- 11 Nisan 2024
- 360
- 313
- 23
- Konu Sahibi rose-bahar
-
Merhaba ,bende hiç bir farkı yoktu adet olacağım sandım hatta,kasık ağrısı,göğüs ağrısı oldu olacak ucunda geldi gelecek hissi , gebelik belirtileti daha sonra oluyor koku hassasiyeti,mide bılantısı,uyku hali vsAdet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olanlar, bir farkı var mıydı nasıl bir ağrıydı?
Benim uzun süredir adet öncesi ağrım baskın değildi. Şu an belirgin ağrım var. Tecrübenizi paylaşır mısınız?
Benim de adet ağrısı ile aynıydı hatta sürekli kesin bu sefer regl oldum korkusu ile tuvalete gidip geliyordum yüreğim ağzımda. Mide bulantısı vb diğer belirtiler 7. haftadan sonra başlamıştıAdet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olanlar, bir farkı var mıydı nasıl bir ağrıydı?
Benim uzun süredir adet öncesi ağrım baskın değildi. Şu an belirgin ağrım var. Tecrübenizi paylaşır mısınız?
Selam sonucu ne oldu hamile misinizAdet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olanlar, bir farkı var mıydı nasıl bir ağrıydı?
Merhaba evet hamileyimSelam sonucu ne oldu hamile misiniz
Yaa çok sevindim Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip.etsin Hele anlat canım ne gibi belirtilerin vardı bende hamile kalır mıyım kqrnim ağrıyor adetime 3 gün varMerhaba evet hamileyim
Çok teşekkür ederim aminYaa çok sevindim Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip.etsin Hele anlat canım ne gibi belirtilerin vardı bende hamile kalır mıyım kqrnim ağrıyor adetime 3 gün var
Benimde hemen hemen aynı şeyler var ve sanki hissediyorum hamile olduğumu belki yanılıyorum ama bilmiyorum yaşım 35 kıstım.var amh düşük bunları düşününce zor gibi ama Allah diyirum isterse zor değil bugün de karnım ağrıyor bilmiyorum inşallah Allah im bana da verÇok teşekkür ederim amininşallah siz de hamilesinizdir. Belirtilerim test yapana kadar şunlardı canım:
Alt karnımda hafif kramplar hissettim.
Sabah yorgunluklarım oldu, işe gitmek zor geldi gözüme.
Bir de komedi dizisi izlerken bile duygusallaşıyordum (bu benim için en önemli belirtiydi).
Canım bir şeyler çekiyordu yemek olarak. Tam aşerme mi bilmiyorum ama çok netti.
Soluk sarı gibi akıntım vardı.
Koku hassasiyetim artmıştı.
Bir de çok hafif tiksinme başlamıştı.
Aynı yaşlardayız canım amh ölçtürmedim ama polikistik vardı bende de. Ben de hissetmiştim sen de umut kesme inş hamilesindir. Değilsen bile en güzel zamanda olursun inşallah.Benimde hemen hemen aynı şeyler var ve sanki hissediyorum hamile olduğumu belki yanılıyorum ama bilmiyorum yaşım 35 kıstım.var amh düşük bunları düşününce zor gibi ama Allah diyirum isterse zor değil bugün de karnım ağrıyor bilmiyorum inşallah Allah im bana da ver
Gercekten mi peki hiç çocuğun var mi.senin benim.yokAynı yaşlardayız canım amh ölçtürmedim ama polikistik vardı bende de. Ben de hissetmiştim sen de umut kesme inş hamilesindir. Değilsen bile en güzel zamanda olursun inşallah.Buradan da haberdar edersin
Benim de ilk olacak Allahın izniyleGercekten mi peki hiç çocuğun var mi.senin benim.yok
Ne olur bana dua et müminin mümine duası en çabuk kabul olandır belki bu gece kadir gecesidir adım.harika bak beni en iyi sen anlarsın bana dua et bende en tez zamanda sağlıklı bir evlada sahib olayım AminBenim de ilk olacak Allahın izniyle
Tamam tabi ki ederimNe olur bana dua et müminin mümine duası en çabuk kabul olandır belki bu gece kadir gecesidir adım.harika bak beni en iyi sen anlarsın bana dua et bende en tez zamanda sağlıklı bir evlada sahib olayım Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?