Bende senin ki adet sancısı çekiyordum 1 hafta da sadece gece olmaya başladı kan tahlili yaptım pozitif hamilelik başlangıç ta öyle oluyormuşarkadaslar 10gundur adet sancisi cekiyorum
pazartesi adet olmam gerekiyodu 4 gun gecti
gunduzleri iyiyim gece ve aksama dogru fena
ara ara vuruyor hafifliyo somra yine
dun test yaptim pozitif
bu agrilar normal mi
Bu arada hayırlı olsun size inşallah sağlıkla gelişir ve dünyaya gözlerini açararkadaslar 10gundur adet sancisi cekiyorum
dun test yaptim pozitif
bu agrilar normal mi
gittim beta bakmadi son randevuauydum alel acele muayene oldum kac haftalikmis ogrenemedim bile cok kotuyum resim ekliyorumÇok şiddetli seni çok rahatsız eden bir ağrıysa bence doktora gitmen gerekiyor canım.. Hemen kötü düşünmemek gerekiyor kasık ağrısı ben hiç çekmedim ama kasıkta ağrı yaşadığını söyleyen var.. Ama şiddetlisi bence normal dışı.. Kötü birşey olacağını sanmam ama git bi doktora hem için rahatlar.. Betanı baktır en azından sonra takibini yaparsın
merhaba doktor mu soyledi bildigin adet sanciisi adet krampi test yapmasam adet olacagimi saniyordumBende senin ki adet sancısı çekiyordum 1 hafta da sadece gece olmaya başladı kan tahlili yaptım pozitif hamilelik başlangıç ta öyle oluyormuş
Canım üzülme kendini yıpratma sen bilmiyormuşsun ki.. Hem o sağlıklıysa sen ne yaparsan yap seninle olacaktır merak etme.. Sağlıklızsa da inan başlamadan bitmesi daha iyi oluyor o yüzden asla üzülme..sen şimdi kendine iyi bak dinlenmene bak Allahın izniyle birşey olmaz. 5 haftalık falan o daha..gittim beta bakmadi son randevuauydum alel acele muayene oldum kac haftalikmis ogrenemedim bile cok kotuyum resim ekliyorum
kese dışında zayıflık varmis bazen burdan kanama oluyormus progesteran igne hap basladi
cok kotuyum tum yol boyunca agladim sancim hafifledi biraz suan hamile olduğumu bilmiyodum işte kendimi cok yordum calisirken 3 haftadir ona da cokuzuldum agir seyler kaldirip durdum ah kafama tukureyim
Evet bende 7 gün gecikme oldu adet gibi sancı ama yok delirecektim tahili yapayım dedim başta doktora böyle böyle dedim eğer hamilelik varsa bazılarında öyle olur dedi . kendini sıcak tutmerhaba doktor mu soyledi bildigin adet sanciisi adet krampi test yapmasam adet olacagimi saniyordum
kese disini gordunmu zayiflik dedigi yeri. bu resim normal miCanım üzülme kendini yıpratma sen bilmiyormuşsun ki.. Hem o sağlıklıysa sen ne yaparsan yap seninle olacaktır merak etme.. Sağlıklızsa da inan başlamadan bitmesi daha iyi oluyor o yüzden asla üzülme..sen şimdi kendine iyi bak dinlenmene bak Allahın izniyle birşey olmaz. 5 haftalık falan o daha..
Evet gördüm ama bana anormal gelmedi şimdi benim usg fotolarına bakcam.. Sana haber vericem sanırım bende de vardı öyle birşeykese disini gordunmu zayiflik dedigi yeri. bu resim normal mi
internetten baktigim kese fotolarinin etrafi duzgun sanki benimkisi catlak
Aynen bende bacaklarım ağrıyordu birde belim ben sadece ayaklarıma sıcak su torbası koydum ve üstümu hep örttumArkadaşımız kendini sıcak tut dedi çok doğru söyledi ama sakın sıcak su torbasını tutup karnına kasıklarına falan koyma..
Acaba benimki de mi ondandır 1 haftadır karın sancısı çekiyorum adet olacakmış gibi ve gogsum çok hasaslasmis dokunamiyrum bile belimde aynı kırılacak sanki yarın adet günüm ama bilmiyorumBende senin ki adet sancısı çekiyordum 1 hafta da sadece gece olmaya başladı kan tahlili yaptım pozitif hamilelik başlangıç ta öyle oluyormuş
Aynen bende bacaklarım ağrıyordu birde belim ben sadece ayaklarıma sıcak su torbası koydum ve üstümu hep örttum
[/QUOT
Duş falan da alma.. Sıcak su da iyi gelmiyormuş bana düşük tehlike varken doktor yasaklamıştı..
Normal olabilir ama siz yinede doktora gidin hem kandan da test yapsınlar hem muayane etsinlerarkadaslar 10gundur adet sancisi cekiyorum
dun test yaptim pozitif
bu agrilar normal mi
Olabilir ama adet gününün geçmesini bekleyin bende adet gecikmesi olduktan 3 sonra kaset test yaptım negatif 4 gün sonra kan tahlili yaptım pozitif çıktı kendimizi sıcak tutun özelikle ayak ve bacakları umarım güzel sonuç alırsınızAcaba benimki de mi ondandır 1 haftadır karın sancısı çekiyorum adet olacakmış gibi ve gogsum çok hasaslasmis dokunamiyrum bile belimde aynı kırılacak sanki yarın adet günüm ama bilmiyorum
Maalesef normalarkadaslar 10gundur adet sancisi cekiyorum
dun test yaptim pozitif
bu agrilar normal mi
Evet gördüm ama bana anormal gelmedi şimdi benim usg fotolarına bakcam.. Sana haber vericem sanırım bende de vardı öyle birşey
karninda agriyomu mideye bagirsaga dogru sanki gobegin düşmüş gibi daha once gobek dusmesi yasadin mi bilemedim bi de resim ekledim bakma imkanin varmiMaalesef normalbende iki hafta sürdü birinde bıçak batar gibi diğerleri adet ağrısı gibiydi
ultrason resmine bakma imkanin olur mu sende de varmiydiArkadaşımız kendini sıcak tut dedi çok doğru söyledi ama sakın sıcak su torbasını tutup karnına kasıklarına falan koyma..
Amin inslaalh bekliyorum valla işte hayırlısı olsun herkesinkide bu cuma gecesi yarın kandil isnalalh Allah herkesin gönlüne göre verir.Olabilir ama adet gününün geçmesini bekleyin bende adet gecikmesi olduktan 3 sonra kaset test yaptım negatif 4 gün sonra kan tahlili yaptım pozitif çıktı kendimizi sıcak tutun özelikle ayak ve bacakları umarım güzel sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?