adet kanamam bitmiyor bi türlü :( lütfen yardımm

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.494
2.958
133
kızlar ilk adet belirtisi leke geldiğinde bunu adet başlangıcı sayıp ilk doğum kontrol hapımı kullanmaya başladım. ilk 8 gün çok az leke ve kan geliyordu . şimdi ise çoğaldı ve 15 günü aşkındır devam ediyor kanama. yoğun değil ama az da değil. sizce ilk ay normal mi?

Gidemez misin doktora.
Bende dk. Hap kullanıyorum hiç yaşamadım böyle bişey bence sen bi doktora git.

Napak ? Duaya mı çıkak kk olarak ? :110: İhmal etmeyin şaka bir yana ya, Allah korusun arayın doktoru.

Doktora gitmelisiniz hemde en acil şekilde bitmeyen kanamalar çoğu kez büyük bir hastalığın habercisidir

o lekelenmelerin adet kanamasi baslangici olduguna emin misin?
bazen yumurtlama doneminde oyle lekelenmeler basliyor ve ta ki adet olana kadar devam ediyor..
bence ne yap et bi doktora danis.

İlcedeyim ve ilçede yok. Devlet hastasindeki doktorumu arasam olur mu ki :KK43: bi de ilacı almasam mi acaba artık
Tabiki de aramalısın 15 gün diyorsun nasıl bekledin bu kadar.
Hadi korkuyu bi kenara bırak 15 günlük kanama hafifçe olsa baya rahatsız edici olmalı.
Sağlık ocağına da danış yarın istersen.

Haptan dolayi olamaz mı. Şu anda çok üzüldüm

haptanda olabilir baska bi sebepte olabilir.
ben 1 sene hap kullandim hic hatirlamiyorum oyle uzun kanamalari aksine kanamalarim azalmisti bile.
ama her kanama cok buyuk hastalik habercisi degil.
benim 2 ay once yumurtlamadan itibaren adet olana kadar surekli ara kanamalarim oldu cok sukur bi sorunum yok.
yani hormonlarla alakali bi durum bu,doktora danismadan net cvp kimseden alamazsin.
zaman kaybetmeden doktora git.

Şimdi nasıl durumunuz? Allah korusun ya . Uzun süren adet kanamalarinin bir nedeni de dkhaplari. Şimdi baktım nete ama kanser de olabilirmiş. Off yarın iş günü ne yapacağım daha geçen izin almıştım

Şimdi nasıl durumunuz? Allah korusun ya . Uzun süren adet kanamalarinin bir nedeni de dkhaplari. Şimdi baktım nete ama kanser de olabilirmiş. Off yarın iş günü ne yapacağım daha geçen izin almıştım
Yani sebebi hersey olabilir . Sadece ihmal etmemeniz gerekiyor . Şuan da gayet iyiyim çok şükür.

Back