• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet kanımıydı yoksa düşükmü yapıyorum?

biricik_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
0
36
Kayseri
kızlar benım adetım bıttıkten sonra esımle bırlıkte oldum ay sonunda.1ay boyunca test yaptım negatıf cıktı ama o ay ıcersınde adet gordum ben umıdımı yıtırmıstım ama dıger ay test yaptım poztıf cıktı anlamadım gıttıı bu işi??? ayrca kesın sonucu ogreneyım dıye hastaneye gıttım kan tahlılı yaptırdım dr bana 5.5haftalık hamılesın dedı.ultrasona aldı ama bebegımı goremedık bende ıyıce kuskulanmstım.hamılemıyım degılmıyım dıye?hamıle olmasam kan tahlılınde cıkmazdı degılmı?durduk yere de kımse bana hamılesın demezdı yanı degılmı kızlar?sonra zaman zaman ayaga kalktım zamanalrda aynı adet kanı gıbı kanamam oluyordu ılac verdı doktor 11gune yakın ıctım kullandım kanamam kesıldı sızce yoksa o kanamam dusuk yaptıgım ıcınmı gelıyordu?yoksa adet kanımıydı?anlamadım gıttı.kafama cok takıldı tecrubelı olanlar bılgılerını paylassın lutfen

peki kanaman kesildikten sonra tekrar kan tahlili yaptırdınmı

yaptırmadysan bi yaptır istersen o zaman belli olur

ben düşük yaptığımda 5-6 haftalık bebeğim ceviz büyüklüğünde yuvarlak kese tenrengi şeklinde düştü, ve kan pıhtıları:(

inşallah seninki basit bi yerleşme kanamasıdır ...

tekrar kan tahlili yaptırmanda yarar var değirin artmışmı ,düşmüşmü...

ama bence hamilesinn:)))
Allah bebeğini korusun...

kanamam bıttıkten sonra kan tahlılı yaptırmadım hıc aklıma gelmedı o ankı sevıncle..ama 1ay sonra drmla gorustum bır sorun yok dusuk tehlıkesı gecmıs dedı.dusuk yapsaydım eger agrım sızım fılan olurdu dra gıttıgımde de bebegı goremıyorum dusurmussun fılan derdı dıye dusunuyorum???

kanamam bıttıkten sonra kan tahlılı yaptırmadım hıc aklıma gelmedı o ankı sevıncle..ama 1ay sonra drmla gorustum bır sorun yok dusuk tehlıkesı gecmıs dedı.dusuk yapsaydım eger agrım sızım fılan olurdu dra gıttıgımde de bebegı goremıyorum dusurmussun fılan derdı dıye dusunuyorum???

şaka mı yapıyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz anlamadım? mesleğinizde de hemşire yazıyor. dr.a gittin, ultrasona girdin ve bu soruyu soruyorsun! valla süper!sempatiksalakcinni

yazdıklarından hıc bır sey anlamadım
bızım san asoru sormamız lazım
sen hemsıre oldugun halde bıze soruyorsun

kızlar hemşire olabilir...sonuçta insanlar yaşadıkca bişeyleri tecrüba yapar...bizden yardım istemiş...yargılamayın..destek olun lütfen...cnm arkadaşım..kanamam oldu diyorsun o anda doktora nie koşmadın..benim 2 gün önce lekem geldi gece hemen acili aradım ilaç aldım sabahına hop doktordayım..şükür herşey iyi...HABER VER BİZE CNM...SON DURUMUNU..

biricik bu konuyu açmış olman çok şaşırttı beni???
yani şuan 31 haftalıksın bebeğin karnında ?????????????????

Bu arkadas galiba dalga gececek birilerini ariyor. Daha dun 31 haftalik hamileyim diye baska bir baslik atmisiniz simdide bu cikti. Cok alemsiniz, bizleri saf saniyorsunuz ama suan halinize gülüyorum. Bos insan oldugunuzu iyi ispatladiniz

Bu arkadas galiba dalga gececek birilerini ariyor. Daha dun 31 haftalik hamileyim diye baska bir baslik atmisiniz simdide bu cikti. Cok alemsiniz, bizleri saf saniyorsunuz ama suan halinize gülüyorum. Bos insan oldugunuzu iyi ispatladiniz

ben ılk hamıle kaldıgım zamnlarda yasadıgım olayı sızlerle paylasmak ıstedım lafınızı bılınde konusun benı cıddıye alan alır gerısını umurumda bıel degıl..burdakı arkadaslar yeter sızın yorumunza hıc ıhtıyacım yok.bosa yazıp kendınızı one atmayın yazdıgınız yorumlar cvplandırlpta sevynze dusmcm..

