• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet kanamam cok az

erva aysem

canim ervamm
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
42
41
18
31
Merabalar ben 19yasindayim ve 1gun adet oluyorum sebebini bilen var mi aceba yumurtlama var hirmonlar cok iyi ama hep ayniyim iki yildir olmuyorum cok kilo aliyorum ne yapacam bilmiyorum ya

Hayir yumurtaliklar iyi calisiyo hormonlarda normal hic sorun bulamiyo doktorlar azospermde hic spermi yok esimin tedavi goruyo

Merabalar ben 19yasindayim ve 1gun adet oluyorum sebebini bilen var mi aceba yumurtlama var hirmonlar cok iyi ama hep ayniyim iki yildir olmuyorum cok kilo aliyorum ne yapacam bilmiyorum ya
Adetin kaç gün sürdüğü degil gununde olmasi onemlidir.bir cay bardagi dolusu gün içinde geliyorsa miktarda önemli değildir.kurtajlardan sora adetim az ve kisa suruor DIE gittiğim prof.lardan aldiim cvplar bunlar.gebe kalmamanin bununla alakasi olduğunu dusunmuorm bnm son gebeligimdede 1gun adet oluyorken gebe kalmistim.takma kafana ama eşinin saniyorumki tedavi gormesi grkli.şimdiden geçmiş olsun

Toplam adet günü veya günlerinde toplamda en az bir cay bardagi dolusu kdr ortalama olması gereken adet miktaridir.yanlislik olmasin :)

Back