Canım ben 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ovi test böyle cıkdı adete 3 gün vardı bide gebelik yapdım silik çizgi çıkdı beyanda kan verdim 184 tü cok yeniyi inşallah hamilesndrMerhaba kızlar, adet gününe 6 gün kala ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı, önümüzdeki günler de yapmaya devam edeceğim. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba yorumlarınız nelerdir(bu arada 15.gün pik görüp değerlendirmiştim, çatladığını da gördüm, içime şüphe düşünce 22.gün tekrar LH testi yaptım)
Ayy maşallah canımCanım ben 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ovi test böyle cıkdı adete 3 gün vardı bide gebelik yapdım silik çizgi çıkdı beyanda kan verdim 184 tü cok yeniyi inşallah hamilesndr
Evet canım pco varsa da yumurta çatlamadığı için böyle görünüyor diye okudum ama pco değilim, inşallah vardır teşekkür ederimGebelik için kontrol çizgisinden daha koyu olmalı diye biliyorum ama bende hiç tutmadı bu garanti değil pcoda da böyle olabiliyor çünkü. İnşallah vardır canım
ay benimde aynısı şimdi ya napcam bilemedim elimde gebelik testim de yok bakamıyorum da :) ama ben daha önce yumurtlamamı takip etmemiştim adetimde 3 gün gecikti ovilasyon seninki gibi çıktıMerhaba kızlar, adet gününe 6 gün kala ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı, önümüzdeki günler de yapmaya devam edeceğim. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba yorumlarınız nelerdir(bu arada 15.gün pik görüp değerlendirmiştim, çatladığını da gördüm, içime şüphe düşünce 22.gün tekrar LH testi yaptım)
Mümkünse yarın gebelik testi yap canım madem gecikme de olmuş, inşallah doğru alarmdıray benimde aynısı şimdi ya napcam bilemedim elimde gebelik testim de yok bakamıyorum da :) ama ben daha önce yumurtlamamı takip etmemiştim adetimde 3 gün gecikti ovilasyon seninki gibi çıktı
yaaa sabah olsa bir an önce gözümü eczanede açıcam ama :) sabah olmuyor sen gebelik testi yaptın mı peki ?Mümkünse yarın gebelik testi yap canım madem gecikme de olmuş, inşallah doğru alarmdır
Hayır canım daha 6 günüm var adetime yüksek ihtimal olsa bile çıkmayacağı için üzülmemek adına yapmadımyaaa sabah olsa bir an önce gözümü eczanede açıcam ama :) sabah olmuyor sen gebelik testi yaptın mı peki ?
he senin daha 6 gün var pardon ayyy inşallah olur Allahım bebek isteyen herkese o müjdeli haberi almayı nasip ederHayır canım daha 6 günüm var adetime yüksek ihtimal olsa bile çıkmayacağı için üzülmemek adına yapmadım
İnşallahh canım sabah sonucunu yazmanı bekliyorum o zamanhe senin daha 6 gün var pardon ayyy inşallah olur Allahım bebek isteyen herkese o müjdeli haberi almayı nasip eder
ayyy hemen yazıcam hemennn merak etmeİnşallahh canım sabah sonucunu yazmanı bekliyorum o zaman
Herkeste aynı değil canım ben pco yum ama hep silik çıkar bende sadece yumurtlama günü koyu olurEvet canım pco varsa da yumurta çatlamadığı için böyle görünüyor diye okudum ama pco değilim, inşallah vardır teşekkür ederim
Merhabalar gebelik testi yaptınız mı acaba merak ettim gebelik varmıayyy hemen yazıcam hemennn merak etme
Ben bugün lh testi yaptım koyulaşma yoktu regl 15.günü,adet olmama 11-13 gün var daha. Gebelik varsa koyu çıkar mıydı yoksa daha çok mu erken?Canım ben 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ovi test böyle cıkdı adete 3 gün vardı bide gebelik yapdım silik çizgi çıkdı beyanda kan verdim 184 tü cok yeniyi inşallah hamilesndr
Cok erken canım ben adete 4 gün kala yaptım kopkoyuydu ondan 2 gün önce yaptığım cok siliktiBen bugün lh testi yaptım koyulaşma yoktu regl 15.günü,adet olmama 11-13 gün var daha. Gebelik varsa koyu çıkar mıydı yoksa daha çok mu erken?
Anladım teşekkür ederim, inşallah güzel haberi alırım bu ayCok erken canım ben adete 4 gün kala yaptım kopkoyuydu ondan 2 gün önce yaptığım cok silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?