Adet mi gebelik mii böyle olan var mı kızlar

Mucizemmm16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
8.536
7.145
148
33
Adetime 5 gün kala başım ağrıdığı ağrı kesici içtim sonra bel ağrım başladı bu 3. Gün hala ağrım var ve hala adet olmadım çok sancım var acaba başına gelen varmı varsa yardim eder misiniz acaba gebelik mi varki bilmeden ilacı içtiğim için böyle oldu

Gebelikte de adet gibi sancılar oluyor. İlaç kullanımı gebelikte sıkıntı lakin daha ilk dönemlerde çok etkilemiyor bebeği diye biliyorum. Çünkü daha çok çok küçük oluyor. İçini ferah tut bence. Böyle bir şüphen de varsa daha dikkatli oluver canım. Parol kullan çok şiddetli ağrılarında

Benimde öyle olmuştu.belim çok ağrıyordu hatta kum döküyorum sanıyordum.ki hastaneye ayın 1 i 2 si gibi gitmiştim bana gebelik şüphen varmı dediler bende var dedim bana betahcg baktılar eğer gebelik yoksa ilaçla müdahale edeceğiz dediler .betahcg değerim negatifi yanlış hatırlamıyorsam serumlu ilaç verdiler.hatta dediler ki kum döküyorsun dediler.3 gün hapları kullandım.sonra yine belim şiddetli ağrıdı.kumu hala döktüğümü sanıyordum idrar testi yaptım pozitif çıktı Nisan 8 de kan verdim hamileydim .hamileliğin ilk başlanğıcında birşey olmuyor diyorlar ama yinede 20.haftada detaylı ultrasonda daha net oluyor.şükür bebeğim sağlıklı ve şuan 15 aylık.umarım hamilesinuzdir kesinlikle korunmadğınız aylarda doktor tavsiyesi olmayan hiç bir ilacı kullanmamanızı tavsiye ederim.

Ya cevapları kaçırmışım cok teşekkürler cevap verdiğiniz için hala hastalanmadım test yaptım negatif

Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah hala hastalanmadım idrar testi negatif cıktı arada hala ağrım oluyo özellikle sol tarafımda bugün çok akıntım var cevabınızı kaçırmışım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…