- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
Peki evleneceğiniz erkeğin o hak eden erkeklerden olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz ? Bu soruma lütfen cevap verin.
Kimisi evet oldu sevdi yaşamak istedi yaşadı ne var bunda ? Arkasında duramaycaksa yaşamasaydı o an düşünümedi sonradan aklına dank etti oda tamam ee nasıl olsa kız değilim diye takılan onlarca bayan var burada bile bende tek gecelik ilişkiler yaşıyorum diyen var erkek önüne gelen ile yatıyorsa kadında bu mantıkla önüne gelen ile yatmıyormu?
O kadar çok sahtekar var ki gerçekten hata görende o sahtekarların yüzünden farklı algılanıyor yine olan bize oluyor ki bu şekilde evlenip mutlu olanlarda var onlar neden görülmüyor?
ya bu şekilde evlenip mutlu olanlar zaten olması gereken, en ideal olan şey... ben de diyorum ki keşke herkes bunu eşi olacak kişiye söyleyebilse ve ileri de de mutlu mesut bir şekilde yaşayabilse... siz sanırım ben "herkes bu konuyu açan bayan gibi yapsın" demişim gibi anladınız yazdıklarımı !!! bence de kişmse kimseyi kandırmasın, yalan söylemesin, tüm ilişkiler dürüstlük üzerine kurulsun... ama maalesef toplum baskısı, toplum kuralları ve erkeklerin yetiştirilme tarzları bunu mümkün kılmıyor... ve bazı bayanları yalan söylemeye, olduğundan farklı görünmeye itiyor... szin çevrenizde böyle bayanlar olmadığı için empati yapamıyor olabilirsiniz ama benim çevremde var ve ben bu kadınların eşlerinin karşısında ne kadar ezik olduklarının şahidiyim...adam kavga olduğunda hemen geçmişlerini yüzüne vuruyor diye ağızlarını bile açmıyorlar adam da ezdikçe eziyor... bu kızlık zarı konusu zaten bizim toplumuzda tartışılıp ta çözülecek bir konu değil... ben ne toplumun ne de bazı türk erkeklerinin değişmeyeceğini biliyorum ( ki artık çok saygılı anlayışlı erkekler de var onları alınlarından öpüyoruö ) benim özellikle forumdaki kadınlardan istediğim biraz empati, biraz anlayış...karşısındaki insanı eleştirmeden önce o neler yaşadı da geçmişini erkekten saklamak ve onu kandırmak zorunda kaldı diye düşünmek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!