çok heyecanlandım şimdi acaba bugn test yapsam çıkarmı 2.gün bgn adetin üstüne
canım bence sen bugün 4 saat idarını tuttuktan sonra tekrar yap olmassa yarın kan testi yaptırırsın
ya acaba diyorum çok stres yapyığım içinmi böyle gecikti test yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum((çokheyecanlıyım ya offf.daha önce düşükte yaptım o yüzden u sefer yine korkuyorum acaba düşermi yoksa dış gebelikmi yaşıyorum falan diye (bi yandan diyorum hamil olsaydım adete 2 gün kala çıkardı ama negatif çıktı çoğu hamilenin adete 1 hafta kala bile idrarda çıkan olmuş kendimi kandırıyormuşum gibime geliyor ama şimdi gecikti ya diyorum ben kendi kendimi yönlendiriyorum psikolojiktir diyorumm duygularım karıştı artık..bugün dışarı çıkıp test alıcam yapıcam çıkarsa çıkar artık negatif çıkarsada rahatlarım..son bir soru bugün yapsam kesin bir cevap olurmu bu benim için sonuçta adetimin üzerinden 2.günbugün...akşam test yaparsam sonucunu yazıcam:))
ben hala adet olmadım bugün gecikmenin 3.günü sabah test yaptım ve negatif çıktı idrar testi ama benm hayatım boyunca ilk kez bu kadar gecikti hep gününde olurdum bilemiyorum acaba hala ümit varmı yoksa ben stres yaptığım içinmi böyle oluyor.ne yapsam bilmiyorum doktoramı gtsem çünkü eğer hamile değilsemde sanırım bi sorun var bende
Kızlar merhaba umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız
Benim de adetime 3 gün var bugün dayanamayıp bir test yaptım negatif çıktı barız şekildee moralim bozuldu.. İçimde garip bir his var bilmiyorum adetim gecikirse yine test yapmalı mıyım bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum
Benim reglimede 9 gün varken yaptım dün negatif çıktı çok mu erken yapmışım sonuç 1.2(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonuç ne oldu :)Kızlar merhaba benimde adetime 3 gün var 1 hafta önce ve bugün test yaptim negatif çıktı. Bilmiyorum hâlâ ümitlenmelimiyim ama içimdeki ses bana hamile olduğumu söylüyor yada ben kendimi öyle inandirdim bilmiyorumsizce tekrar denemelimiyim testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?