ah ya, dün gece ne kadar üzülmüştüm ya... hamile kadıncağıza kocası neler yapmış diye. meğer bu da aynı kişiye ait bir başlıkmış yalan mı yani? buna ne hakkınız var ki insanları sömürüyor ve eğleniyorsunuz?
zaten soru çok saçma, hemşire olduğunu iddia ediyor ,hamile ve kanaması gelmiş de doktora 1 ay sonra gitmiş. düşse doktor anlar mıymış. ayy ben salaklığıma yanayım ya millet zevk için başlık açıyor!

ben ılk hamıle kaldıgım zamnlarda yasadıgım olayı sızlerle paylasmak ıstedım lafınızı bılınde konusun benı cıddıye alan alır gerısını umurumda bıel degıl..burdakı arkadaslar yeter sızın yorumunza hıc ıhtıyacım yok.bosa yazıp kendınızı one atmayın yazdıgınız yorumlar cvplandırlpta sevynze dusmcm..

Lafimda ne varmis anlamadimki? Size niye bu kadar dokundu yazdiklarinizin hepsi ortada okuyarak yorum atiyoruz madem buraya yazdiniz bazi seyleride kaldirmak zorundasiniz. Gerci suc bizde sizi ciddiye alip yazdik, cok yazik Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Kızlar ilk ben farkettim bunu ama bi anda suçlamak...hakaret etmek nakadar kolay geliyo...arkadaşım nisan ayında bu konuyu paylaşmış bi sorun olmuş olabilir..yoksa hiç kimse göz göre göre bu hataya düşmez...lütfen rendice edici laflar olumsuz yorumlar yapmayın...çünkü burdakilerin çoğu anne...yada anne olmayı bekleyen arkadaşlarımız..ve bizi kendi ailesinden bile yakın görüp en mahrem konusunu paylaşıyor...rica ediyorum...üzülüyorum çünkü...

Kızlar ilk ben farkettim bunu ama bi anda suçlamak...hakaret etmek nakadar kolay geliyo...arkadaşım nisan ayında bu konuyu paylaşmış bi sorun olmuş olabilir..yoksa hiç kimse göz göre göre bu hataya düşmez...lütfen rendice edici laflar olumsuz yorumlar yapmayın...çünkü burdakilerin çoğu anne...yada anne olmayı bekleyen arkadaşlarımız..ve bizi kendi ailesinden bile yakın görüp en mahrem konusunu paylaşıyor...rica ediyorum...üzülüyorum çünkü...

evet ıste eskı zamanda yasadgım dedım kac kere aynı lafı yazdım ısrarla arkadaslarn kafaları basmadı halada basmıyor eskıden yasanmıs bır olayı suan paylastım hamıle olduguma ınanmayana msnde kamera monta edılır..

ah ya, dün gece ne kadar üzülmüştüm ya... hamile kadıncağıza kocası neler yapmış diye. meğer bu da aynı kişiye ait bir başlıkmış yalan mı yani? buna ne hakkınız var ki insanları sömürüyor ve eğleniyorsunuz?
zaten soru çok saçma, hemşire olduğunu iddia ediyor ,hamile ve kanaması gelmiş de doktora 1 ay sonra gitmiş. düşse doktor anlar mıymış. ayy ben salaklığıma yanayım ya millet zevk için başlık açıyor!

AŞK OLSUN SEDA..SENDEN BÖLE YORUM BEKLEMEZDİM...TABİ HADDİME DEĞİL AMA AYNU TOPİCDE İKİ KONUYU SEN AÇARMISIN...YADA BİLE BİLE LADES...YADA NEBİLİM ARKADAŞIN YAZDIKLARINA BAKIP NE KADAR İÇTEN OLADUĞUNU GÖRE BİLİCEK İNSANLARIZ...Bİ ANDA BÖLE YÜKLENMEYE HAKKIMIZ YOK..SORDUM BEN BUNU CEVABINI VERDİ ARKADAŞ...VE HEMŞİRE DAHİ OLSA..Kİ BENDE PEYZAJ MİMARIYIM AMA ARTIK ÇALIŞMADIĞIM İÇİN KENDİ İŞİMDE NEKADAR CAHİL OLDUĞUM KONULAR VAR...İNSAN YAŞAYARAK TECRÜBE EDERMİŞ BAZI ŞEYLERİ...YANLIŞ Bİ KELİME ETTİYSEM KUSURA BAKMA...AMACIM YARGILAMAK DEĞİL..BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK..olumunekankayizsmile

paylaşımın hiçbir yerinde nisan ayı denmemiş biricik, bunu şimdi diyorsun. dünkü konuya gelince,inan o konu gerçekse şu an bile sana dua ediyorum, çok etkilendim çünkü.

Back