- 2 Ocak 2015
- 42
- 41
- 18
- 31
- Konu Sahibi erva aysem
Merabalar ben 19yasindayim ve 1gun adet oluyorum sebebini bilen var mi aceba yumurtlama var hirmonlar cok iyi ama hep ayniyim iki yildir olmuyorum cok kilo aliyorum ne yapacam bilmiyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac günde bir regl b oluyn cnm pekiMerabalar ben 19yasindayim ve 1gun adet oluyorum sebebini bilen var mi aceba yumurtlama var hirmonlar cok iyi ama hep ayniyim iki yildir olmuyorum cok kilo aliyorum ne yapacam bilmiyorum ya
Evli misin tatlm kac yasindasn.Canim 28gunde bi oluyorum duzenli ama az iste cok sikinti ediyorum ya siskinlik kilo yapiyo
Doktor mu yumurtaliklarn tembel dedi cnm. Azosperm ne bu arada. Kac yasinda olduğunu soylemedn ??Evet 3bucuk yillik evliyim bebek istiyoruz ama esim azosperm bende de bu sorun var cnm
Anladm tatlm esin tedavi oluyorsa ins olur. Senin yasinda zaten cok genc. Bu arada bisey soracm azospermin tedavi disainda herhangi bir belirtisi var mi yani doktora gitmeden anlasilabilir mi19 yasindayim cnm
Adetin kaç gün sürdüğü degil gununde olmasi onemlidir.bir cay bardagi dolusu gün içinde geliyorsa miktarda önemli değildir.kurtajlardan sora adetim az ve kisa suruor DIE gittiğim prof.lardan aldiim cvplar bunlar.gebe kalmamanin bununla alakasi olduğunu dusunmuorm bnm son gebeligimdede 1gun adet oluyorken gebe kalmistim.takma kafana ama eşinin saniyorumki tedavi gormesi grkli.şimdiden geçmiş olsunMerabalar ben 19yasindayim ve 1gun adet oluyorum sebebini bilen var mi aceba yumurtlama var hirmonlar cok iyi ama hep ayniyim iki yildir olmuyorum cok kilo aliyorum ne yapacam bilmiyorum ya
Aminn canim ins en yakin zamanda bebislerimize kavusuruz. Sende doktora git tedavi ol bu adet durumun içinYok canim hic belirtisi yok bizde bi sene sonra ogrendik sok olduk cok zor bi durum allah kimseyi bununla sinamsin
Aynen canim insallah bebisler olurda bu sikintilar son bulur sizde sorun neAminn canim ins en yakin zamanda bebislerimize kavusuruz. Sende doktora git tedavi ol bu adet durumun için
Takma tatlm sende sorun yok rahat ol ama ins esinde sorun hallolur en kisa zamanda kavusursunuz bebisinizeCok sagol cnm benden yana sikinti yok ama doktorlar iste canini sikiyo kafama takmamaya calisiyotum ama
Toplam adet günü veya günlerinde toplamda en az bir cay bardagi dolusu kdr ortalama olması gereken adet miktaridir.yanlislik olmasin :)
Tatlm cok şükür sorun yok bizde 5 aydır deniyoruz fakat malesef olmuyoAynen canim insallah bebisler olurda bu sikintilar son bulur sizde sorun ne
Anladim canim ama bende cok kilo yapti adet o yuzden napsam ZayiflayamiyorumToplam adet günü veya günlerinde toplamda en az bir cay bardagi dolusu kdr ortalama olması gereken adet miktaridir.yanlislik olmasin :)