Yani c nm benim duyduguma gore o akinti gelmeyince hamile kalamiyomussundur ki benim eskiden akintm muhakkak gelirdi adetimin 13 ya da 14. Cu gununde ama gelmeme si yumurtlama olmadigi anlamina mi geliyo ya da eger bugunlerde o akinti gelirse hamile kalma sansim bugunlerde mi yuksek cozemedm kafam cok kaarisik
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ama senin dediklerini yapacm doktora gidecm tatlm[/QUO
Yani c nm benim duyduguma gore o akinti gelmeyince hamile kalamiyomussundur ki benim eskiden akintm muhakkak gelirdi adetimin 13 ya da 14. Cu gununde ama gelmeme si yumurtlama olmadigi anlamina mi geliyo ya da eger bugunlerde o akinti gelirse hamile kalma sansim bugunlerde mi yuksek cozemedm kafam cok kaarisik
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ama senin dediklerini yapacm doktora gidecm tatlm
Bnm 3 gebeligimdede o KDr erken şeffaf gelmedi adete bi hafta kala baslar bir iki gün kalada biter bazen adete KDr gider.gebelik gecirdinmi hic ? Adet olduğun günden say tam 14 gün yumurtlarsin eğer 27ye 1 sen.ancak sperm ömürleri 36 saate KDr sürdüğünden iki günde bir ilişki olmali. Yani 12.gün 14.gün birde 15.gün iliski olursa daha saglikli olur