Gebeliğe Hazırlık Adet günümde yapılan resimli test, yanılma ihtimali nedir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mangomandalina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
26
16
38
34
Kızlar bügün adet günüm,sabah yaptığım test, prolaktin yüksekliği nedeniyle dostinex kullanıyordum, yanılma ihtimali var mıdır, yorumlar mısınız

Çok teşekkür ediyorum kızlar çok sevinçliyim, tek endişem dostinex oldu şu an, geçen ay hormon testi yapılmıştı, prolaktin hormonum çok yüksek çıkmıştı, son adetimden bu yana haftada iki gün yarım yarım dostinwx kullandım bugün akşam da yarım diştiniz almayı planladığım için öylesine gebelik testi yaptım, sonuç çift çizgi, ama dostinex için okuduğum yorumlar beni endişelendiriyor

Hiç bu kadar net bir çizgi görmemiştim bu formda
Allah bağışlasın ne mutlu size
yalnız dostinex kullanmıyorsunuz hala di mi?

Naptınız sonucunuz ne ?? Rahim kalınlığı hakkında filan bişi dedi mi doktor

Teşekkür ederim inşallah, her şey yolundadır, en son pazartesi gece kullanmıştım
Tekrardan merhabalar. ne yaptınız acaba sizde ne oldu son durum? Bende de prolaktin yüksekliği çıktı ve dostinex verdi. Hayatımda 3. dostinex kullanışım olacak ancak bu sefer gebelik düşündüğüm için tedirginim

Çok şükür 3.ayımızı doldurduk herhangi bir sıkıntımız yok.dostinex için söylenenlere aldanmayın, içiniz ferah olsun.benim gebeliğimi olumsuz bir etkisi olmadı.doktor da zaten hamilelik oluşması için verildiğini sıkıntı olmayacağını söyledi

çok sevindim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…