- 10 Mart 2025
- 27
- 3
- 1
- 19
- Konu Sahibi Tuba Afra 21
-
Testi şuan yapmanız daha doğru olur. Test yapmadan yaşadığınız kanama yerlesmemi adet mi bilemeyiz.. kesin emin olmak için test yapın.. umarım istediğiniz sonucu alırsınızArkadaşlar son adet tarihim 15 Şubat eşimle korunmasız ilişki yaşadığım tarih 20 Şubat ondan sonra 9 Mart adet oldum ama sadece 2 gün sürdü ilk gün baya ağrılı geçti dayanamadım bir Parol aldım ama kanamam çok aşırı yoktu böyle hafifti yine 2 gün boyunca kulandığım pet sayısı 2-3 vardı çünkü kokuve temizliğe önem veririm ,ama çok az sürdü adedim sadece 2 gün ben anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz gebelik olabilir mi ama hemen gebeliğe de yormak istemiyorum çünkü 2 hafta önce fln gebelik testi yaptım negatif oldu anlamadım ondan sonra ben hiç kan baktırmadım ama lütfen bilgi verir misiniz
Baya bir kafayı yiyecem ama sizce ihtimal olabilir mi yani gebelik ihtimali var mıdır sizce?Testi şuan yapmanız daha doğru olur. Test yapmadan yaşadığınız kanama yerlesmemi adet mi bilemeyiz.. kesin emin olmak için test yapın.. umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Yani hamile olabilme ihtimalim var mı acaba ? Ama ben yani bir testi Şubat 25 fln yaptım bir diğer testi 5 marta yapmıştım negatifti şuan olabilme ihtimali var mı sizceBunu test vermeden bilemezsiniz. Hamileyken regli olan birçok insan var. Olabilir.
son adet tarihiniz 15 şubat derken, son adetinizin ilk günü mü son günü mü bu? bir de yerleşme kanaması dediğiniz şeyin miktarı önemli. kullandığınız ped değil kaç ped kafar kanama oldu toplamdaArkadaşlar son adet tarihim 15 Şubat eşimle korunmasız ilişki yaşadığım tarih 20 Şubat ondan sonra 9 Mart adet oldum ama sadece 2 gün sürdü ilk gün baya ağrılı geçti dayanamadım bir Parol aldım ama kanamam çok aşırı yoktu böyle hafifti yine 2 gün boyunca kulandığım pet sayısı 2-3 vardı çünkü kokuve temizliğe önem veririm ,ama çok az sürdü adedim sadece 2 gün ben anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz gebelik olabilir mi ama hemen gebeliğe de yormak istemiyorum çünkü 2 hafta önce fln gebelik testi yaptım negatif oldu anlamadım ondan sonra ben hiç kan baktırmadım ama lütfen bilgi verir misiniz
15 Şubat Son adet tarihimin günü yani tahminimce öyle çok pıhtılı bişey değildi zaten yani normal parmağımız kanar kan gelir ya o kıvamda ama küçük pedler kullanıyorum ben toplasanız 2 ped çok desem 3 ped o kadar ama sadece 2 gün sürdü şaşkınım biraz da endişeliyim var mı yok muson adet tarihiniz 15 şubat derken, son adetinizin ilk günü mü son günü mü bu? bir de yerleşme kanaması dediğiniz şeyin miktarı önemli. kullandığınız ped değil kaç ped kafar kanama oldu toplamda
hayır adet oldunuz ya kanamanız 15 şubatta mi başladı yani? öyleyse 20sinde hamile kalma ihtimaliniz yok15 Şubat Son adet tarihimin günü yani tahminimce öyle çok pıhtılı bişey değildi zaten yani normal parmağımız kanar kan gelir ya o kıvamda ama küçük pedler kullanıyorum ben toplasanız 2 ped çok desem 3 ped o kadar ama sadece 2 gün sürdü şaşkınım biraz da endişeliyim var mı yok mu
Yani yerleşme kanaması ağrılı olmaz diye biliyorum. Ama yine de test yapmadan bilemeyiz. İhtilal herzaman vardır. Kesin sonuç için test yapın. İlk testide çok erken yapmışsınız negatif çıkması çok normal. Kısacası adette görmüş olabilirsiniz. Test yapın kafanız rahat olsunBaya bir kafayı yiyecem ama sizce ihtimal olabilir mi yani gebelik ihtimali var mıdır sizce?
Teşekkür ederim saolun şuan baktım da sadece bir gün adet olmuşum 2 gün deil çünkü 9 Mart gece oldum 10 Mart gece bitti kısacası ben yine de bir test yaptırayımYani yerleşme kanaması ağrılı olmaz diye biliyorum. Ama yine de test yapmadan bilemeyiz. İhtilal herzaman vardır. Kesin sonuç için test yapın. İlk testide çok erken yapmışsınız negatif çıkması çok normal. Kısacası adette görmüş olabilirsiniz. Test yapın kafanız rahat olsun
Hayır kanamam 11 Şubatta başladı 15 Şubat bitti mart ayında da sadece 1 gün regl oldumhayır adet oldunuz ya kanamanız 15 şubatta mi başladı yani? öyleyse 20sinde hamile kalma ihtimaliniz yok
Evet yapın bizede haber verin..hayırlı sonuç alırsınız umarım.Teşekkür ederim saolun şuan baktım da sadece bir gün adet olmuşum 2 gün deil çünkü 9 Mart gece oldum 10 Mart gece bitti kısacası ben yine de bir test yaptırayım
Kısmet olur teşekkür ederimEvet yapın bizede haber verin..hayırlı sonuç alırsınız umarım.
hayır değilsiniz yüksek ihtimalle15 Şubat Son adet tarihimin günü yani tahminimce öyle çok pıhtılı bişey değildi zaten yani normal parmağımız kanar kan gelir ya o kıvamda ama küçük pedler kullanıyorum ben toplasanız 2 ped çok desem 3 ped o kadar ama sadece 2 gün sürdü şaşkınım biraz da endişeliyim var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?