Adet mi Yerleşme kanaması mı . Rica etsem Bakarmısınız

Elamsa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
34
15
18
26
Merhabalar 30 kasım ovülasyom günümdü öncesinide sonrasınıda değerlendirdik. 11 aralıkta gebelik testi yaptım negatif çıktı 14 Aralık yani bugün adet olmam gerekiyordu ama 12 aralıkta sulu çok hafif pembe kanama farkettim peçeteyi sürünce ama aldırmadım 13 aralıkta yani dün kahve rengi pedime çok az sürüntü şeklinde gelmişti. 5 ay önce evde düşük yaşadım iki aylıkken yani. Hamile olabilirmiyim normalde kanamam birden olur yoğun olur ama şimdi ne ağrı var ne ne kırmızı kanama. Böyle olup negatif çıkıp hamile kalan var mı. Testi erken mi yaptım acaba

Mevsim değişikliklerinde regl düzenlerimiz bozulabiliyor, idrar testi için henüz erken kan testi yaptırabilirsiniz erken ve doğru bir sonuç almak için

Mevsim değişikliklerinde regl düzenlerimiz bozulabiliyor, idrar testi için henüz erken kan testi yaptırabilirsiniz erken ve doğru bir sonuç almak için
Ben yurt dışındayım açıkçası burda hep yaz gibi birde kan testi yapmıyorlar direk ultırason bakıyorlar yani daha önce gebelik testinin negatif çıkması normal değil mi çok heyecanlıyım hiç bir belirtim yok bel ağrısı dışında yanıtınız için minnettarım çok sağolun yardımınız için

Dilerim ki sonuç istediğiniz gibi olur, sağlıkla kalın

Umutlandirmak gibi olmasin ama bende aynisini yasadim bu lekelenmeden dort gun sonra test yaptim cikmisti

Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur mu

Merhaba sperm hücreleri 5-7 gun kadar canli kalıyormuş iliskiden sonra kanama oldu adet mi regl mi bilmiyorum emin değilim bu kanamadan sonra döllenme olur mu
Hamilesinzdr, nolur daha cikmayin her yerden, yok deniliyor mmkn olmadigi soyleniyor hala herkesden bir cvp alma derdindesinz , duymak istedignz sey ne tam olarak nolur soyleyin sizde yorulmamis olursnz hem kopyala yapıştır ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…