Peki benim dünden beri yumurtalıklarımda kramp ağrı ve batmalar oluyor bu normal mi? Çatlama geçeli 2 3 gün olduCok erken canım ben adete 4 gün kala yaptım kopkoyuydu ondan 2 gün önce yaptığım cok silikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki benim dünden beri yumurtalıklarımda kramp ağrı ve batmalar oluyor bu normal mi? Çatlama geçeli 2 3 gün olduCok erken canım ben adete 4 gün kala yaptım kopkoyuydu ondan 2 gün önce yaptığım cok silikti
Normal canım benmde olduPeki benim dünden beri yumurtalıklarımda kramp ağrı ve batmalar oluyor bu normal mi? Çatlama geçeli 2 3 gün oldu
Gebelikle bi alakası yoktur demi? Önceden böyle ağrılarım olmazdı 2 aydır oluyor geçen ay tutmadı, heralde sık cinsel ilişkiden oluyorNormal canım benmde oldu
Sonuç ne oldu acabaMerhaba kızlar, adet gününe 6 gün kala ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı, önümüzdeki günler de yapmaya devam edeceğim. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba yorumlarınız nelerdir(bu arada 15.gün pik görüp değerlendirmiştim, çatladığını da gördüm, içime şüphe düşünce 22.gün tekrar LH testi yaptım)
merhaba,Canım ben 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim ovi test böyle cıkdı adete 3 gün vardı bide gebelik yapdım silik çizgi çıkdı beyanda kan verdim 184 tü cok yeniyi inşallah hamilesndr
Canım sen hamilesinmerhaba,
bat : 11.12 yani yarına bu testleride dün akşam yaptım. sizde de böyle miydi ?
Evet canm kan ver hayrlı olsun inşallahvalla mı![]()
Malesef negatifSonuç ne oldu acaba
Benim daha koyuydu dün benimde dün 5 gün vardıBenim bata 5 gun var bu da benim ovulasyon testiyle yaptığım test sizce gebelik var mıdır?
Malesef ben regloldumBenim daha koyuydu dün benimde dün 5 gün vardı
Benimde regl ağrım var 4 gün kaldı dünki gebelik testi negatifti şimdi eve gidince yine yapacam bı umutMalesef ben regloldum
Bende 5 gün kala pozitif çıkmıştım 11 yil sonra gebe kaldım ucacaktimMerhaba kızlar, adet gününe 6 gün kala ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı, önümüzdeki günler de yapmaya devam edeceğim. Bu şekilde gebelik öğrenen var mı acaba yorumlarınız nelerdir(bu arada 15.gün pik görüp değerlendirmiştim, çatladığını da gördüm, içime şüphe düşünce 22.gün tekrar LH testi yaptım)
Canım sen tipik bir pko sun testlerin ondan böyle çıkıyor doktora gittiğnde sor, hormonların nasılArkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2739561 Eki Görüntüle 2739562
Canım yok daha geçen ay rahim filmi çektirdim. Yapılabilecek bütün testleri yaptırdık bende de eşimde de hiçbir sıkıntı yok. Hormonlarım gayet normal. 1 yıl içerisinde 2-3 defa yaptırdım hormon testlerimi hiçbiri böyle bir tanı koymadıCanım sen tipik bir pko sun testlerin ondan böyle çıkıyor doktora gittiğnde sor, hormonların nasıl
Ben görüyorum çook silik ama adet oldun mu acaba?Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım