Adet miyim değil miyim ? Yardım lütfen

carmencarmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
67
9
26
Arkadaşlar merhaba ben 1 seneyi aşkındır hamile kalmaya çakışıyorum ama olumlu sonuç alamadım henüz doktor a gittim tahliller hsg falan her şey yapıldı Pcos oldugu söylendi ve klomen e başlatacaktı fakat kan tahlilimde tiroid değerim 4 göründü 2 ye gelmesi için başka doktora yönlendirdi ilaç yazdı o doktor da birkaç haftaya düşer 2 veya altına dedi Her neyse bende haftalardır yeni adet dönemini bekledim klomen versin başlayayım artık diye derken benim 3 4 ay da bir adetimde tuhaflık oluyor mesela 3 adettir normal yoğunlukta gelen adetim bu sefer sadece lavaboda sildiğimde pembe hafif leke olarak geliyor onun dışında yok kanama bu yerleşme kanaması vs değil çünkü son 1 senedir arada böyle oluyor . Şimdi sormak istediğim şey şu Klomen adet dönemindeyken başlanan bi ilaç ben doktor a adet oldum diye gitmeli miyim yoksa yaşadığım bu lekemsi şeyi adetten saymamalı mıyım tam adet günümdeyim ama yaşadığım şeye adet oldum demeli miyim bilmiyorum kafam karışık ilaca başlamak istiyordum

Bende geçen ay Femara kullandım ilk 2 gün leke şeklinde geldi akıntım sonra kanamaya döndü ve lekelenmeden 5 gün sonra başladım ilaca ama dediğim gibi leke leke oldu 2 gün sonra kanamaya döndü

Bende geçen ay Femara kullandım ilk 2 gün leke şeklinde geldi akıntım sonra kanamaya döndü ve lekelenmeden 5 gün sonra başladım ilaca ama dediğim gibi leke leke oldu 2 gün sonra kanamaya döndü
Yani bu hafif lekelenmeyi adetten sayıp doktora gidip adet oldum demeli miyim ilaca başlamam sağlıklı olur mu adet değilim gibi çünkü sadece peceteye gelen açık pembe çok çok az miktarda bi leke gördüm kafam karıştı .. adet olunca ilaca başlanıyordu çünkü napacagımı bilemedim

Yani bu hafif lekelenmeyi adetten sayıp doktora gidip adet oldum demeli miyim ilaca başlamam sağlıklı olur mu adet değilim gibi çünkü sadece peceteye gelen açık pembe çok çok az miktarda bi leke gördüm kafam karıştı .. adet olunca ilaca başlanıyordu çünkü napacagımı bilemedim
Bence 1-2 gün daha bekle kanamaya dönerse lekelenme gününü baz alıp 5.gün ilaca başlayabilirsin

X