C Cnr44 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 20 6 1 28 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cnr44 #21 Dlk8878 .!.: Hmm bende simdi adet oldum canım stres başı zaten stressiz günümüz yokki Genişletmek için tıkla... Hiç sorma valla herşeyi dert edinen bir cinsiz
Dlk8878 .!.: Hmm bende simdi adet oldum canım stres başı zaten stressiz günümüz yokki Genişletmek için tıkla... Hiç sorma valla herşeyi dert edinen bir cinsiz
C Cnr44 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mart 2021 20 6 1 28 7 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cnr44 #22 Buyuk_umutlar .!.: Kaşinma mantar belirtilerinden bence bebek dusunuyorsaniz adet biter bitmez enfeksiyon açisindan kontrolden geçin. Çunki varsa eyer spermin kalitesini boza bilir. Boşuna zaman kaybi olur Genişletmek için tıkla... Yani şuan düşünmüyoruz zaten 1 Yaşında oğlum var o daha küçük alttan muaneden korktuğum için doktora da gitmek istemiyorum açıkçası
Buyuk_umutlar .!.: Kaşinma mantar belirtilerinden bence bebek dusunuyorsaniz adet biter bitmez enfeksiyon açisindan kontrolden geçin. Çunki varsa eyer spermin kalitesini boza bilir. Boşuna zaman kaybi olur Genişletmek için tıkla... Yani şuan düşünmüyoruz zaten 1 Yaşında oğlum var o daha küçük alttan muaneden korktuğum için doktora da gitmek istemiyorum açıkçası