adet kanamam bitmiyor bi türlü :( lütfen yardımm

28 gün mü ? :KK57::KK57::KK57: Peki ya sonra ne oldu ?

29. günde kesildi diğer aylarda normal devam etmişti hapı 6 ay kullanmıştım ama şöyleki hapa başlamadan önce 4-5 ay gibi adet olmamıştım çok fazla parça birikmişti çoğunlukla onları attım

Geçen ay adetin ilk günü d.kontrol hapina basladim .. Ama adetim bitmedi bugun yarin derken baktim olmuyor doktordan habersiz kullandigim icin kizar bana diye korkudan bir kac gün erteledim hatta gitmeyi doktora ..
Sonra gittim mecburen bakti hersey normal görünüyor dedi beta hcg istedi hamile olmadigindan emin olalim dedi .. Tabiki negatif cikti sonuc .. Doktor taman ilaca devam edebilirsin dedi ilk 3 ay d.kontrol haplari bazen böyle kanamalara neden olur dedi.. diger adetime 3gun kalana kadar kanamam az az devam etti ..
Umarim yardimci olmusumdur :)

Yani doktor biraktirmadi ilacı. Ben de birakmayayim diyorum ama yarın mutlaka doktoru aricam, Cumartesi günü de muayene olmaya gidicem inşallah. Sizin hapin ismi neydi yazz mı ?

Yani doktor biraktirmadi ilacı. Ben de birakmayayim diyorum ama yarın mutlaka doktoru aricam, Cumartesi günü de muayene olmaya gidicem inşallah. Sizin hapin ismi neydi yazz mı ?
Yok yasmin kullandim.. Evet biraktirmadi ilk 3 ay böyle olur dedi..
Doktoru arasanda bu konuda cvp verecegimi sanmam mutlaka muayene etmek ister.. Ama korkma yani insallah benim dedigim gibidir..

Back