• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet kanamam cok az

3 gebelik geçirdim ilk gebeligimde rahim duvar 5.5 idi normali 6dan baslar.kürtaj oldum 3 ay sora bi kürtaj daha 7 oldu rahim duvari ama adet miktarimda azalma oldu yani duvar kalinlasti miktar azaldi pek onunla alakasi olduğunu dusunmuyorum.FSH ve e2 ölçümlerin yapildimi

3 gebelik geçirdim ilk gebeligimde rahim duvar 5.5 idi normali 6dan baslar.kürtaj oldum 3 ay sora bi kürtaj daha 7 oldu rahim duvari ama adet miktarimda azalma oldu yani duvar kalinlasti miktar azaldi pek onunla alakasi olduğunu dusunmuyorum.FSH ve e2 ölçümlerin yapildimi
Fsh ve e2 ne tatlm yardimci olursan sevinirm :)(

FSH yumurta kalitesini gösteren bi hormondur e2 östrojen seviyeni gosterir.bunlara bakicaktir Dr.un muhtemelen
ANladm tatlm. Cok sagol. Bu arada bisey daha sotacm simdi ben reglin 3. Cu ya da 2. Ci gunu doktora gidecm hormon testi icin simdio zaman gittigmde alttan muayene de olmak istiyorum sunu merak ediyorum adetliyken alttan bakiliyo mu bu konularda pek bilgim yok da :(

Back