gibi his oluyo dünden beri az once iki kere yine oldu han icok şişkinlik falan yok göğüsün kendisinde ama uçlarında ve altında his var bi de kasık ağrısı ve gaz sancısıyla uyandım yine az az oluyo
Amin canım benim, benim eşim de istiyor o yüzden bu kadar yeni evli olmamıza rağmen korunma olmadı zaten. Ben etrafa su an düşünmüyoruz diyorum ama ben de baya istemeye başladım. Benim göğüslerde iyi huylu lezyon var bu meme ucu sızısı fibrokistik meme oldugu için mi oluyor yoksa belirti mi diye onu araştırdım ama bi şey bulamadım o genelde meme ve koltuk altı vs ağrısı yapıyor çünkü. Yarın sabah bi test yapalım bakalım çıkmazsa pazartesiden itibaren belli olur durumumuzAdet belirtisi ve hamilelik aşırı benziyor inşallah hamile çıkarız dua ediyorum hep eşimde çok istiyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bebek bekleyen tüm anneler sevinçli haberler alsın inşallah
Aynen öyle yarın yapalım bakalım ne sonuç çıkacakAmin canım benim, benim eşim de istiyor o yüzden bu kadar yeni evli olmamıza rağmen korunma olmadı zaten. Ben etrafa su an düşünmüyoruz diyorum ama ben de baya istemeye başladım. Benim göğüslerde iyi huylu lezyon var bu meme ucu sızısı fibrokistik meme oldugu için mi oluyor yoksa belirti mi diye onu araştırdım ama bi şey bulamadım o genelde meme ve koltuk altı vs ağrısı yapıyor çünkü. Yarın sabah bi test yapalım bakalım çıkmazsa pazartesiden itibaren belli olur durumumuz
Sabah buraya atalım çizgi görürsekAynen öyle yarın yapalım bakalım ne sonuç çıkacak
Olur canım atalımSabah buraya atalım çizgi görürsek
gittim predictor early aldım şimdi sabaha çift kırmızı çizgileri görelim aminOlur canım atalım
O kesin sonuç veriyor mu pekigittim predictor early aldım şimdi sabaha çift kırmızı çizgileri görelim amin
Bu baya iyiymiş 6gün oncesi %76 5-4 gün oncesi de %96 diyor ve hiç kuruma çizgisi vs yapmıyormuşO kesin sonuç veriyor mu peki
Aaa çok iyi bende normal testler var onlarla yapıcamBu baya iyiymiş 6gün oncesi %76 5-4 gün oncesi de %96 diyor ve hiç kuruma çizgisi vs yapmıyormuş
Aslında şuan da yapsan kesin sonuç alırsın ben gece yapınca da almıştım sonuçBu baya iyiymiş 6gün oncesi %76 5-4 gün oncesi de %96 diyor ve hiç kuruma çizgisi vs yapmıyormuş
Yok kuzum hiç idrarım yok yine cok su içtim seffaf geliyo artık idrar varsa da cıkmazAslında şuan da yapsan kesin sonuç alırsın ben gece yapınca da almıştım sonuç
O zaman yarın yap en iyisiYok kuzum hiç idrarım yok yine cok su içtim seffaf geliyo artık idrar varsa da cıkmaz
En son saat kaçta su içeyim su içip mi yatayım nasıl yapayım bilmiyorum heyecanlandım negatif tir ama olsunO zaman yarın yap en iyisi
Benim de içime kendi testim hep negatif çıkacak gibi geliyorEn son saat kaçta su içeyim su içip mi yatayım nasıl yapayım bilmiyorum heyecanlandım negatif tir ama olsun
Canım ben dayanamayıp az önce yaptım ama malesef negatif çıktı ümidimi kestim adete 4 gün var umarım sen yaparsın pozitif görürsün yarın daha tekrarlamamEn son saat kaçta su içeyim su içip mi yatayım nasıl yapayım bilmiyorum heyecanlandım negatif tir ama olsun