• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet kanaması ve ovülasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu şekilde gebelik olma olasılığı yüksek. Sabah ki ilk idrar ile 2gün sonra tekrar deneyin gebelik testini.

Arkadaşlar merhabalar... 11 aylık evliyim son 2 aydır bebek düşünüyoruz fakat bundan öncesinde de adet düzensizliğim vardı şubat ayında doktora gittim muayene oldum ve yumurta tembelliğimin olduğunu 1 yıl denememize rağmen doğal yollar ile hamile kalamazsam o zaman tedaviye başlayacağını belirtti.. Bu ay ki adetim tam zamanında oldu fakat lekelenme şeklinde kahverengi bir şekilde oldu normalde 7 gün süren adetim sadece 4 gün sürdü. Tam sökülmediği için adet olmuş gibi değildi.. Bu ay için ovülasyon testine başvurdum ve gün süren lekelenmenin ardından hemen bittiği gün ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı çok belirgin bir şekilde.. Kanamanın hemen ardından testin pozitif çıkması normal mi daha önce yaşayan varmı yorumlarınızı bekliyorum çook teşekkür ederim şimdiden 🧿
Hamile olabilir misin tatlım ?
Bahsettiğin kanama da yerleşme kanaması olabilir
Gebelik testi yapmanı öneririm

Back