Adet gününe 6 gün kala ovülasyon testi ile gebelik öğrenenler

Enviro16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
60
65
38
32
Merhaba kızlar, adet gününe 6 gün kala ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı, önümüzdeki günler de yapmaya devam edeceğim. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba yorumlarınız nelerdir (bu arada 15.gün pik görüp değerlendirmiştim, çatladığını da gördüm, içime şüphe düşünce 22.gün tekrar LH testi yaptım)

Eklentiler

• IMG_20201129_181456.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 824
Farklı ışıkta aynı test(10 dk içinde)

Eklentiler

• IMG_20201129_185249.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 889
Canım ben 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ovi test böyle cıkdı adete 3 gün vardı bide gebelik yapdım silik çizgi çıkdı beyanda kan verdim 184 tü cok yeniyi inşallah hamilesndr

Gebelik için kontrol çizgisinden daha koyu olmalı diye biliyorum ama bende hiç tutmadı bu garanti değil pcoda da böyle olabiliyor çünkü. İnşallah vardır canım

Canım ben 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ovi test böyle cıkdı adete 3 gün vardı bide gebelik yapdım silik çizgi çıkdı beyanda kan verdim 184 tü cok yeniyi inşallah hamilesndr
Ayy maşallah canım inşallah aynı durumu yaşarım ben de

Gebelik için kontrol çizgisinden daha koyu olmalı diye biliyorum ama bende hiç tutmadı bu garanti değil pcoda da böyle olabiliyor çünkü. İnşallah vardır canım
Evet canım pco varsa da yumurta çatlamadığı için böyle görünüyor diye okudum ama pco değilim, inşallah vardır teşekkür ederim

ay benimde aynısı şimdi ya napcam bilemedim elimde gebelik testim de yok bakamıyorum da :) ama ben daha önce yumurtlamamı takip etmemiştim adetimde 3 gün gecikti ovilasyon seninki gibi çıktı

ay benimde aynısı şimdi ya napcam bilemedim elimde gebelik testim de yok bakamıyorum da :) ama ben daha önce yumurtlamamı takip etmemiştim adetimde 3 gün gecikti ovilasyon seninki gibi çıktı
Mümkünse yarın gebelik testi yap canım madem gecikme de olmuş, inşallah doğru alarmdır

Ben bugün lh testi yaptım koyulaşma yoktu regl 15.günü,adet olmama 11-13 gün var daha. Gebelik varsa koyu çıkar mıydı yoksa daha çok mu erken?

Merhaba. Yeni katılıyorumda. Adete 6 gün kala kan testi yapıldı. Negatif çıktı. Ve bugün en geç olmam gereken gündü olmadım. Çokmu erken di tahlil için acaba. Şu vakit var ise ecz. Testinde çıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…