- 28 Mayıs 2018
- 26
- 16
- 38
- 34
- Konu Sahibi Mangomandalina
-
İlk gebeliğimdeki gibi çıkmış benim..Eki Görüntüle 2165135 Kızlar bügün adet günüm,sabah yaptığım test, prolaktin yüksekliği nedeniyle dostinex kullanıyordum, yanılma ihtimali var mıdır, yorumlar mısınız
Tebrİkler hcg patlaması yaşamışsınız maşallah :) bende bu görüntü adetten 1 hafta sonra ancak oldu :)Eki Görüntüle 2165135 Kızlar bügün adet günüm,sabah yaptığım test, prolaktin yüksekliği nedeniyle dostinex kullanıyordum, yanılma ihtimali var mıdır, yorumlar mısınız
Eki Görüntüle 2165135 Kızlar bügün adet günüm,sabah yaptığım test, prolaktin yüksekliği nedeniyle dostinex kullanıyordum, yanılma ihtimali var mıdır, yorumlar mısınız
Naptınız sonucunuz ne ?? Rahim kalınlığı hakkında filan bişi dedi mi doktorÇok teşekkür ediyorum kızlar çok sevinçliyim, tek endişem dostinex oldu şu an, geçen ay hormon testi yapılmıştı, prolaktin hormonum çok yüksek çıkmıştı, son adetimden bu yana haftada iki gün yarım yarım dostinwx kullandım bugün akşam da yarım diştiniz almayı planladığım için öylesine gebelik testi yaptım, sonuç çift çizgi, ama dostinex için okuduğum yorumlar beni endişelendiriyor
Teşekkür ederim inşallah, her şey yolundadır, en son pazartesi gece kullanmıştımHiç bu kadar net bir çizgi görmemiştim bu formda
Allah bağışlasın ne mutlu size
yalnız dostinex kullanmıyorsunuz hala di mi?
Maalesef iş çıkısı gidicem, rahim kalınlığını neden sordunuz ki,ilaçla mı etkisi varNaptınız sonucunuz ne ?? Rahim kalınlığı hakkında filan bişi dedi mi doktor
artık kullanmayacaksınız di mi ilacı.. aman ha sakın riske atmayın bebeğiTeşekkür ederim inşallah, her şey yolundadır, en son pazartesi gece kullanmıştım
Yok kullanmayı düşünmÜyorum tabi, doktor ne diyecek bakalımartık kullanmayacaksınız di mi ilacı.. aman ha sakın riske atmayın bebeği
Benimde bugün adet günüm ama gelmedi. Adetin ilk günü için rahim kalınlığını merak ettim. Bence hamilesinMaalesef iş çıkısı gidicem, rahim kalınlığını neden sordunuz ki,ilaçla mı etkisi var
bazı doktorlar bunu zararlı görmüyor ama benim doktorum ilacı bıraksan bile 2 ay korunacaksın asla hamile kalma demişti. çünkü düşüğe neden olabiliyorYok kullanmayı düşünmÜyorum tabi, doktor ne diyecek bakalım
Tekrardan merhabalar. ne yaptınız acaba sizde ne oldu son durum? Bende de prolaktin yüksekliği çıktı ve dostinex verdi. Hayatımda 3. dostinex kullanışım olacak ancak bu sefer gebelik düşündüğüm için tedirginimTeşekkür ederim inşallah, her şey yolundadır, en son pazartesi gece kullanmıştım
Çok şükür 3.ayımızı doldurduk herhangi bir sıkıntımız yok.dostinex için söylenenlere aldanmayın, içiniz ferah olsun.benim gebeliğimi olumsuz bir etkisi olmadı.doktor da zaten hamilelik oluşması için verildiğini sıkıntı olmayacağını söylediTekrardan merhabalar. ne yaptınız acaba sizde ne oldu son durum? Bende de prolaktin yüksekliği çıktı ve dostinex verdi. Hayatımda 3. dostinex kullanışım olacak ancak bu sefer gebelik düşündüğüm için tedirginim
çok sevindim teşekkür ederimÇok şükür 3.ayımızı doldurduk herhangi bir sıkıntımız yok.dostinex için söylenenlere aldanmayın, içiniz ferah olsun.benim gebeliğimi olumsuz bir etkisi olmadı.doktor da zaten hamilelik oluşması için verildiğini sıkıntı olmayacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?