Adet gününe dört gün kala ve iki gün kala gebe kalınır mı?

Acaip_haller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
457
207
29
Adet gününe dört gün kala ve iki gün kala eşimle beraber olduk. Boşaltma gerçekleşti. Sizce bu durumda gebe kalınır mı? Adet günüm dört gün gecikti sadece iki gün sürdü bugün Kanda negatif çıktı ama sağ kasığımda kıpır kıpır oynama, hissedilir seğirme ve ağrı var. Belim ağrıyor göğüslerim de arada ağrıdı. Testi tekrarlamakta fayda var mıdır

Adetin geciktiyse ve kan testinde negatif çıktysa sonuc zaten negatiftir stres yaptysan adetin gecikmistir idrar testi de yap bi kac gun gectikten sonra yinede sen

İsterseniz tekrarlayın ama kan testi negatif diyorsa negatiftir. Kasıklarda hareketlenmenin farklı birçok sebebi olabilir.

Kıpırtı için olsa bile cok erken
Ama olabilir de adet dongunz kac gunde bir?
Eğer olursada gec döllenme olur
Ama düşük bi ihtimal stres yaptınız için olmuş olabilr

Adet gününe dört gün kala ve iki gün kala eşimle beraber olduk. Boşaltma gerçekleşti. Sizce bu durumda gebe kalınır mı? Adet günüm dört gün gecikti sadece iki gün sürdü bugün Kanda negatif çıktı ama sağ kasığımda kıpır kıpır oynama, hissedilir seğirme ve ağrı var. Belim ağrıyor göğüslerim de arada ağrıdı. Testi tekrarlamakta fayda var mıdır
Valla ben şuan öyle Bi kazaya gittim. adet Olcam yumurtlama dönemi falan cok tan geçmişti derkenn adet geçti 12 gün sonra test pozitif gösterdi :)

Eğer o şekilde hamile kaldıysanız testte hemen çıkmaz.. geç döllenme olur.
Bir kaç gün daha bekleyin eğer olmazsanız testi öylr tekrarlayın.
Döllenmeden en az 10 gün sonra teste çıkar

Eğer o şekilde hamile kaldıysanız testte hemen çıkmaz.. geç döllenme olur.
Bir kaç gün daha bekleyin eğer olmazsanız testi öylr tekrarlayın.
Döllenmeden en az 10 gün sonra teste çıkar
Bu mesaj beni nasıl rahatlattı. Çünkü benim şüpheli ilişki iki ve dört gün önce olmuştu. Kasığımda kıpırdamalar var ve ağrı yumurtalık tarafımda. Dediğiniz gibi çıkmamış olma ihtimali varsa çok sevindim. Adetim gecikmiş ti zaten :/ bu bir ihtimal var demek mi oluyor acaba

benım anlamadıgım hamıle kalmak istiyormusun istemiyormusun ,
Güzel bir soru. Aslında şöyle. Eşimle gebelik ihtimali olmaz diye riskli bir ilişkide bulunmuştuk. Ama ben adetim gecikir gecikmez içimde bir heyecan ve heves hissettim. Hala tereddüdüm olmasına rağmen ilk gebeliğin olacağı için de bir mutlulukla karışık merak yaşıyorum. Bu durum bana her kadında var olan annelik dürtülerimi derin bir şekilde hissetmeme vesile oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun. 24 yaşındayım eşim 27 yaşında. Dokuz aylık evliyim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Güzel bir soru. Aslında şöyle. Eşimle gebelik ihtimali olmaz diye riskli bir ilişkide bulunmuştuk. Ama ben adetim gecikir gecikmez içimde bir heyecan ve heves hissettim. Hala tereddüdüm olmasına rağmen ilk gebeliğim olacağı için de bir mutlulukla karışık merak yaşıyorum. Bu durum bana her kadında var olan annelik dürtülerimi derin bir şekilde hissetmeme vesile oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun. 24 yaşındayım, dokuz aylık evliyim

Kıpırtı için olsa bile cok erken
Ama olabilir de adet dongunz kac gunde bir?
Eğer olursada gec döllenme olur
Ama düşük bi ihtimal stres yaptınız için olmuş olabilr
Aslında pek stres yapmadım. Olması için uğraşmıyorduk. 28 günde bir olurum hep. Ve en az yedi günde biter. Bu kez iki gün kanama oldu sadece Bir buçuk gün kahve leke ve bitti. Geç döllenmede adet gecikirmiş adet kanaması olabilirmiş bir miktar. Negatif diye ilaç kahve flan almalı mıyım rahatça yoksa bunlar hala belirti olabilr mi diye merak ediyorum

Sizinki ne zaman gerçekleşti, kan tahlilinde ne zaman sonuç verdi. Benimki hcg kocaman bir '' 0 '' Dı da...
Şimdi adet olmama 2 3 gün vardı beraber olmuştuk eşimle,sonraki 1 hafta içerisinden 3 gun adet gördüm kesildi sonraki ay bi aylık hamile oldugumu öğrendim. Şuan tam hcg yi hatırlamıyorum kan dan da kesinlesmisti

Adetin geciktiyse ve kan testinde negatif çıktysa sonuc zaten negatiftir stres yaptysan adetin gecikmistir idrar testi de yap bi kac gun gectikten sonra yinede sen
Evet.. Haklısın. Ama adet gününe iki gün ve dört gün kala gibi sürelerde olduğu için normal yumurtlama dönemi dışında oluyor. Bu yüzden o günlerde gebe kalınır da hala kanda çıkmamış olma ihtimalini öğrenmek istedim.

Şimdi adet olmama 2 3 gün vardı beraber olmuştuk eşimle,sonraki 1 hafta içerisinden 3 gun adet gördüm kesildi sonraki ay bi aylık hamile oldugumu öğrendim. Şuan tam hcg yi hatırlamıyorum kan dan da kesinlesmisti
Bir daha ki ay öğrendiniz yani. Ben de sizin gibi adet gördüm gecikmeli olarakto benim be iki gün sürmüştü kanamam. Şüphem hala bu yüzden. O zaman sizin öyle olduysa bu ay dikkat etmeme fayda var kendime

Bir daha ki ay öğrendiniz yani. Ben de sizin gibi adet gördüm gecikmeli olarakto benim be iki gün sürmüştü kanamam. Şüphem hala bu yüzden. O zaman sizin öyle olduysa bu ay dikkat etmeme fayda var kendime

Kesinlikle ihmal etmeyin zaten kesin sonuç için 2 hafta bekleyin derim. Bana da surprix oldu hiç beklemiyorduk :63:

X