- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Yok kız valla uğraşamam bunla patlar derken unuturum huniyi içeride dolar falanHahahahha evaa yaaaa bir buyuk boyu da var hem silikon patlamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız valla uğraşamam bunla patlar derken unuturum huniyi içeride dolar falanHahahahha evaa yaaaa bir buyuk boyu da var hem silikon patlamaz
Yok kiz sanmam once alip bi bak onyargili olmaEki Görüntüle 2711100
Şurdan canım.
Şaka bir yana ben korkarımBana bu olmaz
Yanlis mi anladm acaba o iceride acilacak kuzum onu sokmak icin katladimEki Görüntüle 2711100
Şurdan canım.
Ayyy beni bir gülmek aldıYanlis mi anladm acaba o iceride acilacak kuzum onu sokmak icin katladim
Neden korkuyon ordan bebek cikiyo baska bisey dicem ayip olcakŞaka bir yana ben korkarım
Ayyy beni bir gülmek aldı
Deme deme korkarım benNeden korkuyon ordan bebek cikiyo baska bisey dicem ayip olcak
WC de çıkartcanHadi bunu bir şekilde soktuk gerçi çıkarırken içindeki dökülmez mi giriş ok. Çıkarken nasıl oluyor acaba
Deme deme korkarım ben
Ay yok daha nelerİçimize kaçmasın bu?
Ay ya dökersemWC de çıkartcan
şaldir şaldır yıka koy kenara
Ürün kaliteli silikondan yapiliyor ve kullanmadan önce kaynatiyorsun dezenfekte oluyor. Reaksiyon göstermez alerji yapacak bir madde de bulundurmuyor. Tampon gibi degil. Evet yeni aldim ve bat a 2 var kullanacagim o zaman guncelelrim durum hakkindaAlerjik reaksiyon gösterebiliyor, nasıl önerebiliyorsunuz? Birde galiba almışsınız sizde kullanmamışsınız galiba.
Kaçıyormuş birde çıkaramıyormuşuz da hastaneye gidiyormuşuz çıkarttırmayaİçimize kaçmasın bu?
E tam oraya giriyor ama? Hiç yaşayan olmuş mu ki aklıma geleni acaba?Ay yok daha neler
O kadar zor olmaz canm youtube da aciklayici videolar var bak istersen bende uzun zamandir dusunup aldim boule sorular vardi aklimdaHadi bunu bir şekilde soktuk geri çıkarırken içindeki dökülmez mi giriş ok. Çıkarken nasıl oluyor acaba
Haklısın illaki vardır kolay bir yolu yoksa insanlar niye böyle birşey yapsın zor olacaksaO kadar zor olmaz canm youtube da aciklayici videolar var bak istersen bende uzun zamandir dusunup aldim boule sorular vardi aklimda