- Konu Sahibi biricik_20
-
kanamam bıttıkten sonra kan tahlılı yaptırmadım hıc aklıma gelmedı o ankı sevıncle..ama 1ay sonra drmla gorustum bır sorun yok dusuk tehlıkesı gecmıs dedı.dusuk yapsaydım eger agrım sızım fılan olurdu dra gıttıgımde de bebegı goremıyorum dusurmussun fılan derdı dıye dusunuyorum???
Bu arkadas galiba dalga gececek birilerini ariyor. Daha dun 31 haftalik hamileyim diye baska bir baslik atmisiniz simdide bu cikti. Cok alemsiniz, bizleri saf saniyorsunuz ama suan halinize gülüyorum. Bos insan oldugunuzu iyi ispatladiniz
ben ılk hamıle kaldıgım zamnlarda yasadıgım olayı sızlerle paylasmak ıstedım lafınızı bılınde konusun benı cıddıye alan alır gerısını umurumda bıel degıl..burdakı arkadaslar yeter sızın yorumunza hıc ıhtıyacım yok.bosa yazıp kendınızı one atmayın yazdıgınız yorumlar cvplandırlpta sevynze dusmcm..
Kızlar ilk ben farkettim bunu ama bi anda suçlamak...hakaret etmek nakadar kolay geliyo...arkadaşım nisan ayında bu konuyu paylaşmış bi sorun olmuş olabilir..yoksa hiç kimse göz göre göre bu hataya düşmez...lütfen rendice edici laflar olumsuz yorumlar yapmayın...çünkü burdakilerin çoğu anne...yada anne olmayı bekleyen arkadaşlarımız..ve bizi kendi ailesinden bile yakın görüp en mahrem konusunu paylaşıyor...rica ediyorum...üzülüyorum çünkü...
ah ya, dün gece ne kadar üzülmüştüm ya... hamile kadıncağıza kocası neler yapmış diye. meğer bu da aynı kişiye ait bir başlıkmış yalan mı yani? buna ne hakkınız var ki insanları sömürüyor ve eğleniyorsunuz?
zaten soru çok saçma, hemşire olduğunu iddia ediyor ,hamile ve kanaması gelmiş de doktora 1 ay sonra gitmiş. düşse doktor anlar mıymış. ayy ben salaklığıma yanayım ya millet zevk için başlık açıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?