• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet kanamam cok az

ANladm tatlm. Cok sagol. Bu arada bisey daha sotacm simdi ben reglin 3. Cu ya da 2. Ci gunu doktora gidecm hormon testi icin simdio zaman gittigmde alttan muayene de olmak istiyorum sunu merak ediyorum adetliyken alttan bakiliyo mu bu konularda pek bilgim yok da :KK43:
Dr grk görürse bakicktir bakiliyorda.adetin 2.günü yaptirman için e2 FSH Lh prolaktin tahlilide ister muhtemelen.bunlarda bi sorun yok endometrium da temizse eşini bi Dr.a yonlendirecektir

Esim bi türlü kabul etmiyo ki gelmeyi erken diyo surekli bekle 1 seneye olmasa giderm diyo anlamiyo beni
Maalesef kadinin erkek gibi sinirsiz bi rezervi yok yas musaitken hala stres vücudunu ele gecirmemisken en azından bir çocuk yapmaya bak.erkekler bunu algilayamiyor maalesef.

Rahim çevresi yani kist iltihap enfeksiyon veya kendini kapatma veya tüplerde tikaniklik gibi durumlar söz konusumu diye bakar Dr.un
Cok tsk ederm canim doktor gibi kizsin maşallah :) bisey daha sorabilir miyim fazla olacam ama. Simdi ben bu ay sogan kuru kullandm dun bitti. Normalde ben 27 gunde 1 regli oluyom.bu ay bende bu seffaf yumurta aki kivaminda akinti olmadi cok kuru gecti şimdi bu durumda benim yumurtam catlamams mi cok morqlimi bozdu bu konu kac gündür ayin 6 si da bat im ki ins regki olmam :)

Maalesef kadinin erkek gibi sinirsiz bi rezervi yok yas musaitken hala stres vücudunu ele gecirmemisken en azından bir çocuk yapmaya bak.erkekler bunu algilayamiyor maalesef.
Cok haklisin ama esimi ikna edemiyorum o da çok cok istiyo ama acele ediyorsn diyo anlatamıyorum ona :(

Cok tsk ederm canim doktor gibi kizsin maşallah :) bisey daha sorabilir miyim fazla olacam ama. Simdi ben bu ay sogan kuru kullandm dun bitti. Normalde ben 27 gunde 1 regli oluyom.bu ay bende bu seffaf yumurta aki kivaminda akinti olmadi cok kuru gecti şimdi bu durumda benim yumurtam catlamams mi cok morqlimi bozdu bu konu kac gündür ayin 6 si da bat im ki ins regki olmam :)
Bende bi zamanlar o ne bu ne diye sorardim insan basina geldikçe öğreniyor.o nedenle dedim elini cabuk tutki bi sorun cikarsa tedavi olmaya vaktin olsun kadinin anne olma yaşi vakti sinirli çünkü.adetine gelince yarin veya ertesi gun şeffaf gelirse çatlar yumurtanın birkaç gune.gelmemeside adet olmicammi acaba DIE korkutmasin daha az östrojen salgilamisindir okdr önemli değil.korkma adet olcksin olmazsanda gebesindir:)

Cok haklisin ama esimi ikna edemiyorum o da çok cok istiyo ama acele ediyorsn diyo anlatamıyorum ona :KK43:
Hem çok isteyip hem acele ediyorsun nsl oluyor anlamadim ama bence seni bi elden gecirsin Dr.eğer sende bi prob.cikmazsa korunmamani öneririm eğer gebelik yinede olusmuyorsa silahi alninin ortasına daya Dr.a götür eşini:)

Bende bi zamanlar o ne bu ne diye sorardim insan basina geldikçe öğreniyor.o nedenle dedim elini cabuk tutki bi sorun cikarsa tedavi olmaya vaktin olsun kadinin anne olma yaşi vakti sinirli çünkü.adetine gelince yarin veya ertesi gun şeffaf gelirse çatlar yumurtanın birkaç gune.gelmemeside adet olmicammi acaba DIE korkutmasin daha az östrojen salgilamisindir okdr önemli değil.korkma adet olcksin olmazsanda gebesindir:)
Yani c nm benim duyduguma gore o akinti gelmeyince hamile kalamiyomussundur ki benim eskiden akintm muhakkak gelirdi adetimin 13 ya da 14. Cu gununde ama gelmeme si yumurtlama olmadigi anlamina mi geliyo ya da eger bugunlerde o akinti gelirse hamile kalma sansim bugunlerde mi yuksek cozemedm kafam cok kaarisik :( ama senin dediklerini yapacm doktora gidecm tatlm

Hem çok isteyip hem acele ediyorsun nsl oluyor anlamadim ama bence seni bi elden gecirsin Dr.eğer sende bi prob.cikmazsa korunmamani öneririm eğer gebelik yinede olusmuyorsa silahi alninin ortasına daya Dr.a götür eşini:)
Ayni dediklerini yapacm allah senden razı olsun rabbim inşallah bu mubarek gunde gonlunden gecenleri sana versin insallah

Yani c nm benim duyduguma gore o akinti gelmeyince hamile kalamiyomussundur ki benim eskiden akintm muhakkak gelirdi adetimin 13 ya da 14. Cu gununde ama gelmeme si yumurtlama olmadigi anlamina mi geliyo ya da eger bugunlerde o akinti gelirse hamile kalma sansim bugunlerde mi yuksek cozemedm kafam cok kaarisik :KK43: ama senin dediklerini yapacm doktora gidecm tatlm[/QUO
Yani c nm benim duyduguma gore o akinti gelmeyince hamile kalamiyomussundur ki benim eskiden akintm muhakkak gelirdi adetimin 13 ya da 14. Cu gununde ama gelmeme si yumurtlama olmadigi anlamina mi geliyo ya da eger bugunlerde o akinti gelirse hamile kalma sansim bugunlerde mi yuksek cozemedm kafam cok kaarisik :KK43: ama senin dediklerini yapacm doktora gidecm tatlm
Bnm 3 gebeligimdede o KDr erken şeffaf gelmedi adete bi hafta kala baslar bir iki gün kalada biter bazen adete KDr gider.gebelik gecirdinmi hic ? Adet olduğun günden say tam 14 gün yumurtlarsin eğer 27ye 1 sen.ancak sperm ömürleri 36 saate KDr sürdüğünden iki günde bir ilişki olmali. Yani 12.gün 14.gün birde 15.gün iliski olursa daha saglikli olur

Anladm cnm simdi bende sari akinti vqr bu birkqc gundur oluyo. Kasiklarimda hqfif kasilmalar ve rahmime de V kasilmalar oluyo ve bel agrim ovulasyon gunumden beri var bakalm ins adet olmam yaa

Anladm cnm simdi bende sari akinti vqr bu birkqc gundur oluyo. Kasiklarimda hqfif kasilmalar ve rahmime de V kasilmalar oluyo ve bel agrim ovulasyon gunumden beri var bakalm ins adet olmam yaa
Bu iki ucu kakali değnek konusudur ya kan tahlili yaptircksn yada beklicksin ikisininde belirtileri birebir aynidir. inşallah gonlundekini versin allah :)

Bu iki ucu kakali değnek konusudur ya kan tahlili yaptircksn yada beklicksin ikisininde belirtileri birebir aynidir. inşallah gonlundekini versin allah :)
Insallah canim benim ins :) gerçekten belirtiler adetle tamamen aynı mi cok merak ediyorum

Back