- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Hayir kendim deneyimlemedim ama youtube da cokca video var kullanip denizde tecrube edip yorumlayan. Emin olmak icin onları izleyebilirsinizPeki hiç yüzerken deneyimlediniz mi bunu çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir kendim deneyimlemedim ama youtube da cokca video var kullanip denizde tecrube edip yorumlayan. Emin olmak icin onları izleyebilirsinizPeki hiç yüzerken deneyimlediniz mi bunu çok merak ediyorum
Cok sevindimmm adiniza bu rahatliga alisinca bırakamaz insan artık hele ki gece özgürce istedigi pozisyonda uyuyabiliyorsaBir gecenin ardından yazmak istedim. Dün 11 civarı takmıştım sabah 8.20 gibi boşaltabildim. Aslında daha erken kalktım ama bir anne olarak sabah telaşim olduğu için hem bosaltamadim. Adet olacağım ve olduğum ilk gece büyük bir uyku problemi yaşıyorum o yüzden çok fazla ve türlü pozisyon değişikliği yaparak uyuyorum. Sonuç sıfır sızıntı, ped rahatsızlıkları yok. Adet olmadığınız bir dönem nasılsa öyle.
Pedlerde olduğu gibi her tuvalete gidişte değiştirme boşaltma gibi bir şey yok. İdrar yaparken çıkartmak durumunda değilsiniz çünkü idrar çıkışı zaten farklı bir noktada. Bir kaç kişi özelden yazıp sorunca buraya da yazayım dedim. Yıllardır pedlerle rezillik yaşamışım. Bugün denizde de sorun yasamazsam benden 10 üzerinden 1500 puan alır.
Herkese merhaba
Bugün ilk günüm ve ilk kez kullandım. Sıfır sorun , sıfır tedirginlik. Standart adet ağrım dışında hayatım gayet normaldi. Bir kez taktım öğleden sonra . Az önce boşalttım tekrar taktım. Açıkçası 8 saat içimde durdu . Boşaltırken de okuduklarima ve izlediklerimi uyguladim hiç düşündüğüm gibi elime bulaşma vs olmadı ki olsa bile çok normal ve bizzattbana ait bir şey. Temizledim tekrar takarken de hiç zorlanmadım. Şimdi ilk kez gece denetimlicem yarın tecrübelerimi paylaşırım. Bu arada ben lunetta 2 numara aldım . Normal doğumum var çünkü o yüzden boyut seçiminde hiç sorun yaşamadım Güney şehrinde yaşıyorum bunu özellikle belirtmek istedim çünkü pedsiz geçirdiğim ilk adet bu ve pişik yok, rahatsız his yok, kendime bile kokmuyorum, hışırtı yok, kaydı mı fikri yok. Yarın deniz ve gece tecrübemi paylasicam herkese iyi geceler. Şimdiden her kadın almalı diye düşünüyorum
Kendime düzeltme yapıyorum kızlar. Bugün işte rahatsız olduğum için çıkarıp tampon kullandım. Öğleden sonra bir kaç güzel anlatımla video izledim ve tekrar denedim. Şu an varlığını hissetmiyorum, yanlış şekilde durduğum pozisyonum kötü olduğu için muhtemelen yerleştiremedim ve kendi canımı acıttım diye düşünüyorum. Şu an çok rahatım, yine ikinci denemem olduğu için ped koydum sızıntı olursa diye. Mutlu ve temiz hissediyorum kendimi, sabaha netleşir be derece başarılı olduğumAdet dönemimde kullandım ama çok başarılı olamadım. İlk akşam hafif sızıntı yaptı çok iktirdim diye düşündüm biraz çekince çok dışarıda duruyor kendiliğinden çıkıyor. İktirince açılmıyor. Otururken yatarken sızlama hissi epey var. Ve varlığını hissediyorum, sızlama hissi var. Biri bana tam olarak anlatabilir mi ben nerede yanlış yapıyorum
Merhaba, ben açıkçası hiç cinsel ilişki denemedim, kabın özelliklerinden biri de buymuş kullanım açıklamalarında yazıyor. Dediğim gibi benim bu kabı alma sebebim bu değildi şekli ve standart beden olması sebebiyle bunu seçtim.Merhaba. Çok güzel açıklamışsiniz tşk ediyorum öncelikle. Sizdeki türü adetliyken cinsel ilişkiye girmeye izin veriyor demişsiniz ya yani kan dışarı falan çıkmıyor mu, kirlenme sızıntı falan olmuyor mu
Açıkçası diğer fincan şekilli olanlardan hiç kullanmadım ama bundan ben çok memnunum. Yerleştirmesi çıkarması falan çok kolay.Merhaba tecrubelerinizi aktardiginiz icin teşekkürler.
Bu şekildeki kabi hic kullanmadim tavsiye eder msiiniz ? Seklinden dolayi emin olamadim.
Vajina elastik bir yapiya sahiptir genişleme vs yapmaz bisey varmis hissine gelirsek eger dogru sekilde yerlesmezse rahatsz edici olur ama dogru sekilde yerlestirilse hissedilmiyor tamponda oldugu gibiİçeride birşeyin olduğu hissi olmuyor mu? Çok rahatsız edici birşeymiş gibi görünüyor. Ayrıca vajina genişlemesi yapmaz mı zamanla.
Vajina genişleme yapabiliyor zamanla sık doğum sık ilişkiye girmek vb durumlarda ki bunun akabinde vajina daraltma ameliyatları bile yapılıyor. Bilemiyorum tabi böyle bir durum söz konusu olabilir mi aklıma geldi sadece.Vajina elastik bir yapiya sahiptir genişleme vs yapmaz bisey varmis hissine gelirsek eger dogru sekilde yerlesmezse rahatsz edici olur ama dogru sekilde yerlestirilse hissedilmiyor tamponda oldugu gibi
Kucuk bir kap ile genisleme olmayacagini belitttim sadece yoksa dogum veya sık iliski ile ayni etkiye sahip olamaz zatenVajina genişleme yapabiliyor zamanla sık doğum sık ilişkiye girmek vb durumlarda ki bunun akabinde vajina daraltma ameliyatları bile yapılıyor. Bilemiyorum tabi böyle bir durum söz konusu olabilir mi aklıma geldi sadece.