• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olacakmış gibi yaklaşık 5.06 gün ağrı çekmek belirti mi

babyyoda1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
107
16
13
Kızlar adetime üç gün var ama bundan dört ve beş gün önce adet olmuşum gibi bir sancı geldi beş gündür bu sancıyı yaşıyorum gün içinde normalde adetden iki gün üç gün önce olacakmış gibi sancı hissederdim ve gününde olurdum ama bu sefer çok Sancım oldu ve henüz adetime üç gün var âdetten bu kadar gün önce sancı olması hamilelik belirtisi mi
Çünkü bu ay bir gebenin günlüğü ovülasyon testi ile pik günleri çatlama günü değerlendirdim o yüzden acaba gebelik olabilir mi diye düşündüm yani bu ağrı gebelik belirtisi oluyor ama çünkü normalden çok uzun ve farklı

Son düzenleme:
Evet kasığımda oldu 3.04 kere
Benim düşükle sonuçlanan bi hamileliğim olmuştu onda gelip giden regl ağrıları vardı ama o söylediğim batmalar da oluyordu.

Bu ay aynı bahsettiğiniz gibi bi hafta önceden başlayan regl ağrılarım oldu ki benim regl başlayınca ağrım başlar öncesinde hiç ağrım olmaz. Ama hamile olmadığımdan da eminim her regl öncesi olan akıntım var eli kulağında hissediyorum😂 Sancılar da kesildi dünden beri. Neden böyle olduğuna dair hiçbi fikrim yok ilk defa başıma geldi.

Sonuç olarak ben kendimce gelip giden ağrı+batma kombinasyonunu belirti olarak güncelledim zihnimde😂 Bu sefer sancı dışında hiçbişey hissetmedim çünkü.

Benim düşükle sonuçlanan bi hamileliğim olmuştu onda gelip giden regl ağrıları vardı ama o söylediğim batmalar da oluyordu.

Bu ay aynı bahsettiğiniz gibi bi hafta önceden başlayan regl ağrılarım oldu ki benim regl başlayınca ağrım başlar öncesinde hiç ağrım olmaz. Ama hamile olmadığımdan da eminim her regl öncesi olan akıntım var eli kulağında hissediyorum😂 Sancılar da kesildi dünden beri. Neden böyle olduğuna dair hiçbi fikrim yok ilk defa başıma geldi.

Sonuç olarak ben kendimce gelip giden ağrı+batma kombinasyonunu belirti olarak güncelledim zihnimde😂 Bu sefer sancı dışında hiçbişey hissetmedim çünkü.
Ya çok sancım var predictor erken test alıp yapsammı sabah ilk idrarla diye düşünüyorum adete 2 gün kalmış oluyor yarın çıkar mı acaba varsa

Back