- 26 Şubat 2015
- 3.494
- 2.958
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl yok nerde yaşıyorsun sen.Bulunduğum yerde kadın dogumcu yok maalesef![]()
nasıl yok nerde yaşıyorsun sen.
Devlet hastanesi yok mu yaşadığın şehirde?
Tabiki de aramalısın 15 gün diyorsun nasıl bekledin bu kadar.İlcedeyim ve ilçede yok. Devlet hastasindeki doktorumu arasam olur mu kibi de ilacı almasam mi acaba artık
Doktora gitmelisiniz hemde en acil şekilde bitmeyen kanamalar çoğu kez büyük bir hastalığın habercisidir
Napak ? Duaya mı çıkak kk olarak ?İhmal etmeyin şaka bir yana ya, Allah korusun arayın doktoru.
Hayir olmaz bu çok ciddi bir konu lütfen ihmal etmeyin ben yumurtalik kanseri yaşamış biriyim bu konuları fazlaca araştıran bölen biriyim sizin acil dr a gorunmeniz lazım .Haptan dolayi olamaz mı. Şu anda çok üzüldüm
Haptan dolayi olamaz mı. Şu anda çok üzüldüm
Hayir olmaz bu çok ciddi bir konu lütfen ihmal etmeyin ben yumurtalik kanseri yaşamış biriyim bu konuları fazlaca araştıran bölen biriyim sizin acil dr a gorunmeniz lazım .
Yani sebebi hersey olabilir . Sadece ihmal etmemeniz gerekiyor . Şuan da gayet iyiyim çok şükür.Şimdi nasıl durumunuz? Allah korusun ya . Uzun süren adet kanamalarinin bir nedeni de dkhaplari. Şimdi baktım nete ama kanser de olabilirmiş. Off yarın iş günü ne yapacağım daha geçen izin almıştım