- 6 Eylül 2018
- 135
- 10
- 34
-
- Konu Sahibi gizlikullanicii
Benimkide yoğun değildi ki leke şeklinde kanama geliyor ama pihtida geliyor işte yerleşme kanamasinda pıhtı olmazmış. Dün iliskinin üstünden 14 gün geçmişti test yaptırdım kanda negatif çıkmıştıYerleşme kanaması öyle yoğun gelmez peçetege sildiğinde gelir
Baya bildigin regl olmuşsun benceArkadaşlar ben her ayın 20 sinde düzenli adet olurken geçen ayın 25 i gibi adet oldum tam hatırlamıyorum ama 20 yi geçmişti. Neyse bu ayın 13 ünde korunmasız cinsel ilişki yaşadık. Vajinamin içine değil ama üstüne bosaldi hemen 45 dakika içinde gidip ella aldık içtim. Geçen ay olduğum adeti baz alarak bu ayda 25 i gibi olurum diye bekliyordum 23 u akşamı yani ellayi kullandiktan 11 gun sonra lekelenme şeklinde kan geldi ped taktım sabah adet gibi yoğundu ama sonra azaldı sadece peçeteye sildigimde geliyordu ama pihtili bir şekilde. Ben normalde adet olurkende pıhtı geliyor yani. Bugün 4.cu gün oldu bu kanama hala var adet gibi yoğun değil ama pihtili.. Ben acaba adet oldum ella mı adetimi azalttı. ? Ella 11 gün sonra ara kanama yapar mi ? 3 4 gün sonra genelde kanama yapar diyorlar. Yada yerleşme kanaması olabilir mi ? Bugün 13.cu gün bitecek yarın 14 gün olacak iliskiden sonra yarın kanda test yaptırmayı düşünüyorum oda erken olmaz dimi ? ARTIK YASAYAN MANTIKLI BIRI CEVAP VERSIN LUTFEN
Ella'yı 13 ekimde içtim. 11 gün sonra kahverengi leke geldi akşamdı hatta ped koydum. Normalde 20 sinde adet olurum. Ama geçen ay adetim 20 sini geçmişti. 21 23 ekim arası oldum diye hatırlıyorum. Bu lekelenmede tam 23 ekimde oldu. Sabahı kalktığımda adet kanı gibi geldi yoğun. Akşamı çok azaldı pede az geliyor peçeteye silince pihtili geliyordu. Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye okudum. Bide dün 5.ci gündü 5 gündür devam ediyordu bu lekelenme tarzında kanama. Ve dün tam iliskinin üstünden 14 gün geçmişti gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. Testi tekrar etmeme gerek yoktur dimi ? Mantık olarak düşündüm hem iliskinin üstünden 14 gun geçti hemde adet değilse o lekelenme onunda üstünden 3 4 gün geçmiş oldu öyle yaptırmış oldumBaya bildigin regl olmuşsun bence
Regl olmanız gereken tarihte olmuşsunuz geçen ay 21-23 diyorsunuz bu ayda 24 ünde olmuşsunuz sanırım bikaç gün gecikmeyle regl olmuşsunz. Testlik bişe yok benceElla'yı 13 ekimde içtim. 11 gün sonra kahverengi leke geldi akşamdı hatta ped koydum. Normalde 20 sinde adet olurum. Ama geçen ay adetim 20 sini geçmişti. 21 23 ekim arası oldum diye hatırlıyorum. Bu lekelenmede tam 23 ekimde oldu. Sabahı kalktığımda adet kanı gibi geldi yoğun. Akşamı çok azaldı pede az geliyor peçeteye silince pihtili geliyordu. Yerleşme kanamasında pıhtı olmaz diye okudum. Bide dün 5.ci gündü 5 gündür devam ediyordu bu lekelenme tarzında kanama. Ve dün tam iliskinin üstünden 14 gün geçmişti gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. Testi tekrar etmeme gerek yoktur dimi ? Mantık olarak düşündüm hem iliskinin üstünden 14 gun geçti hemde adet değilse o lekelenme onunda üstünden 3 4 gün geçmiş oldu öyle yaptırmış oldum
İşte bu kanama regl kanaması mı onu anlamadım. Leke gibi bir damla değil adet gibi yoğun ve ıslak değil. Peceteyle sildiğim zaman da ara sıra adetimde olduğu gibi pıhtı geliyor ama işte adet mı yoksa ilacın etkisi ara kanama mı onu anlamadım 5 gundur devam ediyorRegl olmanız gereken tarihte olmuşsunuz geçen ay 21-23 diyorsunuz bu ayda 24 ünde olmuşsunuz sanırım bikaç gün gecikmeyle regl olmuşsunz. Testlik bişe yok bence
Test yaptırdın mı sen ? Bende de ilacı içtikten 11 gün sonra işte bu kanama oldu. 5 gündür sürüyor ama adet gibi yoğun ve akışkan değil suruntu şekilde ara ara da pıhtı geliyor bu adet mı bende onu çözemedimMerhaba hanımlar bende de hapı aldıktan 8 gün sonra peçete ile sildikçe su gibi olan bir kanama var aşırı kasık ağrım bel ağrım var (adetime 15 gün var) ne yapayım sizce?
