• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet iken rahimden düşen parça

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SeseSesilia

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
673
424
23
28
Kızlar merhaba ben 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olmadı. Değerlerim normal kist falan da yok görünürde. Eşim henüz mauyne olmadi. Şimdi tabi bebek beklerken aklıma sürekli bir şeyler geliyor. Biz bebek denedigimiz 2. Ayımızda ben adetimin 1. Gününe avuç içi kadar bir et parçası düştü rahmimden. Yani öyle biseyki düşerken bile hissettim panikle tuvalete koştum. Kan pıhtısı olduğunu düşündüm önemsemedim. Fakat sonradan aklıma geldi bazen düşükler adet olur gibi olabiliyormuş. Daha önc böyle bir şey yaşayan var mı?

Ben de yasadim. Kuvvetle muhtemel dusuk yapiyorsun oyle olunca. Ama zaten saglikli olmayan rahime tutunamayan gebelik oluyor.

Allahin izniyle gebe kalabilmissiniz bence stresi azaltin gebe kalirsiniz.

Kızlar merhaba ben 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olmadı. Değerlerim normal kist falan da yok görünürde. Eşim henüz mauyne olmadi. Şimdi tabi bebek beklerken aklıma sürekli bir şeyler geliyor. Biz bebek denedigimiz 2. Ayımızda ben adetimin 1. Gününe avuç içi kadar bir et parçası düştü rahmimden. Yani öyle biseyki düşerken bile hissettim panikle tuvalete koştum. Kan pıhtısı olduğunu düşündüm önemsemedim. Fakat sonradan aklıma geldi bazen düşükler adet olur gibi olabiliyormuş. Daha önc böyle bir şey yaşayan var mı?
Benimde düşer canım .endometrium rahim içi tabaka o.her ay yenilenir ♥️♥️♥️♥️duserrrr.bazen minik minik bazen et gibi

7 haftalık düşük yaptım tırnak ucu kadar et rengi bişey anca düştü. Avuç içi kadarsa pıhtıdır o rahim kalınlığı ile alakalı her ay dökülüyor canım dert etme

Bende her ay çok fazla o şekilde adet oluyorum eğer gecikmen olup adet olmuşsan belki de kimyasal olabilme durumu var sağlıksız tutunamayan gebelik genellikle rahim kendini gebelige hazırladığı dönemler bu şekilde olabiliyormuş

Valla bilmiyorumki hiç gecikmemişti ama diye hatırlıyorum. Artık öyleyse de yapcak bişey yok 🙃

Back
X