Canım ben şimdi baktım uygulamadan resim ekleyemiyorum ben.. Tam seninki gibi değil ama ona benzer birşeyler var. Ama zaten senin kanaman yokmuş ki.. Benim beneğim için de kesesi çok aşağıda düşebilir demişti mesela.. Öyle her söylenen de olmuyor üzme kendini..ultrason resmine bakma imkanin olur mu sende de varmiydi
İnanırmısım midem çok ağrıdı önce dedim ki göbeği düşme gibi şeyler var yoksa göbeğim mi düştükarninda agriyomu mideye bagirsaga dogru sanki gobegin düşmüş gibi daha once gobek dusmesi yasadin mi bilemedim bi de resim ekledim bakma imkanin varmi
kesinlkle gobegim dusmus gibi bisiler var ya da mide bagursak arasi yer kaziniyo gibi kasilma var egik duruyorumİnanırmısım midem çok ağrıdı önce dedim ki göbeği düşme gibi şeyler var yoksa göbeğim mi düştügülüyorum İnan böyle mesaj yazacağın aklıma gelmezdi elimi göbeğime koydum atıyordu yerinde ama hala göbeğimin üst tarafı midemi orası nedir sızlıyor anlam veremiyorum kaç haftadır bastırınca sızlıyor ve midem ağrıyor yesem de yemesem de
İşte benim aklıma gelmedi bu mide ağrıları şu an 5+5 deyim ben 5+1 gittim akıntı bir de kasık ağrıları için kanama yoksa normal dedi kontrol etti kanama alanı gözükmüyor dedi kalp sesi dinledi çok erken dedi daha çok küçücük dedi alttan baktı bana enfeksiyon için fitil verdi şükür şimdi kasık ağrısı sancı yok ama mide ağrısı oluyor atabilirsem atıyım resmî bir de canım dış gebelik olsa gözükmez doktorlardan üstün bilgim yok ama dış gebelik tüplerde oluşan gebelik alttan veya karından bakınca gözükmezkesinlkle gobegim dusmus gibi bisiler var ya da mide bagursak arasi yer kaziniyo gibi kasilma var egik duruyorum
hareket edince artiyomu agrin yumurtaliklarin da sancikaniyomu bicaklanir gibi
doktorun bu agrilar icin ne dedi
ben dun gittim test yaptim dedim ama cok sancim var dedim aksam saatiydi gun boyu ayaktaydim isten cikip gittim demekki yoruldum
disgebelikte boyle agri olabiliyo dedi
benim kesenin disinda zayiflik var ultrasonda orasi siyah rica etsem ultraso resmin duruyosa bakarmisin
masallah
Amin canım inşallah stres yapma desem de oluyor insanda maalesef evimi bile bekleye bekleye temizliyorum oturarak ev süpürüyorum korkuyor insan 1 nisan da kalp atışı için gidecem dört gözle bekliyorummasallah
benim resim 1 onceki sayfada kese etrafinda zayiflik dedigi yer boyle cizgi gibi belirgin insallah toparlar saglamlasir
Ben de sizinle aynı durumdayım 3 gündür adet belirtilerim var ama hala gelmedi.cok kotuyum olucem agridan sanki adet olucam ama olamiyorum gibi arkadaslar neden boyle Allah askina yazarmisinkz
Yeni gördum,siz hamileymişsiniz.cok kotuyum olucem agridan sanki adet olucam ama olamiyorum gibi arkadaslar neden boyle Allah askina yazarmisinkz
Canım çok normal ben de bı önceki gebeligimde anlattığın ağrıları çektim.Belime vururdu sabahları ağlayarak uyanırdim.Biraz haftam ilerleyince belim ortadan ikiye ayrılmış gibi ağrılar yaşardım.Doktorum çok normal dedi.Ben de sorun etmedim açıkçası.cok kotuyum olucem agridan sanki adet olucam ama olamiyorum gibi arkadaslar neden boyle Allah askina yazarmisinkz
bildigin adet sancisi bir adetten daha siddetli degil ozellikle ikindi vakti tutuyor sabahlari geceleri daha hafifCanım çok normal ben de bı önceki gebeligimde anlattığın ağrıları çektim.Belime vururdu sabahları ağlayarak uyanırdim.Biraz haftam ilerleyince belim ortadan ikiye ayrılmış gibi ağrılar yaşardım.Doktorum çok normal dedi.Ben de sorun etmedim açıkçası.
Normal canım bende ilk gebeliğimde günlerce adet sancısı çektim bir süre sonra geçecekarkadaslar 10gundur adet sancisi cekiyorum
pazartesi adet olmam gerekiyodu 4 gun gecti
gunduzleri iyiyim gece ve aksama dogru fena
ara ara vuruyor hafifliyo somra yine
dun test yaptim pozitif
bu agrilar normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?