yok yapmadım biraz daha bekliyim dedim de bu kasık ve bel ağrısı ne ya onu anlamadım. sende var mı ağrı?Test yaptırdın mı sen ? Bende de ilacı içtikten 11 gün sonra işte bu kanama oldu. 5 gündür sürüyor ama adet gibi yoğun ve akışkan değil suruntu şekilde ara ara da pıhtı geliyor bu adet mı bende onu çözemedim
Benim belimde yok 2 gündür kasiklarimda var sanki adet olucam da olamıyorum gibi öyle hissediyorum. Ne kadar geçti ilişki üstünden ?yok yapmadım biraz daha bekliyim dedim de bu kasık ve bel ağrısı ne ya onu anlamadım. sende var mı ağrı?
8 gün geçti sizin? şaka gibi ya ne yapsan elinde patlıyor.Benim belimde yok 2 gündür kasiklarimda var sanki adet olucam da olamıyorum gibi öyle hissediyorum. Ne kadar geçti ilişki üstünden ?
Benim dün 14 gün geçti ilişki üstünden gittim kanda test yaptirdim 0.100 çıktı. Şimdi de yok 20 gün sonra yapılan test kesindir diyorlar ay kafayı yiycem her yerden bir şey çıkıyor8 gün geçti sizin? şaka gibi ya ne yapsan elinde patlıyor.
İlaç etkisi , sonraki ay düzene girer...Test yaptırdın mı sen ? Bende de ilacı içtikten 11 gün sonra işte bu kanama oldu. 5 gündür sürüyor ama adet gibi yoğun ve akışkan değil suruntu şekilde ara ara da pıhtı geliyor bu adet mı bende onu çözemedim
Hamile değilsiniz.Benim dün 14 gün geçti ilişki üstünden gittim kanda test yaptirdim 0.100 çıktı. Şimdi de yok 20 gün sonra yapılan test kesindir diyorlar ay kafayı yiycem her yerden bir şey çıkıyor
yoo bence sizin sonuç net yani 14 gün kesinlikle yeterli bir süre içiniz rahat olsun.Benim dün 14 gün geçti ilişki üstünden gittim kanda test yaptirdim 0.100 çıktı. Şimdi de yok 20 gün sonra yapılan test kesindir diyorlar ay kafayı yiycem her yerden bir şey çıkıyor
İlaç adeti azaltmış olabilir mi yani çünkü yan etkisi ara kanama 3 gün sürer diyor her yerdeİlaç etkisi , sonraki ay düzene girer...
Ya iliskiden 14 gün geçti ya kesindir dimi.. ? İlişki yaşadığım tarihide sayıyor muyum ilk gün diye sonraki günden itibaren mı gün saymam lazımdıHamile değilsiniz.
Ya ilişki yaşadığım günü 1.ci gün sayıp mı 14 gün beklemem lazımdı o günü saymadan ertesi günden mı 1 diye sayicamyoo bence sizin sonuç net yani 14 gün kesinlikle yeterli bir süre içiniz rahat olsun.
İnan bir günden fark etmez hatta varsa bebek beta hcg 7. günden itibaren artmaya başlar. Yani 0.1 çıkmaz az daha yüksek çıkardı. Doktor da git 2 gün sonra tekrar gel derdi. 2 günde bir kan alınırdı senden ta ki değer istenilen değere çıkana kadar. Senin bence negatif ama içinde şüphe olursa bir hafta sonra tekrar kan ver istersen.Ya ilişki yaşadığım günü 1.ci gün sayıp mı 14 gün beklemem lazımdı o günü saymadan ertesi günden mı 1 diye sayicam