- 26 Şubat 2015
- 3.494
- 2.958
- 133
Yani sebebi hersey olabilir . Sadece ihmal etmemeniz gerekiyor . Şuan da gayet iyiyim çok şükür.
Çok sevindim durumunuza. Peki yumurtalık kanseri belirtisinde uzun süren adet kanaması yaşamış miydiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sebebi hersey olabilir . Sadece ihmal etmemeniz gerekiyor . Şuan da gayet iyiyim çok şükür.
Benim de uzun süre kullandığım hap kanama yapmıştı öyle. Doktorum bir hap verdi ve kanama bitti. Ayrıca kanama yapıyor diye kontrol hapını pat diye keserseniz 3gün sonra tekrar regl olursunuz. Arada böyle saçma sapan kanamalar için bikaç kez metiller kullanmışlığım var.
Bence birakmalisi', belliki haptan olmus. Ama doktora gitmeyi ihmal, hasteneye git doktor bulamazsanYani hapı birakmayayim mı?
Cok kotu dusunmeyin hemen, benim bir kere bir ay surmustu, hormon bozuklugu olmustu bir dogum kontrol hapi yuzunden. Hapi birakmistim, bir ay baska bi dkh icmistim sonrada komple birakmistim haplari hersey normale donmustu. Ama doktora gidin tabiki, kanama bazi hastakliklari' habercisi olabilio malesef
Kanamayı durduracak ilaç gerekiyor size şuan. Şöyle ki ben başka bi rahatsızlık için ilaç alıyordum ve üstünde D.k hapı kullanıyor olmamamanız gerek gibi birşey yazıyordu. Akıllı ben, doktoruma sormadan bıraktım. 3gün sonra regl oldum tabi hemen :) Doktorumu aradım ve o da izah etti. Hapı bırakınca paket bitmiş gibi algılıyor ve 3güne regl oluyoruz malesefYani hapı birakmamam mi gerekiyor? Aslında ilk 10 gün çok az kanama olmuştu. Son 5 gündür biraz yogun geliyor
Sivilce icin kullaniyodum, boyle reglim bitmeyince doktor bu hap sana uygun deil dedi biraktim. Banada doktor bi ilac yazmisti kanamayi durdurmak icin, bende ise yaramamisti, baska bir dkh durdurmustuSiz neden bıraktiniz tamamen
Ben de sivilce için kullanıyordum. Şu anda sivilce durumunuz nedirSivilce icin kullaniyodum, boyle reglim bitmeyince doktor bu hap sana uygun deil dedi biraktim. Banada doktor bi ilac yazmisti kanamayi durdurmak icin, bende ise yaramamisti, baska bir dkh durdurmustu
kızlar ilk adet belirtisi leke geldiğinde bunu adet başlangıcı sayıp ilk doğum kontrol hapımı kullanmaya başladım. ilk 8 gün çok az leke ve kan geliyordu . şimdi ise çoğaldı ve 15 günü aşkındır devam ediyor kanama. yoğun değil ama az da değil. sizce ilk ay normal mi?
Ben o hapi uc ay kullanmistim, reglim bitmeyince sivilcelerde eskisinden daha cok cikmisti. Sonra roaccutane kullandim, uc sene oluyo. Simdi yavas yavaq geri cikiyo sivilceler ama eskisi gibi deilBen de sivilce için kullanıyordum. Şu anda sivilce durumunuz nedir
Neden peki Haptan mıbenim bir kere 28 gün sürmüştü
Neden peki Haptan mı