- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Cok arastirdim rastlamadim oyle birseyeE tam oraya giriyor ama? Hiç yaşayan olmuş mu ki aklıma geleni acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok arastirdim rastlamadim oyle birseyeE tam oraya giriyor ama? Hiç yaşayan olmuş mu ki aklıma geleni acaba?
Aynen canm bunu doktorlariniza da sorabilirsinizHaklısın illaki vardır kolay bir yolu yoksa insanlar niye böyle birşey yapsın zor olacaksa
Pek benim kullanabileceğim birşey gibi durmuyor yani rahatsız eder gibi ama yaz aylarında pedler sık sık değişmeme rağmen allerji yapıyor çok hassas cildim. Hangisi daha rahatsız edici kullanmadan bilemem. Bütün deri hastalıkları fırsat kolluyor resmen vücudumda Regl olduğum günler geri dönünce bi araştırayım bunu tekrardanAynen canm bunu doktorlariniza da sorabilirsiniz
Bunu 4 ila 12 saat icerde birakabiliyormussun. Hani kan yoğunluğuna göre degistirebiliyorsun. Tabiki tercihe bagli ben sadece önderdimPek benim kullanabileceğim birşey gibi durmuyor yani rahatsız eder gibi ama yaz aylarında pedler sık sık değişmeme rağmen allerji yapıyor çok hassas cildim. Hangisi daha rahatsız edici kullanmadan bilemem. Bütün deri hastalıkları fırsat kolluyor resmen vücudumda Regl olduğum günler geri dönünce bi araştırayım bunu tekrardan
Iceride hisseder insan onu yaO kadar yumuşak ki bende on yargiliydim aldim elime evirdim çevirdim gayet rahat olacak eminim. vajina esnek ve yumuşak bir organ ordan bebek bile cikabiliyorken bu minnak şey rahatsz etmez zannimca dimi
Daha once nasil düsunmedim.bunuHadi bunu bir şekilde soktuk geri çıkarırken içindeki dökülmez mi giriş ok. Çıkarken nasıl oluyor acaba
Haber vercem sana durumuIceride hisseder insan onu ya
Sert gorunumlu ondandir halbuki coh yımişaahhO değil de çok korkunç durmuyo mu
Sokarken (daha kibar tabir bulamiyom) ezip büküyoruz ya hani çıkarırken de ezilip bükülünce elimiz falan hep batabilir diye düşündümDaha once nasil düsunmedim.bunu
Pihtili kanama yasayanlara onerilmiyor oyle okumuştum ama doktoruna danis bunu canmBen çıkartırken gavası alınması gerekiyor kısmına takıldım .. birde pırtılı kanaması olanlar için idealmi aceba ?
Yavasca cekip alindiginda dokulmez sanirim p yuzden klozete otururken çıkarın deniliyorSokarken (daha kibar tabir bulamiyom) ezip büküyoruz ya hani çıkarırken de ezilip bükülünce elimiz falan hep batabilir diye düşündüm
Bekliyorum heycanlaHaber vercem sana durumu
Iyyy evetSokarken (daha kibar tabir bulamiyom) ezip büküyoruz ya hani çıkarırken de ezilip bükülünce elimiz falan hep batabilir diye düşündüm
O sekilde problem olmaz benceYavasca cekip alindiginda dokulmez sanirim p yuzden klozete otururken çıkarın deniliyor
Ya ben pırtılı kanama yaşıyanlardanım mağlesef ..Pihtili kanama yasayanlara onerilmiyor oyle okumuştum ama doktoruna danis bunu canm
Hayatta kullanamam ben bunu ya icinde kalirsa hadi kalmadi cikardin disari ben zaten peti cikardigimda irenen insanim bide bun dolmus olan bi pis kani gorunce kokusunu alinca bayilirim ben o anda direkMerhaba Hanimlar bugün sizlere bir ürün hakkinda bilgi vermek ve herkesin kullanmasina öncülük etmek istiyorum konuya geçelim.
Bugün kendime bir tane adet kabı aldım. Eğer adet olursam kullanmaya başlayacağım. Uzun arastirmalarim sonucu gayet sağlıklı kolay pratik bir ürün oldugunu ve ayrica hesapli yillarca kullanilabilecek bir urun oldugunu görmüş oldum.
Her ay ped ve tamponlara dunya kadwr para veriyoruz ama bu ürün 5 yila kadar kullanılabiliyor
Adet Kabı (Menstrüel Cup) Nedir?
“Adet kabı, menstrüel döngü sırasında vajina içine yerleştirilen bir kadın hijyen ürünüdür.” Adet kabını tanımlamak için bu cümleyi kullanabiliriz. Ama daha yakından tanımak için şuna ihtiyacımız olduğunu hissediyorum: Adet kabı silikondan yapılmış, şekli huniye benzeyen ama huni gibi altı delik olmayan bir hijyen ürünü. Adet kabının kullanım amacı adet esnasında dışarı atılan sıvıları güvenli bir şekilde haznesinde toplayarak kıyafetlere bulaşmasını önlemek. Bu kaplar çoğunlukla tıbbi kullanıma uygun yumuşak silikondan üretildikleri için oldukça yumuşak yapıdalar.
Adet kabı nasıl yerleştirilir?
Hep aynı kabı kullanacağız, peki nasıl temizleyeceğiz?
- Öncelikle ellerinizi güzelce yıkayın.
- Adet kabının girişini kolaylaştırmak için ıslatın.
- Adet kabını bir elinizin parmaklarınız yardımıyla ikiye katlayarak bükün.
- Hazneyi yerleştirin ve vajinanın içine itin. Dışarıdan yaklaşık bir iki parmak içeride olacak şekilde yerleştirilmelidir.
- Hazneyi yerleştirdikten sonra parmaklarınızla çevirin. Bu işlem vakumlanmasını sağlayacak ve sızdırmasını önleyecektir.
Her kullanımdan önce 5 dakika kadar kaynatıp dezenfekte edebiliyorsunuz. Adet dönemi boyunca da, boşaltmak için her çıkardığınızda sudan geçirip iyice kuruluyorsunuz. Dönem bittiğinde tekrar kaynatıp kaldırıyorsunuz ve bir sonraki dönemde tekrar bir kez kaynatıp kullanmaya devam ediyorsunuz.
Bugün almış oldugum ürün bu ( daha önce dogum yapmadigim için küçük boyunu aldim)
Saklama kabi ile birlikte satiliyor benim aldigim marka (Always cup)
Eki Görüntüle 2711090 Eki Görüntüle 2711086 Eki Görüntüle 2711087