adet kanı az olup gebe kalan varmı

Tyana48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
68
24
3
30
iyi günler benim adetim ergenliğimden beri azdı 3 gün sürerdi annemin teyzemin anannemin de hep böyle ama son 1.5 yıldır cok az kanıyor amh fsh bütün hormonlarım ultrasonda folüküllerimin çokluğu hepsi normal kadın doğum sekreteriyim herkes senin yapın bu bunu değiştiremessin önemli olan zamanında olmak diyor ama cok takıyorum böyle olan arkadaşlar varsa bana morel ola bilirmi :KK43: ?

Canım biz şakır şakır kanıyoruz da ne oluyor allah aşkına.. Günde 3-4 ped değiştirdiğimi biliyorum 6 gün sürüyor adetim. Sekreter isen bilmelisin bunu yani herkesin dediği gibi bu senin yapın herkeste farklıdır bu kan miktarı. Bende uzun sürdüğü için doktoruma sormuştum miktarı önemli değil önemli olan düzeni demişti,bir gün olanlarda var mesela benim annem 15 günde bir 6 gün regl oluyor kadın temizlenip yeniden adet oluyor..

İnsan takıyor canım benim arkadaş erken menopoz ama hormonları filan getçekten kötü netten okuyuncada hemen erken menopoz diyo 6 ayda bi hormon tahlili yapıyorum aynen doktorlar miktwt önemli değil önemli olan olması diyo ah biz kadınlar :))

İnsan takıyor canım benim arkadaş erken menopoz ama hormonları filan getçekten kötü netten okuyuncada hemen erken menopoz diyo 6 ayda bi hormon tahlili yapıyorum aynen doktorlar miktwt önemli değil önemli olan olması diyo ah biz kadınlar :))
Buldukça buluyoruz canım hep herşeyin en kötüsünü düşünüyoruz :)

Benimde tam tersi çok kanamam oluyor aşırı hatta ped koy koy yetişemiyorum devamlı degişiyorum yine dışına çıkıyor bitene kadar evden çıkamıyorum kansızlık yapıyor devamlı kan ilacı kullanıyorum herkesin yapısı farklı bunun az yada çok olmasınında gebelikle alakası yok 1 senedir olmuyo bizim hiç bi sorun yok deniyor ama bunları kafana takma yapıyla alakalı birazda oluyorsun en azından az yada çok önemli olan bu bence

Back