Adet mi yerleşme mi anlıyamıyorum

byzaybrknay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
87
19
Selam kızlaar adetime bi 10 gün kadar var buarada düzensiz adet olurum genelde 35 40 günde bir ama ilaç kullanıyorum duphaston buarada onunla bile gecikebiliyor neyse asıl konuya gelelim erken olduğum çok nadir olmuştur genelde hep gecikir
Busefer bi 9 10 gün önce bi kanamam oldu hiçte belirtim yoktu wcye bi gittim tesadüf gördüm koyu kahverengimsi iç çamaşırımda leke mi diyim kan mı diyim tam olarak ne diyim bilemediim peçeteyw sildikçe geliyor acaba sökülecek miyim onuda bilmiyorum sizce yerleşme kanaması mıdır

Birde yerleşme kanaması tam olarak ne zaman olur

Bende böyle olmuştum duphaston ilacı kullanıyordum tereddütte kaldım yerleşme kanamasıdır diye 3.ncu günde söktüm tamamen adet oldum yani

Benimde yaklasık 10 gün önce pembe kan geldi 2 gün . Hic agrımda olmamıstı . adetim düzenlidir nadiren geciktigi olur o zamanda bu kadar erken olamam demiştim ama hamile oldugum aklımın ucundan gecmiyordu bence bahsettigin sey yerlesme kanaması olabilir. Kanamadan yaklasık 1 hafta sonrada siddetli sol kasık agrısı yasadım elimde fazladan test vardı icimden yapmak geldi hani negatif görecegimi düsünerek yaptım heöen ikinci cizgi silik sekilde belirdi gögüs ucunda hassasiyetimde vardı buda bekirtilerden biriymiş tabi her insanda aynı belirtiler olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…