adet kanamasi degi, ne olabilir??

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Arkadaslar iki gun once hafif bir akinti kanamam oldu, ilk basta adetim geldi sandim sasirdim cunku yaklasik bir bucuk hafta once adetim bitmisti. Bu neyin kanamasi, yani tum gun boyunca olmadi. Ihtiyac icin wc gittigimde gordum dahada birsey gelmedi.

cinsel ilişkiye girdiyseniz döllenmiş yumurtanın yerleşme kanaması olabilir.kistiniz varsa ondan kaynaklı olabilir, doğum kontrol hapı kullanıyosanız rahim duvarınız incelmiş olabilir..bir doktora görünün..

Sperm yumurtaya tutundugunda oluşan kanama olabilir.
Halk arasında yerleşme kanaması olarakta biliniyor.
Ayy Allahim olmaz insallah. Kondom ile korunuyor esim aslinda. Oyle birsey olursa bayginlik geciririm galiba. Allahin verdigine boynumuz kildan ince ama oglum bir yasinda daha

Bazen regl bitince orda kan pıhtısı kuruyup kalabilir oda yoğun bi akıntıyla gelebilir önemli bişey değildir

Ayy Allahim olmaz insallah. Kondom ile korunuyor esim aslinda. Oyle birsey olursa bayginlik geciririm galiba. Allahin verdigine boynumuz kildan ince ama oglum bir yasinda daha

Allah hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah
Bende oğlum 1 yasindayken aynen sizin gibi düşünürdüm ama şimdi çok pişmanım oğlum şu 13 yaşında ve çok geç kaldım gibi hissediyorum.
Hatta arada yaş farkı az olan çocuklarının da annelerininde şanslı olduğunu düşünüyorum.
Zamanla insanoğlunun yaşanmışlıkları hayata bakış açısını degistirebiliyor ama kimse evlat tutkusundan vazgeçemiyor.

Baya içimi döktüm.Kusura bakma.

mrb bende aynı sorundan mayıs ayından beri yaşıyorum her ay neredeyse adetim bitiyor bir hafta geçmiyor hafif leke başlıyor az olursa yumurtlama kanması diyoruz dedi doktor benimki aşırı oldu bir kere ilaçla durdurduk birkerede meğer adet olmuşum bitince ikincisi normal ayında oldu çünkü bütün testleri yaotılar kaç tane doktora gittim ca ya bile baktılar yok birşey anlamadım niye öyle oluyor kistlerim var belkide ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…