• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olanlar, bir farkı var mıydı nasıl bir ağrıydı?

rose-bahar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
29
3
1
35
Adet olacakmış gibi ağrı yaşayıp hamile olanlar, bir farkı var mıydı nasıl bir ağrıydı?
Benim uzun süredir adet öncesi ağrım baskın değildi. Şu an belirgin ağrım var. Tecrübenizi paylaşır mısınız?

Merhabalar regl tarihimi 3 gün gecmişti aynı regl olcagım zaman olan kasık agrısı hafif bel agrısı ve sabah bulantılarım oluyordu bende regl olcam sanıyodum süphelenmedim rutin kontrol için gittim doktora hamile oldugumu öğrendim 1 aylık .

Benim uzun süredir adet öncesi ağrım baskın değildi. Şu an belirgin ağrım var. Tecrübenizi paylaşır mısınız?
Merhaba ,bende hiç bir farkı yoktu adet olacağım sandım hatta,kasık ağrısı,göğüs ağrısı oldu olacak ucunda geldi gelecek hissi , gebelik belirtileti daha sonra oluyor koku hassasiyeti,mide bılantısı,uyku hali vs

Benimde öyleydi test yaptım ama yok 🙂 yarın adet olmam lazım

Eklentiler

• IMG_1763.webp
    IMG_1763.webp
    134,1 KB · Görüntüleme: 28
Benim de adet ağrısı ile aynıydı hatta sürekli kesin bu sefer regl oldum korkusu ile tuvalete gidip geliyordum yüreğim ağzımda. Mide bulantısı vb diğer belirtiler 7. haftadan sonra başlamıştı

Benim de öyleydi ama iki kez yaşadım bu ağrıyı. Bir ovülasyondan birkaç gün sonra ben bunu döllenmeye yormak istedim. Bir de adetime üç gün kala başlayan. Bacaklarım, kalçam, kasıklarım bayağı ağrıdı. Dün ağrıdan yataktan birde çıktım. Dayanamayıp birkaç test yapmıştım negatifti. Bat yarın, şimdi yine yarını bekleyemedim ve çok silik çizgi var🥺

Back