- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi erva aysem
5 aylik evliyim cnmSagol canim ee sen evli misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylik evliyim cnmSagol canim ee sen evli misin
Ay canim sikinti ettigin seye bak bes ay neki stres yapmayin ya kotu dusunme dua et bol bolTatlm cok şükür sorun yok bizde 5 aydır deniyoruz fakat malesef olmuyo
Adet miktarinin az olması kilo sebebi değildir eğer hormon tahllerin normalse.günde bir bardak melisa cayi tuket 45 dk.yurumeni öneririmAnladim canim ama bende cok kilo yapti adet o yuzden napsam Zayiflayamiyorum
Sizde yas kacAy canim sikinti ettigin seye bak bes ay neki stres yapmayin ya kotu dusunme dua et bol bol
Ben mi? 23 yasindaym ben tatlm insan bir an önce olsun istiyo iste cnm elde dglAy canim sikinti ettigin seye bak bes ay neki stres yapmayin ya kotu dusunme dua et bol bol
Anladim cnm denerim ama bi doktora gidecem rahim duvari ince olunca az olurmus baktitcam yinedeAdet miktarinin az olması kilo sebebi değildir eğer hormon tahllerin normalse.günde bir bardak melisa cayi tuket 45 dk.yurumeni öneririm
Haklisin bi ay Bekle ilk sen git İstersenBen mi? 23 yasindaym ben tatlm insan bir an önce olsun istiyo iste cnm elde dgl
Reglime 4 gun kaldi eger regl olursam doktora gidecm randevu aldm sali gunune ama dua et noolur hamile olmus olaym su anHaklisin bi ay Bekle ilk sen git İstersen
Fsh ve e2 ne tatlm yardimci olursan sevinirm :)(3 gebelik geçirdim ilk gebeligimde rahim duvar 5.5 idi normali 6dan baslar.kürtaj oldum 3 ay sora bi kürtaj daha 7 oldu rahim duvari ama adet miktarimda azalma oldu yani duvar kalinlasti miktar azaldi pek onunla alakasi olduğunu dusunmuyorum.FSH ve e2 ölçümlerin yapildimi
İnsallh hamilesindir canim allah gonlunu gore verson doktora gerek kalmasin belkide yumurtlama gununu tutturamiyosunReglime 4 gun kaldi eger regl olursam doktora gidecm randevu aldm sali gunune ama dua et noolur hamile olmus olaym su an
FSH yumurta kalitesini gösteren bi hormondur e2 östrojen seviyeni gosterir.bunlara bakicaktir Dr.un muhtemelenFsh ve e2 ne tatlm yardimci olursan sevinirm :)(
Int ten hesaplayicilara bakıp iliskiye giriyoruz ama olmadi tutturamadik bi türlüİnsallh hamilesindir canim allah gonlunu gore verson doktora gerek kalmasin belkide yumurtlama gununu tutturamiyosun
Vallaa cnm gecen sene fsh yaotirdim ama bu sene yaotirmadim e2 yide ilk senden duydum ney ki oFsh ve e2 ne tatlm yardimci olursan sevinirm :)(
Eşine bakildimiInt ten hesaplayicilara bakıp iliskiye giriyoruz ama olmadi tutturamadik bi türlü
Ostrojen yani kadinlik hormonuVallaa cnm gecen sene fsh yaotirdim ama bu sene yaotirmadim e2 yide ilk senden duydum ney ki o
ANladm tatlm. Cok sagol. Bu arada bisey daha sotacm simdi ben reglin 3. Cu ya da 2. Ci gunu doktora gidecm hormon testi icin simdio zaman gittigmde alttan muayene de olmak istiyorum sunu merak ediyorum adetliyken alttan bakiliyo mu bu konularda pek bilgim yok daFSH yumurta kalitesini gösteren bi hormondur e2 östrojen seviyeni gosterir.bunlara bakicaktir Dr.un muhtemelen
Yok bakilmadi cnmEşine bakildimi
:) cok tatlisin ya tutturamadin demek iliskiden sora kalcanin altina yastik birakip bekliyo musunInt ten hesaplayicilara bakıp iliskiye giriyoruz ama olmadi tutturamadik bi türlü
Bekliyorum tatlm sende cok tatlisin kiz 19 yasindasn kac yildir da evlisin bayaa erken evlilik seninkisi :):) cok tatlisin ya tutturamadin demek iliskiden sora kalcanin altina yastik birakip bekliyo musun