Adet kani rengi lutfen acil yardim

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
98
51
Hanimlar merhaba gecen ay normal adetimi oldum. Adetim ilk gunlerde koyu kirmizi renkte baslayip kahverengiye donup biter 7 gun suruyor. Bu ay cok koyu kahve tarzinda baslayip az bir sekilde devam ediyor normalde 5. Gunumde kahve rengine donusmesi gerekirken iki gundur cok acik kirmizi sekilde devam ediyor test yaptim negatifti kasıklarimda sanci var bu nedir yara kist herhangi birsetim yoktu. Cok stresli gunler yasiyorum.lutfen yardimci olurmusunuz

Stresten olmuştur büyük ihtimal koyu kırmızı yada ilk gün son gün koyu kahve olması normal zaten birikmiş kan genelde öyle farklı renk oluyormuş bu ay benimde öyle oldu ilk 2 gün kahveydi sonradan kırmızı oldu stres yapma herşey stresten oluyor zaten yinede için rahat eder doktora gidebilirsin bende çikolata kisti var ondan genelde oluyormuş koyu kahve biriken kan çıkıyordur demişti doktorum

Cnim ilk gun camur gibi geldi sonra az az koyu kirmizi bugun 5. Gunum normalde ķoyu renge donusmesi gerekirken iki gundur taze kan seklinde devam ediyor

Cnim ilk gun camur gibi geldi sonra az az koyu kirmizi bugun 5. Gunum normalde ķoyu renge donusmesi gerekirken iki gundur taze kan seklinde devam ediyor

Benımde ilk gün aynıydı çamur gibi şuan normal ama çok az oluyorum aynıyız demekki bende test yaptım negatifti ben kistim var o eridi heralde gitti diye düşünüyorum inş öyledir stres çok etkiliyor

Evet cok stresli gunler yasiyorum gecen ay gayet normaldi bu ay boyle oldu birde cok sogukta kaldim gecen ay adetliyken baya bi yogun isim oldugu icin ondanmi oldu rahimde yara kist cikmamisti iki ay once muayene ettiler

Back