Adet olacakmis gibi sanci ve kramplar

ultrason resmine bakma imkanin olur mu sende de varmiydi
Canım ben şimdi baktım uygulamadan resim ekleyemiyorum ben.. Tam seninki gibi değil ama ona benzer birşeyler var. Ama zaten senin kanaman yokmuş ki.. Benim beneğim için de kesesi çok aşağıda düşebilir demişti mesela.. Öyle her söylenen de olmuyor üzme kendini..

karninda agriyomu mideye bagirsaga dogru sanki gobegin düşmüş gibi daha once gobek dusmesi yasadin mi bilemedim bi de resim ekledim bakma imkanin varmi
İnanırmısım midem çok ağrıdı önce dedim ki göbeği düşme gibi şeyler var yoksa göbeğim mi düştü gülüyorum İnan böyle mesaj yazacağın aklıma gelmezdi elimi göbeğime koydum atıyordu yerinde ama hala göbeğimin üst tarafı midemi orası nedir sızlıyor anlam veremiyorum kaç haftadır bastırınca sızlıyor ve midem ağrıyor yesem de yemesem de

Ama bak sana şuna demek istiyorum hamile olduğumu tahmin ettim çünkü geçen ay korunmayı bırakmıştık ama 5. Günde test yaptım iki hafta kasık ağrılarım hiç bitmedi karnımın altıda sızlıyordu WC de çok yoğun sümüksü hafif sarı akıntı görüyordum enfeksiyon olursa bebeğe zarar veriyormuş diye korktum 5+1 gittim keseyide bebeğinde gördük fitil yazdı bana onu kullanıyorum ama mide ağrım oluyor şu an şiş midem ha dediki çok iyi gözüküyor kanama alanı falan yok vücüt enfeksiyonu atıyor oda çok az zaten fitil veriyorum dedi. Senden ricam durumuna bak doktora git bek çok korktum enfeksiyonu araştırırken her yerden bir yazı çıkıyor iyice evham yapıyorsun dikkat et kendine önlemini al

kesinlkle gobegim dusmus gibi bisiler var ya da mide bagursak arasi yer kaziniyo gibi kasilma var egik duruyorum

hareket edince artiyomu agrin yumurtaliklarin da sancikaniyomu bicaklanir gibi

doktorun bu agrilar icin ne dedi

ben dun gittim test yaptim dedim ama cok sancim var dedim aksam saatiydi gun boyu ayaktaydim isten cikip gittim demekki yoruldum

disgebelikte boyle agri olabiliyo dedi

benim kesenin disinda zayiflik var ultrasonda orasi siyah rica etsem ultraso resmin duruyosa bakarmisin

İşte benim aklıma gelmedi bu mide ağrıları şu an 5+5 deyim ben 5+1 gittim akıntı bir de kasık ağrıları için kanama yoksa normal dedi kontrol etti kanama alanı gözükmüyor dedi kalp sesi dinledi çok erken dedi daha çok küçücük dedi alttan baktı bana enfeksiyon için fitil verdi şükür şimdi kasık ağrısı sancı yok ama mide ağrısı oluyor atabilirsem atıyım resmî bir de canım dış gebelik olsa gözükmez doktorlardan üstün bilgim yok ama dış gebelik tüplerde oluşan gebelik alttan veya karından bakınca gözükmez

masallah

benim resim 1 onceki sayfada kese etrafinda zayiflik dedigi yer boyle cizgi gibi belirgin insallah toparlar saglamlasir
Amin canım inşallah stres yapma desem de oluyor insanda maalesef evimi bile bekleye bekleye temizliyorum oturarak ev süpürüyorum korkuyor insan 1 nisan da kalp atışı için gidecem dört gözle bekliyorum
Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın inşallah sende bende şu mübarek günde arkadaşlarda güzel haberler alırız

cok kotuyum olucem agridan sanki adet olucam ama olamiyorum gibi arkadaslar neden boyle Allah askina yazarmisinkz

cok kotuyum olucem agridan sanki adet olucam ama olamiyorum gibi arkadaslar neden boyle Allah askina yazarmisinkz
Canım çok normal ben de bı önceki gebeligimde anlattığın ağrıları çektim.Belime vururdu sabahları ağlayarak uyanırdim.Biraz haftam ilerleyince belim ortadan ikiye ayrılmış gibi ağrılar yaşardım.Doktorum çok normal dedi.Ben de sorun etmedim açıkçası.

bildigin adet sancisi bir adetten daha siddetli degil ozellikle ikindi vakti tutuyor sabahlari geceleri daha hafif

bi de kese disinda zayiflik var dedi doktor cok uzuldum

Ben çocuk düşünmüyorum ama bazı belirtilerim var ilk hamilrliğimdeki gibi şüphelendim o yüzden.
Adetime 8 gün kala kadık ağrım başladı
Göğüslerim inanılmaz derecede hassalaştı bazen sütyen takamadım o derece. Özellikle sabahları çok acıyo bazı günler. Baya dolgunlaştı
5 gün kala bel ağrım başladı
Bazen ani hareket ettiğimde kasığımdaki ağrı kramp gibi ani batıyor sonra geçiyo
Uyku desem değil üzerimde bi ağırlık var yatsam uyurum ama yatamıyorum çocuk oldugu için malum
Akıntım var bazen sulu bazen beyaz krem gibi yapışkan gibi
Kendimi dinlemiyorum çocuk düşünmediğim için ama 8 gün kala göğüslerim şişince şüphelendim
Adetime şuan 3 gün var erken test yaptım negatif çıktı bakalım hayırlısı
Bu arada geri çekilmeyle ilişki olmuştu

arkadaslar 10gundur adet sancisi cekiyorum

pazartesi adet olmam gerekiyodu 4 gun gecti

gunduzleri iyiyim gece ve aksama dogru fena

ara ara vuruyor hafifliyo somra yine

dun test yaptim pozitif

bu agrilar normal mi
Normal canım bende ilk gebeliğimde günlerce adet sancısı çektim bir süre sonra geçecek

dun aksam sol yumurtaligima bir sanci girdi yumirtlama sanciai gibi. durup durup vuruyor bicak batmasi gibi. 2 gundur esime cok kizdim. ona bagliyorum ama. sonra vaji. içi agridi uzun sure.

neden oluyor bu agrilar. herkes folik asidini icip gule oynaya geciriyor bende neden boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…