- 6 Eylül 2018
- 135
- 12
- 34
-
- Konu Sahibi gizlikullanicii
Ben direk özel tip merkezine gittim test yaptirdim hiç doktora gözükmedim. İnşallah hamile değilimdir. Papatya çayı aldım adet söktürürmüş bakalım ne kadar süre sonra söktürücek içmeye başladım şimdiİnan bir günden fark etmez hatta varsa bebek beta hcg 7. günden itibaren artmaya başlar. Yani 0.1 çıkmaz az daha yüksek çıkardı. Doktor da git 2 gün sonra tekrar gel derdi. 2 günde bir kan alınırdı senden ta ki değer istenilen değere çıkana kadar. Senin bence negatif ama içinde şüphe olursa bir hafta sonra tekrar kan ver istersen.
Sizin son durumunuz nedir? Bende benzer durum yasiyorumMerhaba hanımlar bende de hapı aldıktan 8 gün sonra peçete ile sildikçe su gibi olan bir kanama var aşırı kasık ağrım bel ağrım var (adetime 15 gün var) ne yapayım sizce?
Ben test yaptım silik bir çizgi çıktı birkaç gün sonra kan vereceğimSizin son durumunuz nedir? Bende benzer durum yasiyorum
Çok sevindim sizin adınıza. Birkaç konuda daha gördüm mesajınızı. Benimde size biraz benziyor. Normalde adet günüm dündü. Ama pede gelen hicbisey yok sadece idrara cikinca hafif akıyor çamur rengi peçeteye geliyor. Bazen de çok açık kırmızı renkte akıyor idrar ile birlikte. Oldukça sulu akıyor. Peceteyle silince de geliyor. Ama pedde nokta nokta çamur rengi ve birazda nokta şeklinde çok açık kırmızı pembe arası renk var. Çok çok az var pedde adet kanı dencek fazlalıkta bisey yok yani. Anlamlandiramadim.Ben de bu akşam kan vericem umarım hamileliktir.siz de istiyorsanız umarım sizin de öyledir.Ben test yaptım silik bir çizgi çıktı birkaç gün sonra kan vereceğim
Özelde mi kan vereceksiniz benim alt karnım ağrıyor dayanamıyorum yarın kan vericem gebelik değilse normal muayene olucamÇok sevindim sizin adınıza. Birkaç konuda daha gördüm mesajınızı. Benimde size biraz benziyor. Normalde adet günüm dündü. Ama pede gelen hicbisey yok sadece idrara cikinca hafif akıyor çamur rengi peçeteye geliyor. Bazen de çok açık kırmızı renkte akıyor idrar ile birlikte. Oldukça sulu akıyor. Peceteyle silince de geliyor. Ama pedde nokta nokta çamur rengi ve birazda nokta şeklinde çok açık kırmızı pembe arası renk var. Çok çok az var pedde adet kanı dencek fazlalıkta bisey yok yani. Anlamlandiramadim.Ben de bu akşam kan vericem umarım hamileliktir.siz de istiyorsanız umarım sizin de öyledir.
Evet özelde kan verdim 3 saat önce. beta değerim 3.07 çıktı. 5 in altı negatif diye biliyorum ama neden 3 çıktı Bi fikrim yok.Özelde mi kan vereceksiniz benim alt karnım ağrıyor dayanamıyorum yarın kan vericem gebelik değilse normal muayene olucam
Yükseltebilir regl gününüz ne zamanEvet özelde kan verdim 3 saat önce. beta değerim 3.07 çıktı. 5 in altı negatif diye biliyorum ama neden 3 çıktı Bi fikrim yok.
3ciktigunda regliydim. Bugün de verdim. 4.55 çıktı. Anlam veremedimYükseltebilir regl gününüz ne zaman
Merhaba benim de adet günümdu ayın yedisi leke gibi kanama geldi üç gündür kahverengi yada pembe lekelenmeler oluyor bende pcos var ama hiçbir zaman adet olduğumda ilk üç gün bu kadar az kanama olmaz çok fazla olur ,umutlanmak da istemiyorum test yapıp moralimi de bozmak istemiyorum ne yapcgm bilmiyorum,siz istiyorsanız inşallah değerleri sağlıklı bir şekilde artar ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz3ciktigunda regliydim. Bugün de verdim. 4.55 çıktı. Anlam veremedim
Methaba son durum nedir acaba ?3ciktigunda regliydim. Bugün de verdim. 4.55 çıktı. Anlam veremedim