• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet günümü bir türlü hesaplayamıyorum..hemile olabilir miyim?lütfen yazın ..

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
merhaba arkadaşlar..1,5 yıllık evliyim..6aydır da bebek düşünüyoruz daha bişey yok maleseff :( en son 8kasımda adet oldum..henüz adet olmadım..bir kaç gün daha geçsin öyle test yapayım diyorum..ama daha kaç gün beklemeliyim.?ve adet zamanını ne zaman olacağımı nasıl hesaplayacağım..lütfen bana yardımcı olur musunz..?

canım eger 28 gunde bır oluyorsan... suan adetın tam bır hafta gecmıss.. bence dırek bı test yap hamıle olabılırsınn... umarm oyledır allaahh gonlune gore versın.... suan evde ıdrar tahlılı bıle yapsan cıkar.. 1 hafta gecmıss cunku...

Son düzenleme:
normal yumurtlaması olan kadınlarda 28 günde 1 adet olunur...ama bu kişiden kişiye değişir..30 gün 32 güne kadar uzar..

normalde senin 5-6 aralık gibi adet olma gerekirdi..hadi diyelim 8-10 aralık..

bugün ayın 14ü olduğuna göre senin adetin ortalama 1 hafta geçmiş..

muhtemelen hamile olman gerekir..

ama normalde de adetin düzensizde bilemem..normal şartlarda adet gecikmesi yaşamıyorsan hamile olmalısın.

test yapabilirsin artık..hamileysen çıkar.

benim adetim düzenlidir mesela 27-28 [SUB][/SUB]günde olurum..

en son gebeliğimde, adetim 1 hafta geçmişti test yaptım saniyede 2 çizgi çıkmıştı..

hadi hayırlısı..

yaklaşık 30-32 günde bir oluyorum..inşallh hamileyimdir.Allah razı olsun sizden..inanın bir türlü işin içinden çıkamıyorum.test yapıp yapmamama konusunda çok kararsızım..

canım eger 28 gunde bır oluyorsan... suan adetın tam bır hafta gecmıss.. bence dırek bı test yap hamıle olabılırsınn... umarm oyledır allaahh gonlune gore versın.... suan evde ıdrar tahlılı bıle yapsan cıkar.. 1 hafta gecmıss cunku...
aminn...inşalllhh .ok sağol teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar..1,5 yıllık evliyim..6aydır da bebek düşünüyoruz daha bişey yok maleseff :( en son 8kasımda adet oldum..henüz adet olmadım..bir kaç gün daha geçsin öyle test yapayım diyorum..ama daha kaç gün beklemeliyim.?ve adet zamanını ne zaman olacağımı nasıl hesaplayacağım..lütfen bana yardımcı olur musunz..?

28 ve 38 gune kdar adet olmaman normal. Saglık ocagına gıt bı tahlıl wer!!!

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun. kovaya uzerıne oturun
elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler

başka topicten buldum:kkk:

cok tesekkür ederim helin deniycem inşallah vesile olursun cok dua ederim sana.. vesile olan hayrı yapmıs gibidir. allah razı olsun.

cok tesekkür ederim helin deniycem inşallah vesile olursun cok dua ederim sana.. vesile olan hayrı yapmıs gibidir. allah razı olsun.

Forumda alternetıf tıp var. Dogum oncesı ve dogum sonrası

Bunu deneyen bı cok kadın var bı goz gezdır!!!!!

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun. kovaya uzerıne oturun
elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler
başka topicten buldum geçenlerde teyzemle telefonla konuşurken o da aynısı söyledi..bir de kasıklarına masaj yap dedi yumurtalıklara iyi gelirmiş..

başka topicten buldum geçenlerde teyzemle telefonla konuşurken o da aynısı söyledi..bir de kasıklarına masaj yap dedi yumurtalıklara iyi gelirmiş.

başka topicten buldum geçenlerde teyzemle telefonla konuşurken o da aynısı söyledi..bir de kasıklarına masaj yap dedi yumurtalıklara iyi gelirmiş.

Hazır masaj yaparkende kagel egzersızlerı var yanı 10 sn sık kendını bırak sık bırak oturdunda yatarken tw ızlerken yap bunu ılerısı ıcın ısıne yarar!!!

muayene de oldum alttan..hiç bir problem çıkmadı çok şükürr..ben kafama çok takıyorum.6ay boyunca çok stres oldum..sonuç hep hüsran olunca çok ağladım..yakın çevrem çok kızıyor bana düşünme rahat ol kafana takarsan olmaz psikolojik..vs diyorlar..ama elimde değil takıyorum kafama üzülüyorumm..sürekli rüyamda görüyorum bebeğim olduğunu..Allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip kısmet etsin inşallhh.hergün dua ediyorum

Back