Gebeliğe Hazırlık Adet gününe yakın yumurta akıntısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hangimizsevmedik2000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
645
1.064
113
38
Merhaba! Aradım ama bulamadım böyle bir konu adet günüm yarin ama dünden beri yunurtlama akıntım var uzayan akıntı koku kasıntı yok bu ay sogan kürü uyguladım o yüzden mi acaba diyorum gebelik belirtisi desem test yapıyorum negatif kafam karıştı valla var mi böyle birsey yasayan

Canım gebelik değilse muhtemelen soğan kürünün etkisidir ben sadece hamile kaldığım aydan itibaren yaşadım o akıntıyı

Merhaba! Aradım ama bulamadım böyle bir konu adet günüm yarin ama dünden beri yunurtlama akıntım var uzayan akıntı koku kasıntı yok bu ay sogan kürü uyguladım o yüzden mi acaba diyorum gebelik belirtisi desem test yapıyorum negatif kafam karıştı valla var mi böyle birsey yasayan
Daha once yani normal zamanında yumurtladığına emin misin ?? Belki şimdi yumurtlamissindir.

Geç yumurtlamış olabilirsin ya da ikinci yumurtlama olabilir. Gebelik belirtisi böyle olmuyor krem kıvamında ve beyaz oluyor.

Nasıl uzayan akıntıyı hamileliğinde mi yaşadın yanı canim
Evet canım şu an 3.5 aylık hamileyim halen devam ediyor beyaz ya da renksiz uzayan akıntı oluyor adet öncesi sanmıştım benim ki gebeliktenmiş umarım Allah gönlünden geçeni nasip eder

Back